X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ukija kochana to wspaniale wieści :)
    no no nic tylko dzialac :) owu tuz tuz ;)

Ukija lubi tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina mojego nie ma do piątku więc mam nadzieję że za szybko jajko nie urośnie i nie pęknie. W piątek zrywam się z pracy i lecę na kolejne usg :D mam nadzieję że będzie tam jeszcze :D
    Nadal jestem w szoku że robi mi badanie za darmo :D

zFolwarku lubi tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swoją drogą of się Wam też zmieniło? Teraz nie mam zakładki w której mam tematy w których się udzielamm dziwna sprawa :/

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• madziara0080 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Swoją drogą of się Wam też zmieniło? Teraz nie mam zakładki w której mam tematy w których się udzielamm dziwna sprawa :/

Ja też nie mam :( Coraz gorzej z OF :(
    Kochana, trzymam kciuki za Twoje pęcherzyki :) Trafiłaś na świetnego lekarza, takiego ludzkiego :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 09:27

ug376iye929i107i.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Madzia jakoś lekarz tchnął we mnie ponownie zaintetesowanie staraniami :P no of robi jakieś zmiany widzę. Jak przesuwam po stronie włącza mi się na dole taka zakładka "otwórz wersję na urządzenia mobilne" kilkam i lipa. Czyli coś pracują na stronie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ukija kochana tak wkońcu trafilas na lekarza który chce pomóc a nie zarobić...

madziara0080, Ukija lubią tę wiadomość

• madziara0080 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem co się dzieje z OF, ale jest coraz gorzej, coraz częściej coś grzebią i często nie można się zalogować, a abonament wykupuje :(

No ale dziś póki co działa, więc cieszmy się każda chwilą z OF :)

Ukija, a kiedy Twój wraca, kiedy będziecie działać? Pytam, bo nie wiem kiedy kciuki trzymać ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 09:41

Ukija, zFolwarku lubią tę wiadomość

ug376iye929i107i.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina no właśnie dlatego jestem w szoku. Placóka mu płaci więc nie zależy mu na reszcie :D szkoda że nie powiedział nic o endo bo walczę o nie jak lwica :P

Madzia no właśnie mnie to zniechęca do of. Ciągle coś robią. Nieraz w przypływie emocji chciałam coś Wam napisać a tu klapa bo nie działa i emocje opadają :/
    Mój wraca w piątek ale i tak owu najwcześniej przewiduje na sobote więc wyrobimy się tak myślę :D

Magduullina, madziara0080 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się biorę za sprzątanie i gotowanie danielka wcześniej musze położyć na drzemke bo po 13 trzeba się zbiersc do alergoloa

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak ale to of naprawdę wkurza mnie albo wcina zawartość posta i nie dodaje albo się ładuje godzine

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic nie moge znalezc teraz! co za....
    Ukija niech jajo dojrzewa i doczeka zolnierzyka :D

Wlasnie robie wieprzowine po francusku z winem i pachnie caly dom a robi sie to samo :) uwielbiam takie gotowanie ;)

madziara0080, Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z folwarku pyszności ja dzisiaj szybkie placki z cukinii ... synio mial isc spac a nie chce coś się mi wydaje ze będzie znowu kłopot z nim i jego humorem ale juz go nawet nie kładę bo nie zdarzymy z niczym

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduulina od kiedy zaczął Ci Danielek spac rano pozniej tzn np do 7 czy pozniej? Moja wstaje 5-6. Czy to sie zmieni i kiedy mozliwie? O ktorej go kladziesz wieczorem?

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sluchajcie rowno za 4 miesiące Wigilia. Wróżba z tytulu forum musi sie spełnić do tego czasu! Prosze zintensyfikować działania prokreacyjne :) ;) :D

Magduullina lubi tę wiadomość

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zFolwarku wrote:
    Magduulina od kiedy zaczął Ci Danielek spac rano pozniej tzn np do 7 czy pozniej? Moja wstaje 5-6. Czy to sie zmieni i kiedy mozliwie? O ktorej go kladziesz wieczorem?

kochana moj daniel chodzi pozno spac my ogólnie od zawsze tak 22 on idzie do lozka wstaje między 7a 9 pozniej ma drzemke okolo 13-14 spi max do 17. ten tryb trwa u nas odkad skończyl rok sam sobie szczerze tak to ustawił bo jak spal w dzien 2 razy to chodzil o 21 wstawsl przed 6

• Młoda19 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) moge dolaczyc? To moj 9 cykl staran, 1 wrzesnia planuje testowac o ile @ nie przyjdzie ;/
    Chcialam Was zapytac jak sobie radzicie jezeli Wam sie za ktoryms razem juz nie udaje... Wiem ze 9 cykli to nie jest duzo bo niektore kobiety staraja sie latami, ale ja juz jestem na skraju wyczerpania. W tym cyklu co prawda sobie odpuscilam. Nie mierzylam tempki, nie badalam sluzu, przestalam brac wiesiolka, ale kochalam sie codziennie z moim M. Czytalam gdzies wlasnie ze pare dziewczyn tak sobie odpuscilo i zaszly ale ja zaczynam miec wyrzuty sumienia ze nie sprawdzalam sobie chociazby tempki ;/
    Milego dnia :)

Nadzieja1988! lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]xnw49n73fj0vc6bo.png[/link]
    Nasze serduszko Hania <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :-) Zostało mi 8 dni do wizyty <3
    A dziś 20 tydzień :-)
    Brzuch jak na @ pobolewa :-(

• Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, of szaleje, to prawda. Może pracują nad wersją na telefon i dlatego są zakłócenia :)

Ukija, super, że trafiłaś na fajnego lekarza :) I staraj się, staraj bo warto :)

Ukija lubi tę wiadomość

w4sqpc0z3is213tz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj nowa koleżanko! wszystko w swoom xzasie nie zamartwiaj się tak na zapas będzie dobrze!!!

a ja kochane poprostu mam dość. wszystkiego...
    po wizycie u alergoloa rece mi opadaja poprostu....

• Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina, co się stało ?

w4sqpc0z3is213tz.png
‹‹ 891 892 893 894 895 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ