X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dokładaj sobie, bo jak Ci coś rzeczywiście będzie to będziesz żałować teraz tego Co piszesz i myślisz - wiem co mówię :)
    Poobserwuj się i jak nie minie to idź do gina :) Tutaj dziewczyny dużo wiedzą, doradzą ale nic nie zastapi lekarza :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta 267 wrote:
    Do tej pory stosowałam prezerwatywy tylko, także nie. Boje sie ze mam ta niewydolnosc ciałka zoltego. A co jakbym zrobila jutro poziom progesteronu jest sens? W sumie nie wiem ktory mam dzien cyklu
    Spytaj ginekologa jakie badania możesz wykonać. Może najpierw się dobrze przebadaj aby mieć pewność że wsztstko ok.a ten Twój ginekolog to jakiś dobry specjalista?

• Marta 267 Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno dobry, ale ostatnio mnie zbył, był nieuprzejmy. Byłam u innego i właśnie torbiel wykluczył. Mam jeszce pytanko a mogło to być krwawienie implantacyjne? jakie wy miałyście objawy implantacji?

Marta 267
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta 267 wrote:
    Podobno dobry, ale ostatnio mnie zbył, był nieuprzejmy. Byłam u innego i właśnie torbiel wykluczył. Mam jeszce pytanko a mogło to być krwawienie implantacyjne? jakie wy miałyście objawy implantacji?
    Implantacyjne to około 7 dnia po owulacji najszybciej :-)

• Marta 267 Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to mogłoby się zgadzać, biorąc pod uwagę okres że był 1 sierpnia

Marta 267
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zależy ilu dniowe masz cykle..

Nadzieja1988! lubi tę wiadomość

• Marta 267 Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    29-30

Marta 267
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta 267 wrote:
    29-30
    To w którym dniu cyklu masz owulację? Biorąc pod uwagę długość cykli to pewnie koło 15-17 dnia cyklu... Czyli koło 22 dnia cyklu może dojść do implantacji. A który to Twój dzień cyklu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 22:09

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No skoro 1 miała @ to na implantację zdecydowanie za wcześnie, wracamy do pierwszego punktu czyli plamień okołoowulacyjnych

• Marta 267 Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A koniec tematu, dzięki wam dziewczyny. nie nakręcam sie tylko działam, w dniu spodziewanej miesiaczki zrobie test i zobaczymy. a w nowym cyklu tak czy siak wybiore sie do ginekologa

Marta 267
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta 267 wrote:
    A koniec tematu, dzięki wam dziewczyny. nie nakręcam sie tylko działam, w dniu spodziewanej miesiaczki zrobie test i zobaczymy. a w nowym cyklu tak czy siak wybiore sie do ginekologa
    Polecamy się na przyszłość :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja1988! wrote:
    Polecamy się na przyszłość :-)

:) :) :) Powodzenia Marta

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry dziewczyny..
    wczoraj wieczorem nie dodal się mi post na urodziny pojechalam sama z malym bylam okropnie wkurzona aleco zrobić.... moj mi zsdzwonil ze musza dłużej robic a dzisiaj do pracy. No trudno .

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejo dziewczyny a co tutaj tak cicho?!? :(

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajnie sie siedzi ale musze ruszyc dupe do obowiązków domowych

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny co tam?
    Ja byłam w patece po maść bo to jakaś dziwna swędząca infekcja nie miałam tak jeszcze... :O

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na takie rzeczy dobre jest clotrimazolum (czopki dopochwowe) + clotrimazolum krem do smarowania

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie krem kupiłam ale gobulki jakies inne... mam nadzieje ze nie zaburzy staran :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roznie to jest z tymi infekcjami... zależy tez jaka ale raczej grzybica skoro swędzi ja np musze bardzo uważac bo teraz mam tak wszystko wrażliwe ze szok ostatnio wystarczylo ze zmienilam proszek do prania i od razu zaczelo swedziec piec itd

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gdyby nie ustepowalo lepiej idz do lekarza bo czasem zdarza się i tak ze poprostu nie wyleczysz tylko zaleczysz i będzie wracac a my lekarzami nie jesteśmy :)

‹‹ 883 884 885 886 887 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ