Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magduullina mojego nie ma do piątku więc mam nadzieję że za szybko jajko nie urośnie i nie pęknie. W piątek zrywam się z pracy i lecę na kolejne usg mam nadzieję że będzie tam jeszcze
Nadal jestem w szoku że robi mi badanie za darmozFolwarku lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Swoją drogą of się Wam też zmieniło? Teraz nie mam zakładki w której mam tematy w których się udzielamm dziwna sprawa"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Swoją drogą of się Wam też zmieniło? Teraz nie mam zakładki w której mam tematy w których się udzielamm dziwna sprawa
Ja też nie mam Coraz gorzej z OF
Kochana, trzymam kciuki za Twoje pęcherzyki Trafiłaś na świetnego lekarza, takiego ludzkiegoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 09:27
-
Dzięki Madzia jakoś lekarz tchnął we mnie ponownie zaintetesowanie staraniami no of robi jakieś zmiany widzę. Jak przesuwam po stronie włącza mi się na dole taka zakładka "otwórz wersję na urządzenia mobilne" kilkam i lipa. Czyli coś pracują na stronie"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Nie wiem co się dzieje z OF, ale jest coraz gorzej, coraz częściej coś grzebią i często nie można się zalogować, a abonament wykupuje
No ale dziś póki co działa, więc cieszmy się każda chwilą z OF
Ukija, a kiedy Twój wraca, kiedy będziecie działać? Pytam, bo nie wiem kiedy kciuki trzymaćWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 09:41
Ukija, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
Magduullina no właśnie dlatego jestem w szoku. Placóka mu płaci więc nie zależy mu na reszcie szkoda że nie powiedział nic o endo bo walczę o nie jak lwica
Madzia no właśnie mnie to zniechęca do of. Ciągle coś robią. Nieraz w przypływie emocji chciałam coś Wam napisać a tu klapa bo nie działa i emocje opadają
Mój wraca w piątek ale i tak owu najwcześniej przewiduje na sobote więc wyrobimy się tak myślęMagduullina, madziara0080 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nic nie moge znalezc teraz! co za....
Ukija niech jajo dojrzewa i doczeka zolnierzyka
Wlasnie robie wieprzowine po francusku z winem i pachnie caly dom a robi sie to samo uwielbiam takie gotowaniemadziara0080, Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzFolwarku wrote:Magduulina od kiedy zaczął Ci Danielek spac rano pozniej tzn np do 7 czy pozniej? Moja wstaje 5-6. Czy to sie zmieni i kiedy mozliwie? O ktorej go kladziesz wieczorem?
kochana moj daniel chodzi pozno spac my ogólnie od zawsze tak 22 on idzie do lozka wstaje między 7a 9 pozniej ma drzemke okolo 13-14 spi max do 17. ten tryb trwa u nas odkad skończyl rok sam sobie szczerze tak to ustawił bo jak spal w dzien 2 razy to chodzil o 21 wstawsl przed 6zFolwarku lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny moge dolaczyc? To moj 9 cykl staran, 1 wrzesnia planuje testowac o ile @ nie przyjdzie ;/
Chcialam Was zapytac jak sobie radzicie jezeli Wam sie za ktoryms razem juz nie udaje... Wiem ze 9 cykli to nie jest duzo bo niektore kobiety staraja sie latami, ale ja juz jestem na skraju wyczerpania. W tym cyklu co prawda sobie odpuscilam. Nie mierzylam tempki, nie badalam sluzu, przestalam brac wiesiolka, ale kochalam sie codziennie z moim M. Czytalam gdzies wlasnie ze pare dziewczyn tak sobie odpuscilo i zaszly ale ja zaczynam miec wyrzuty sumienia ze nie sprawdzalam sobie chociazby tempki ;/
Milego dniaNadzieja1988! lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny