Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Dziękuję dziewczyny na prawdę mnie to rozbiło ale dziś było znowu rano mam w nosie ja jej puste pęcherzyki...ciekawe skąd wzięła taką diagnoze? Po 5 min patrzenia mi w oczy? Wielkość pęcherzyka oceniła na oko, poprzednia lekarka bardzo skrupulatnie mierzyła i robiła takie kreski i potem mi drukowała wszystko....a tu jeden wielki ciul
-
Susanna, pęcherzyk rośnie od 1mm do 3 mm na dobę, także wszystko możliwe
Co do koleżanki, to tak wiedziała, że się staram. Ale jej też lekarze mówią, że nie ma na co czekać z drugim bo ma problemy hormonalne. Jej mąż jest przed 40. Pierwsze dziecko ma 3 lata, także czas najwyższy na drugie. Ja wprawdzie jestem na własnej działalności, ale prowadzę ja razem z moim byłym szefem Obecnie jest Nas 6 osób. Było 8 ale kolega się odłączył. Także 2 osoby nieobecne to już trochę jest -
Mamuśka2017 wrote:U mnie dzisiaj średni humor. Po pierwsze kolejny cykl stracony, po drugie wczorajsze info od koleżanki o ciąży trochę mnie robiło Oczywiście cieszę się razem z nią, ale ja tu leki, monitoring itd, a ona jeden miesiąc i już. Ona też ma hashimoto i to zaawansowane
Doskonale Cie rozumiem Moja Kolezanka tak szybko zaszla w pierwsza i druga ciaze. Teraz ma juz dwojke - mlodsza w listopadzie bedzie miala rok. Wie, ze sie staramy i bardzo nam kibicuje zwlaszcza wiedzac, ze z uwagi na nasz wiek to albo teraz albo nigdy to drugie no i ze wzgledu na sytuacje z moja praca. Zawsze jak sie zdzwaniamy to pyta o efekty itd. i potem opowiada mi o rodzenstwie itd. Uwielbiam to i te jej opowiesci i marze by bylo mi to dane zwlaszcza ze biologicznie malo czasu mamy Tez potem mam takie mieszane uczucie w sercu...
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja, wielkie odliczanie Jeszcze trochę i zobaczysz na usg ten swój wielki Skarb
zFolwarku, tak to jest Jedni doczekają się szybciej, inni później Tylko byle się doczekać chociaż tego jednegozFolwarku, Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mala zmiana planow. Odezwe sie po powrocie, mielismy jitro rano jechac ale padlo "pakuj sie jesziemy teraz" no i jestesmy juz w drodze.
My nie mozemy planowac. Jeszcze nigdy nie jechalismy tak jak bylo zaplanowane.. Haha milego tygodnia zycze :*zFolwarku, madziara0080 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny pęcherzyk 15 mm dosłownie przed chwilą. Lekarz mnie strasznie zaskoczył. Oczywuścue ściemniłam że żadnych badań nie robiłam a to ginekolog-położnik i mówi do mnie że chyba żartuje i wziął mnie na usg i patrzy i mówi że 15 mm i że za 2 dni mam przyjść do niego nawet po jego pracy i zobaczymy co z pęcherzykiem. Kuźwa dobrze że przeszłam do Medicover
Magduullina, madziara0080, zFolwarku, rosax3 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Jestem tak podjarana, że nie mogę się skupić
Miłego dnia DziewczynyMagduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"