Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Susanna, mi się wydaje, że można, w sensie, że będą niekorzystne warunki
Dziewczyny, może wy mi pomożecie. Wczoraj miałam mega skok temperatury. Dziś spadek. Ogólnie dziwny jest ten mój wykres. Śluz wodnisty przez parę dni, a dziś trochę rozciągliwy. Mój dzisiejszy test owu:
https://zapodaj.net/5fbbe1ec719cc.jpg.html
Nie chcę się nastawiać na owu, bo nie biorę clo i wiem, że jej może nie być -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry Dziewczynki
u nas goscie od wtorku Dzis wyjezdzaja a przyjezdza moja Mama No i tak w kolko. Latem co roku tak jest. Ludzi ciągnie
Prosze mi tu nie smucic. Jajka wszak sie nam gotuja juz na kolejne owulacje wiec prosze sie bzykac! I nie narzekac! Potem jak bedziemy po nocach dzieci lulac to wspomnieniem beda starania i luz jaki byl! No wiec cycki w przodu i polowac na zolnierzyki!
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Czasem się nie ma kiedy żeby co drugi dzień, niech to chociaż będzie częściej w okolicy owulacji Czytałam, że na tydzień przed owulacją starania codzienne wzmacniają plemniki
-
nick nieaktualny
-
Ukija wrote:Hej
Rosa chyba że przejdziesz na filetowa tak jak prawie cała reszta zaciążonych dziewczyn będziesz tutaj rzadkim gościem
Ja Wam powiem źe trochę odpuszczam ten cykl. Nie mam siły wstawać i mierzyć temp. Będzieny raczej liczyć że wstrzelę się z testami owu w odpowiedni moment ( bo mam jeszcze 7 z poprzedniego cyklu). Chociaż zwiększyłam dawkę inofemu i lecę z dwoma dziennie póki co różnicy zero ale może przesunie mi owu bliżej i tym samym skrócą cykle
Jestem tak zawalona praca przez co moje zmęczenie sięga zenitu. Czuje się trochę jak zombieNadzieja1988! lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
marciaa wrote:my w tym miesiącu chyba popróbujemy co 2 dzień cały cykl
oczywiście wtedy jak będzie na to ochota - nie na siłę
a testy LH, robi się raz dziennie czy 2? bo gdzieś wyczytałam że robią rano i wiczorem
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Ale jestem wkur....ona!!!!
Poszłam po zakupy, jakieś pierdoły do domu. Wracam a tu pod blokiem 3 radiowozy i nieoznakowany bus AT ( wiem z seriali o policjantach że tym jeżdżą ),myślę sobie ktoś nabroił. ..No więc idę do siebie,wyjeżdżam windą i co!!! 6 funkcjonariuszy wymiaru sprawiedliwości stoi w korytarzu , moje drzwi wyważone a w mieszkaniu trwa przeszukanie. Rozpieprzona cała chata,wszystko fruwa!!! Ciuchy na korytarzu,dramat...
Konsternacja. ..iść i pytać co jest grane czy uciekać...Zrobiłam szybki rachunek sumienia i myślę raz kozie śmierć,do Tajlandii i tak nie wylecę bo pewnie zatrzymają mnie na granicy.Podchodze i pytam
-panowie co tu się dzieje?
-TO TY TU MIESZKASZ?odpowiada poddenerwowany najstarszy stopniem. -No tak....co się dzieje,czego szukacie?
-MÓW GDZIE JEST,NIE RÓB Z NAS IDIOTÓW! !!
-spokojnie,macie jakiś nakaz?Powiedzcie o co chodzi?
-JAK TAK BĘDZIEMY GADAĆ TO JEDZIESZ PROSTO DO PUCHY,MÓWISZ CZY NIE!!!
-no k....wa za bardzo nie wiem co mam powiedzieć (więc zaczęłam mówić niewyraźnie)
Wtedy jakiś stróż prawa,który przed chwilą szukał pod łóźkiem wyjął telefon i woła:
STÓP PANOWIE!!! POKEMON JEST W MIESZKANIU OBOK
HahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 13:00
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamuśka2017 wrote:Marciaa, mi w poprzednim cyklu kazał ginekolog co drugi dzień, ale pomimo, że była owulka i tak się nie udało. W tym cyklu póki co jest codziennie, więc zobaczymy jak to będzie
Jestem ciekawa jak to się ma do jakości plemników, wy nie robiliście póki co badań ? Bo 2 cs dopiero