Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Działki budowlanej Póki co mieszkamy u mojej teściowej Wprawdzie dom jest naprawdę duży, ale jednak każdy chce mieszkać na swoim Dlatego zdecydowaliśmy, że kupujemy działkę w miejscowości, gdzie mieszkają moi rodzice To jest jakieś 20 KM od miejsca, gdzie pracujemy Od nowego roku chcemy zacząć budowę, by się wprowadzić jak już będę musiała po urodzeniu wrócić na stałe do pracy Wtedy mama zajmie się wnukiem/ wnuczką
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:No no jak wszystko ustalone
Ja bym nie miała z kim zostawić dziecka... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoj ale wam fajnie my mieszkamy w domu z resciami a moja mama 20 km ojciec z 10. i tak nie mam komu dziecka zostawic no ale cóż.. tylko tyle mnie cieszy ze mamy wszystko osobno i nie narzekam .
rosax kochana ja to nigdy nie zapanuje nic bo m albo cos grzebie przy aucie albo robi coś innego jeszcze mnie denerwuje -
Ale my wyjazdy ze spontana robimy. Takie zaplanowane to nie wychodza
Ja do rodzicow mam cos 16-17 km a do tesciowej 500 metrow dalej niz rodzice hihi czesto u nich bywam, do niej mamy za daleko wiec nie chodze hihi a z dzieckiem to nie mam problemu. Mama albo tata zostaja bardzo chetnie. Sami go czasem porywaja na dzien lub noc. W koncu czekaja na drugiego wnuka lub wnuczke to nam pomagaja by nam skarbus nie przeszkadzal w majstrowaniu raczek i nozek hihi za to tesciowa jedza nigdy nie zostaje..Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ja teraz do rodziców mam 35 KM i jesteśmy u nich raz w miesiącu bo niestety weekendy ciągle mamy zajęte Ja że swoimi rodzicami mam mega kontakt, mój mąż też, więc się nie obawiam. Do pracy będę musiała szybko wracać, dlatego cieszę się, że mama zaoferowała pomóc, bo nie za bardzo wyobrażam sobie, by zostawić takie małe dziecko z ona osobą
-
nick nieaktualny
-
U nas spontanicznosc to tak jak wczoraj
Jemy obiad i nagle mowie "naczynia umyje pozniej zjedzcie do konca i wsiadac do auta." gdybym nie powiedziala te mezu pewnie wybyl by do garazu a ja z dziecmi przed tv a tak to ruszylismy
Dziwna @ u mnie... Od poludnia czystoMagduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrosax3 wrote:U nas spontanicznosc to tak jak wczoraj
Jemy obiad i nagle mowie "naczynia umyje pozniej zjedzcie do konca i wsiadac do auta." gdybym nie powiedziala te mezu pewnie wybyl by do garazu a ja z dziecmi przed tv a tak to ruszylismy
Dziwna @ u mnie... Od poludnia czysto