Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
he ja testuje 1 jesli będe miec powod.od 2 planuje powrot do pracy a na chwile obecna koncze sprzatanie po malowaniu kuchni.jak maż zrobi lampe to wrzuce wa fote jego talentu.a moja kuchnia jest śliczna zielona.jak ja kocham mojego zdolnego męża
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej hej ten wątek nie może uschnac dziewczyny!!
rosax w takim razie fajne a z drugiej strony to zaciskam juz kciuki za ten cykl.
Co to będziesz robić u kosmetyczki?
ja się szykuje i za niedługo trzeba budzić malego i do lekarza po skierowania ns badania bo 24 mamy do alergoloa. W poniedziałek jego wziąć a we wtorek ja musze zrobić krzywa cukrowa bo do 2 września nie daleko. -
nick nieaktualny
-
Wedlug mnie to lekarze powinni przyjmowac dzieci i ciezarne na pierwszym miejscu. Bez sensu sa te terminy..
Jeszcze troche to karteczki zrobia z maszynki i idziesz np 1.01.2017 a karteczka z terminem wyjdzie 1.12.2020 haha
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
a u mnie dzis of wyznaczyl 3 dzien po owulce.ale seks był raz a więc dupa.zawsze cos musi się wpierdolic w dni płodne a nie brak czasu zmęczenie czy sprzeczka to tym razem rozjebany ząb w swiąteczny wieczór
ps.sorki za słowa -
anusiak5 wrote:a u mnie dzis of wyznaczyl 3 dzien po owulce.ale seks był raz a więc dupa.zawsze cos musi się wpierdolic w dni płodne a nie brak czasu zmęczenie czy sprzeczka to tym razem rozjebany ząb w swiąteczny wieczór
ps.sorki za słowa
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
rosax3 wrote:Haha jak zab mogl zaklucic seksik? Sex powinien bol zeba zlagodzic! Aaa i cuda sie zadrza. U mnie tyle i nic a jak tylko kilka to ciaza jest. Bedzie dobrze!
-
Hej
Rosa chyba że przejdziesz na filetowa tak jak prawie cała reszta zaciążonych dziewczyn będziesz tutaj rzadkim gościem
Ja Wam powiem źe trochę odpuszczam ten cykl. Nie mam siły wstawać i mierzyć temp. Będzieny raczej liczyć że wstrzelę się z testami owu w odpowiedni moment ( bo mam jeszcze 7 z poprzedniego cyklu). Chociaż zwiększyłam dawkę inofemu i lecę z dwoma dziennie póki co różnicy zero ale może przesunie mi owu bliżej i tym samym skrócą cykle
Jestem tak zawalona praca przez co moje zmęczenie sięga zenitu. Czuje się trochę jak zombie"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"