Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya ja już mam stan lekowo szczęśliwy he bo z jednejstrony ogromna radość zr drugi bobas maleństwo do całowania kolejne ale jakto będzie z moim synusiem jak się w tym odnajdzie czy będzie zazdrośći placz oczy będzie trzeba sobie zamontować na dupie ..
a ja jak się odnajde w tym wszystkim karmienie choc juz nie mam takiego przekonania ze piers i koniec bo z synkiem pokarm mi zanikl aaa główy wam zawracam przepraszam ale poprostu jest to silniejsze ode mnie ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrosax a tak wogóle to szybciutko wracaj kochana do zdrowka ja mam nadzieje ze nas zadne chorobsko nie dopadnie hmmm później będzie ciężko kurcze jeszcze zima itd mam nadzieje ze danielek nie będzie chorowal tak jak to zazwyczaj bo ciężko będzie ..
-
nick nieaktualnyMagdullina takie emocje i niepokoje zawsze będą towarzyszyć jako mamie Nie ma co wykraczać w przyszłość, zapewne twój synek pokocha siostrzyczkę lub brata z całego serca i będzie ci dzielnie towarzyszył w opiece nad nim
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
na początku będzie pewnie trudno.ale po czasie synek nauczy się do nowej sytuacji i odnajdzie się w niej.będziesz musiała poświęcac mu też czas aby nie czuł się odrzucony.mam na myśli twój czas sam na sam z Danielem a kruszynka pod opieką męża.
-
nick nieaktualnyNo wiadomo Będziesz się stresować ale myśl pozytywnie Ważne jest też twoje nastawienie teraz i tłumaczenie synkowi skąd ma braciszka, co się stanie jak on się pojawi Ja mam 3 młodszego rodzeństwa i pamiętam że zawsze się cieszyłam i byliśmy wszyscy pozytywnie nastawienie do najmłodszej siostry chcieliśmy się nią opiekować bawić tulić, mama również opowiadała, ze jak miałam 3 latka a potem 4 jak się urodziła siostra to ciągle wypytywałam kiedy będzie i kiedy będzie.... dzieci mają urok ale wszystko naprawdę zależy od odpowiedniego nastawienia przed pojawieniem się dzieciątka w domu i danie dziecku świadomości że nie jest mniej ważne
-
Magduullina, spokojnie, nie ma co się przejmować Tak to jest, najpierw człowiek myśli o ciąży, potem o jej utrzymaniu, a potem pojawiają się kolejne problemy Myślę sobie, że na początku synek może być trochę zazdrosny. Wiadomo, że takiemu małemu dziecku poświęca się jednak więcej uwagi Uważam też, że na kształtowanie więzi między rodzeństwem duży wpływ mają rodzice i ich podejście Niech synek uczestniczy w opiece nad siostrą, czuje się potrzebny i od małego wytwarza z nią więź, a z pewnością ją pokocha
SusannaDean, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:hej kochane rosax kochana to mowisz ze juz masz pol koszyka hehe pewnie ze w niedługim czasie będziesz się chwalila seoim brzuszkiem kochana tak jak i inne dziewczyny
aa mnie tak się podobają rzeczy na dziewczynke ale dopoki nie wiem nie bede swirowac mam nadzieje ze tego 2.09 się dowiem i dzidziuś pokaze co tam ukrywa .
Tulipanowa no tak ty juz szykuj szykuj bo czas leci jak szalony.Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Magduullina wrote:rosax a tak wogóle to szybciutko wracaj kochana do zdrowka ja mam nadzieje ze nas zadne chorobsko nie dopadnie hmmm później będzie ciężko kurcze jeszcze zima itd mam nadzieje ze danielek nie będzie chorowal tak jak to zazwyczaj bo ciężko będzie ..
A co do Dania to pewnie z poczatku bedzie zazdrosny ale z czasem sie przyzwyczai. Najwazniejsze by nie odtracac go jak ma sie malutka. Np przy karmieniu staraj sie go nie wyrzucac tylko karm i jednoczesnie sie baw z daniem albo gadajMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyoj no może rosax
he no na jedno pewnie dobrxe ze sie krzyczeć nie da
a ja się wnerwilam mialam jechac do salonu w którym mialam praktyki żeby szefowa mnie obciela i co nagle wszyscy maja załatwienia i nikt nie przypilnuje daniela a ja zawsze mam miec czas musze zaczax mowic co mysle bo mnie nerwy zjedzą nie mniej tez nie będzie a juz mam pierwsza odmowe tesciowej bo chciala żebym ja zawiozla na zakupy ale nie po pierwsze pieniadze się mi nie mnożą aa do baku trzeba nalac a mam inne zalatwienia w pon i wtorek nie bede się martwic ze musze zatankowac a kasy brak w dupie to mam już dośćtego wrrr to niby nie jest dla mnie ważne ze musze sie obciac ale w takich sytuacjach glupich wychodzi -
nick nieaktualny
-
W sumie nie wiem. Jeżeli mam być szczera. Mi nie przedłużyły raczej tylko magnez. Ale jesteś chora i może dlatego masz dłuższą wiesz że podczas choroby ogranizm inaczej sie zachowuje. Ale taka długa fl to nic złego. Jest jeszcze wszystko w porzadku. Musisz też więcej jeść bo jak będziesz za mało jadła to @ może zaniknąć"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"