Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
i tak trzymaj kochana a napewno sie uda.ta kobieta jest jakas zacofanaSusannaDean wrote:Dziękuję dziewczyny na prawdę mnie to rozbiło ale dziś było znowu
rano mam w nosie ja jej puste pęcherzyki...ciekawe skąd wzięła taką diagnoze? Po 5 min patrzenia mi w oczy? Wielkość pęcherzyka oceniła na oko, poprzednia lekarka bardzo skrupulatnie mierzyła i robiła takie kreski i potem mi drukowała wszystko....a tu jeden wielki ciul -
Susanna, pęcherzyk rośnie od 1mm do 3 mm na dobę, także wszystko możliwe

Co do koleżanki, to tak wiedziała, że się staram. Ale jej też lekarze mówią, że nie ma na co czekać z drugim bo ma problemy hormonalne. Jej mąż jest przed 40. Pierwsze dziecko ma 3 lata, także czas najwyższy na drugie. Ja wprawdzie jestem na własnej działalności, ale prowadzę ja razem z moim byłym szefem
Obecnie jest Nas 6 osób. Było 8 ale kolega się odłączył. Także 2 osoby nieobecne to już trochę jest
-
Mamuśka2017 wrote:U mnie dzisiaj średni humor. Po pierwsze kolejny cykl stracony, po drugie wczorajsze info od koleżanki o ciąży trochę mnie robiło
Oczywiście cieszę się razem z nią, ale ja tu leki, monitoring itd, a ona jeden miesiąc i już. Ona też ma hashimoto i to zaawansowane 
Doskonale Cie rozumiem
Moja Kolezanka tak szybko zaszla w pierwsza i druga ciaze. Teraz ma juz dwojke - mlodsza w listopadzie bedzie miala rok. Wie, ze sie staramy i bardzo nam kibicuje zwlaszcza wiedzac, ze z uwagi na nasz wiek to albo teraz albo nigdy to drugie no i ze wzgledu na sytuacje z moja praca. Zawsze jak sie zdzwaniamy to pyta o efekty itd. i potem opowiada mi o rodzenstwie itd. Uwielbiam to i te jej opowiesci i marze by bylo mi to dane zwlaszcza ze biologicznie malo czasu mamy
Tez potem mam takie mieszane uczucie w sercu...

-
nick nieaktualny
-
Nadzieja, wielkie odliczanie
Jeszcze trochę i zobaczysz na usg ten swój wielki Skarb 
zFolwarku, tak to jest
Jedni doczekają się szybciej, inni później
Tylko byle się doczekać chociaż tego jednego
zFolwarku, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mala zmiana planow. Odezwe sie po powrocie, mielismy jitro rano jechac ale padlo "pakuj sie jesziemy teraz" no i jestesmy juz w drodze.
My nie mozemy planowac. Jeszcze nigdy nie jechalismy tak jak bylo zaplanowane.. Haha milego tygodnia zycze :*
zFolwarku, madziara0080 lubią tę wiadomość

07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej hej dorotka super
mnie tez maleństwo urzadzilo dzis dyskoteke po glukozie
tersz mnie tylko delikatnie smyra a tak oslablam po tym badaniu ze szok mam nadzieje ze bede spac w nocy jak dziecko bo brakuje mi tego
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny
pęcherzyk 15 mm dosłownie przed chwilą. Lekarz mnie strasznie zaskoczył. Oczywuścue ściemniłam że żadnych badań nie robiłam a to ginekolog-położnik i mówi do mnie że chyba żartuje i wziął mnie na usg i patrzy i mówi że 15 mm i że za 2 dni mam przyjść do niego nawet po jego pracy i zobaczymy co z pęcherzykiem. Kuźwa dobrze że przeszłam do Medicover
nick nieaktualny, madziara0080, zFolwarku, rosax3 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Jestem tak podjarana, że nie mogę się skupić

Miłego dnia Dziewczyny
nick nieaktualny, zFolwarku lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"