Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrosax kochana vzytajac twoj post zamarlam heh dobrze ze to tylko zart ...
ja pozalatwialam z tymi badaniami a teraz ide uspac malego i biorę się za sprzątanie później wieczorem jedziemy do mojej mamy dziś ma urodziny a brat w niedziele. szczerze nic mi się poprostu nie chce a syf w domu jak nie wiem....... -
nick nieaktualnyMagduullina wrote:rosax kochana vzytajac twoj post zamarlam heh dobrze ze to tylko zart ...
ja pozalatwialam z tymi badaniami a teraz ide uspac malego i biorę się za sprzątanie później wieczorem jedziemy do mojej mamy dziś ma urodziny a brat w niedziele. szczerze nic mi się poprostu nie chce a syf w domu jak nie wiem....... -
Ukija wrote:Hej
Rosa chyba że przejdziesz na filetowa tak jak prawie cała reszta zaciążonych dziewczyn będziesz tutaj rzadkim gościem
Ja Wam powiem źe trochę odpuszczam ten cykl. Nie mam siły wstawać i mierzyć temp. Będzieny raczej liczyć że wstrzelę się z testami owu w odpowiedni moment ( bo mam jeszcze 7 z poprzedniego cyklu). Chociaż zwiększyłam dawkę inofemu i lecę z dwoma dziennie póki co różnicy zero ale może przesunie mi owu bliżej i tym samym skrócą cykle
Jestem tak zawalona praca przez co moje zmęczenie sięga zenitu. Czuje się trochę jak zombie
Cześć
No właśnie o mnie mowa bo tez jestem rzadkim gościem
Niedawno wróciliśmy z urlopu. Pogoda była bardzo kapryśna ale myslę, że akumulatory mamy naładowane:)
17 sierpnia byliśmy na wizycie kontrolnej i nasze maleństwo (oczywiście wg orientacyjnych wyliczeń) waży 3 kg...... a do terminu porodu wyliczony wg ost. miesiączki jeszcze sporo bo mam ten termin na 5 października......
Myślę, że rozwiązanie będzie szybciej.
Pozdrawiam Was ciepło
Magduullina, Tulipanowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Hej
Mama umiera. Tatus sie dziecmi zajmuje. Tak mnie gardlo boli ze mocniej sie juz chyba nie da... lapie mnie jakies chorubsko. Wskoczylam z mezusiem do apteki po tabletki na bol gardla a on mowi do aptekarki "tylko takie co kobiety w ciazy moga brac" hihi
Oh rozmarzylam sie ta wyprawka ^^ pamietam jak wczoraj jak latalam po sklepach na dwa tygodnie przed porodem w poszukiwaniu rzeczy, a tydz przed dopiero kupowanie i strojenie skladanie lozeczka szafy przewijaka i takie ladniusie niebieskie koldereczki *_* chce znow!
(pozno zaczelismy bo syn byl druga ciaza, pierwsza poroniona wiec duzo strachu bylo czy aby na pewno bedzie dobrze, ale ciuszki w 7 msc mialam juz wszystkie )Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamuśka2017 wrote:Rosax, może przez ciążę organizm jest osłabiony Wracaj do zdrowia Co do wyprawki to ja będę musiała się powstrzymywać, by za szybko nie kupować
-
nick nieaktualnyTulipanowa wrote:Ja z olka bardzo szybko kupowałam. Tutaj przy drugim zw spokjem do tego podchodzę. Mam juz lozeczko koldre poduszke . pampersy trochę ciuszkow. Butelki. W pt jade po kolejne po troszku co week i pasuje hihih. Za duzo pd razu latania wiec po troche. A bagazowy maz wiec nosi hihih. Ja juz 29 tc... Wiec czas dokonczyc zakupy za jakis czas
Tulipanowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarciaa wrote:my w tym miesiącu chyba popróbujemy co 2 dzień cały cykl
oczywiście wtedy jak będzie na to ochota - nie na siłę
a testy LH, robi się raz dziennie czy 2? bo gdzieś wyczytałam że robią rano i wiczorem -
nick nieaktualnyrosax3 wrote:A przestan! ja stad nie ide. Ma fioletowej mozna kota dostac... Laski tak wkrecaja ze szok! Poczytaj np kwietniowki... Czasem podczytuje watki na fiolecie ale tam zamiast wspierania to tylko straszenie...
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja1988! wrote:Ja dziś znów kupiłam ubranko dla dzidzi. Bluzeczkę z długim rękawem ale to chyba zły zakup. Bo buzeczka nie jest zapinana przy szyjce i trzeba normalnie przez głowę wkładać a u takiej dzidzi co ma 2 czy 3 miesiące to lepiej żeby były zatrzaski lub guziczki to łatwiej głowa wchodzi. Muszę to przemyśleć najwyżej zwrócę i inną kupię.
A gdziie motywacja?! Wrzucaj fotki ciuszkow, juz!Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Nie no..
Znajoma mojej siostry ma 19 lat..
Syna 2 lata i teraz kolejna ciaza (7tc)..
Caly facebook juz to wie bo fotka z usg.
Chlopak zostawil ja dla jakiejs 15 nasto latki... I gdzie tu sprawiedliwosc?!?!?!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Magduullina wrote:rosax kochana vzytajac twoj post zamarlam heh dobrze ze to tylko zart ...
ja pozalatwialam z tymi badaniami a teraz ide uspac malego i biorę się za sprzątanie później wieczorem jedziemy do mojej mamy dziś ma urodziny a brat w niedziele. szczerze nic mi się poprostu nie chce a syf w domu jak nie wiem.......
Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Nie no..
Znajoma mojej siostry ma 19 lat..
Syna 2 lata i teraz kolejna ciaza (7tc)..
Caly facebook juz to wie bo fotka z usg.
Chlopak zostawil ja dla jakiejs 15 nasto latki... I gdzie tu sprawiedliwosc?!?!?!
Współczuje jej mimo wszystko Ale ty Rosax jesteś młoda również i masz już dziecko, inne też mogą tobie zazdrościć nie znając sytuacji.. także czasem lepiej nie wyrokować i nie mówić nic.... -
Ja nie wyrokuje. Najbardziej to chodzi mi o tego durnia co zostawil ja z dwojka dzieci! Jak kurwa mozna byc takim ojcem? A i ona glupia bo zdradza ja od samego poczatku jak sa razem a dala sie nabierac i wybaczala jak przepraszal.. Po dwoch msc bycia razem zmajstrowali synka. W 1 ciazy raz byli razem raz nie, on ja bil, szukala pomocy by ktos jej pomugl mopsy i te sprawy i co? I wracala. A teraz sama bez pracy bez pomocy rodziny. Zostala sama z dwojka dzieci.
07.11.2012 Julian
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Ja nie wyrokuje. Najbardziej to chodzi mi o tego durnia co zostawil ja z dwojka dzieci! Jak kurwa mozna byc takim ojcem? A i ona glupia bo zdradza ja od samego poczatku jak sa razem a dala sie nabierac i wybaczala jak przepraszal.. Po dwoch msc bycia razem zmajstrowali synka. W 1 ciazy raz byli razem raz nie, on ja bil, szukala pomocy by ktos jej pomugl mopsy i te sprawy i co? I wracala. A teraz sama bez pracy bez pomocy rodziny. Zostala sama z dwojka dzieci.
-
Witam dziewczyny, chciałabym opowiedzieć wam moją historię, może któraś miała podobnie.
Z mężem staramy się o ciążę drugi cykl.
Aktualnie mam 15 dzień cyklu. W 14 dniu cyklu doszło do stosunku wieczorem, po stosunku wystąpiło krwawienie takie dosyć obfite z przezroczystym śluzem, w nocy przerodziło się w jednorazowe plamienie brązowe i dzisiaj występuje bardzo dużo śluzu przeźroczystego i jest troche krwi, na wkładce można dostrzec wyrazne plamienie. Podczas stosunku było dosyć suchu, ale nie odczuwałam bolu.
W 13 dniu cyklu odczuwalam mocny bol prawego jajnika, ktory trwał pare godzin i minal. Aktualnie oprocz plamienia, mam lekkie pieczenie wewnatrz pochwy i tyle.
Mam też małą nadzerke, która jest stale kontrolowana przez lekarza, do tej pory nie powodowała krwawien.
Moje pytanie brzmi, czy doszło do krwawienia owulacyjnego podczas stosunku czy moze byc to cos powaznego? Dodam,ze w zeszłym miesicu bylam u lekarza i było wszystko w porzadku. Czy wsytrzymac sie od stosunkow jezeli wystepuje ten sluz z krwia? proszę o pomoc.Marta 267 -
nick nieaktualny