Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaraz 13 a u mnie nadal puste gary na obiad
Tak sobie teraz pomyslalam ze tylko 4 msc pozostaly by zajsc w 2016 roku
Laski musimy dupska wystawiac bo czas goni hahazFolwarku, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyheh ja dziś pomidorowa z ryżem ...
chciałabym się pochwalić jakiego mam dzielnego synka nic nie plakal dal sam pani raczke tylko przy wbijaniu igly mowil ze ala mu pani robi sam sobie trzumal watke he ja bylam w wiekszym strachu niz on
mnie zab bolal od wczorajszych cikierkow ....
ukija juz o tym myslalam żeby zrobić implanty tylko czekam na przyplyw gotowki bo to wydatek a bex zębów chodzic bym nie chciała heWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 13:16
Nadzieja1988!, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No tak tak nizej;)
O jaki dzielny Danielek!
Malo czasu malo, ale sie wlasnie zmotywowalam do dalszej pracy!
Dodalam do swojego koszyka "zakupy na pozniej" przesliczny wozek. Czas postarac sie o corcie
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01HGYLHRC/ref=mp_s_a_1_38?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%85Z%C3%95%C3%91&qid=1471864994&sr=8-38&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=quinny%2B3%2Bin%2B1&th=1&psc=1
Kurde sie juz doczekac nie moge jak z tego koszyka bede w koncu przekladac do koszyka "kup teraz" i czekac na przesylki w oknie co nie zmienia faktu, ze szal zakupowy mnie nie minie, bo akcje po sklepach tez beda i moze ten wozek w sklepie uda mi sie dostac aaaaaa rozmarzylam sie jakbym juz w ciazy byla.. Co najmniej 7 miesiac haha az takie motylki w brzuchu mam.. Motylki?! Co ja gadam, moje dziecie sie po malu ujawnia!
A no i jeszcze urodze w maju, cieplo bedzie sie robic spacery i spacery
Ale marzenia.. Z synem tak samo ledwo co dalam rade wyjsc na30 minutowy spacer bo albo ja chvialam spac albo on byl maruda hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 13:35
zFolwarku lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosa podziwiam Cię za Twój optymizm ja jakoś sobie powoli odpuszczam temat mierzę aby zobaczyć czy jest owu. Jakaś zniechęcona jestem ostatnimi czasy
Magduullina no jest to wydatek ale opłacalny jak by przeliczyć ile człowiek wyda do śmierci nanzęby to te implanty bardziej się opłaca. Teraz pewna bliska mi osoba robi sobie 3 zęby i jako iż są to przednie zęby dostała tymczasową protezkę"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
A mi dzisiaj koleżanka z pracy powiedziała, że jest w ciąży Już jedno dziecko ma i z jednym i z drugim zaszła w pierwszym miesiącu Ja naprawdę w sobotę będę leżeć plackiem na Jasnej Górze Oczywiście o Was też nie zapomnę
zFolwarku lubi tę wiadomość
-
Ej Dziewczyny a czy była bym dziwaczką gdybym poszła do bioenergoterapeuty? Oczywiście nie mówiła bym mojemu bo pomyślał bym że zwriowałam. Chciała bym tylko usłyszeć co mi powie taka wizyta to 50 zł a Gość nie przypisuje leków ani suplementów tylko zioła (mieszanki) dostępne w aptece. Jasne że bym ich nie wykupiła"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyMamuśka2017 wrote:A mi dzisiaj koleżanka z pracy powiedziała, że jest w ciąży Już jedno dziecko ma i z jednym i z drugim zaszła w pierwszym miesiącu Ja naprawdę w sobotę będę leżeć plackiem na Jasnej Górze Oczywiście o Was też nie zapomnę
U mnie to samo Gratuluję jej bardzo ale wkrótce i ja dołączę.
Dziewczyny infekcja zatacza koło dziś mam nadzieję lekarz da mi coś na to szybko i bezboleśnie ma być -
Susanna da Ci antybiotyki dopochwowe. Niestety ale po nich raczej będzie miesiąc w plecy... lepiej wyleczyć niż miała byś zajść w ciążę z niewyleczoną i borykać się przez 9 miesięcy bo przecież antybiotyki dopochwowe w ciąży nie są zalecane..."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny