Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamuśka2017 wrote:Ja chyba zupę z cukinii że świeżą bazylią Nigdy nie robiłam, ale od rodziców dostałam 3 cukinie giganty, więc trzeba jr wykorzystać
Mamuska, jak robisz te zupe? Mam i cukinie i swieza bazylie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 19:36
-
rosax3 wrote:No tak tak nizej;)
O jaki dzielny Danielek!
Malo czasu malo, ale sie wlasnie zmotywowalam do dalszej pracy!
Dodalam do swojego koszyka "zakupy na pozniej" przesliczny wozek. Czas postarac sie o corcie
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01HGYLHRC/ref=mp_s_a_1_38?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%85Z%C3%95%C3%91&qid=1471864994&sr=8-38&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=quinny%2B3%2Bin%2B1&th=1&psc=1
Kurde sie juz doczekac nie moge jak z tego koszyka bede w koncu przekladac do koszyka "kup teraz" i czekac na przesylki w oknie co nie zmienia faktu, ze szal zakupowy mnie nie minie, bo akcje po sklepach tez beda i moze ten wozek w sklepie uda mi sie dostac aaaaaa rozmarzylam sie jakbym juz w ciazy byla.. Co najmniej 7 miesiac haha az takie motylki w brzuchu mam.. Motylki?! Co ja gadam, moje dziecie sie po malu ujawnia!
A no i jeszcze urodze w maju, cieplo bedzie sie robic spacery i spacery
Ale marzenia.. Z synem tak samo ledwo co dalam rade wyjsc na30 minutowy spacer bo albo ja chvialam spac albo on byl maruda hihi
Whhaaaaa Rosax. Czyste rozowe szalenstwo. Dziedziczka juz musi byc w progach startowych jak nic!
Ja tam tematu tez nie odpuszczam. No kurde jakos zaszlam w pierwsza ciaze i Córka jest A ostatnio sledzilam na aplikacji w telefonie nasze poprzednie starania sprzed prawie juz niebawem 3 lat i powiem Wam, ze tez wiele razy sie mijalismy z owu a chyba moze ze 3-4 razy w owu sie trafilo. I nadal nie wiem jaka jest regula zeby zajsc. Jak ja to zrobilam, ze zaszlam i jak to powtorzyc?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNajpierw stwierdziła z uśmiechem że za krótko sie staramy Potem uśmiała się na moje "bóle owulacyjne"
Potem określiła nasienie męża jako rewelacyjne...
A potem coraz gorzej bo okazało się że 13 dc dziś mam tylko 10 mm jajeczko ale szerokie, ładne endometrium...
Powiedziała, że nici z tego miesiąca, bo nie urośnie a jak urośnie to jest puste bo 17 dc co miałam (w kwietniu) potwierdzoną owulacje to jest za późno i są puste i nic z nich nie ma....aha....fajnie a zważywszy na fakt że nie zapytała o długość cyklu to już w ogóle.
Zapłaciłam 430 zł za wizytę + usg + test na wit d3 + amh........ -
Czyli rozumiem, ze uwaza ona ze skoro 17dc to juz pozna owu i ze w zwiazku z tym, ze tak ujme, bezowocna? Wiesz, szczerze mowiac co kobieta to historia. Ja np wiem po sobie, ze jak owu w danym cyklu mam pozno a i sam cykl przez to dlugi to dupa jest mowiac wprost. Ale to nie ma chyba reguly bo to zalezy tez od fl i ogolnej statystycznej dlugosci cyklu danej kobiety. Sa takie co maja dlugie i pozniej owu i zachodza. Ja np wiem, ze to nie ja. Jak mam juz cykl dajmy na to 33-34 dni to wiem, ze juz cykl do kosza na bank.
Masakra ile zgarnela kasy od Ciebie!!!
-
nick nieaktualnyMąż mówi, że to jakieś jaja i mam sobie odpowiedzieć na pytanie co to za lekarz nie badający pacjentki i na wstępie dający do badań za 230 zł (o tyle witd i amh)................ Nie mierzyła standardowo pęcherzyka jak to robiła poprzednia p. doktor lecz tylko stwierdziła, że małe 10 mm, ale fajne szerokie endo.....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Susanna, aż mnie zatkało. Po pierwsze jak mogła Cię nie zbadać. Po drugie 230 zł ? Ja chodzę do profesora, znanego specjalisty jeśli chodzi o kwestie onkologiczne. Płacę 200 zł, ale w tym jest też usg czy cytoligia
zFolwarku, zupę robiłam pierwszy raz, wrzucam link do przepisu Jest pyszna, z tym,że ja ją doprawiłam po swojemu, zwłaszcza jeśli chodzi o sól, bo w przepisie za dużo przypraw nie ma No i nie miałam kurkumy
https://zakochanewzupach.pl/zupa-z-cukinii-ze-swieza-bazylia/# -
nick nieaktualny
-
zFolwarku wrote:Whhaaaaa Rosax. Czyste rozowe szalenstwo. Dziedziczka juz musi byc w progach startowych jak nic!
Ja tam tematu tez nie odpuszczam. No kurde jakos zaszlam w pierwsza ciaze i Córka jest A ostatnio sledzilam na aplikacji w telefonie nasze poprzednie starania sprzed prawie juz niebawem 3 lat i powiem Wam, ze tez wiele razy sie mijalismy z owu a chyba moze ze 3-4 razy w owu sie trafilo. I nadal nie wiem jaka jest regula zeby zajsc. Jak ja to zrobilam, ze zaszlam i jak to powtorzyc?Sówka35 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny