X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wrote:
    podejrzenie o astme wczesnodziecieca. zrogowacenie przymieszkowe skory a nie azs czy skaza bislkowa jak mi pediatra wpajala... skierowanie do szpitala do rabki gdzie musze ublagac zeby to bylo wcześniej do grudnia bo co ja później zrobie.... i stale leki .. skierowany na badania laryngolog i dermatolog musi go zobaczyć.... ja poprostu zwariuje
    O kurczę! :-(
    Trzymaj się :-* Mam nadzieję, że szybko znajdzie się termin.

Magduullina lubi tę wiadomość

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sluchajcie czy ktos wie cos o beatum? Dlugo juz milczy...

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To samo borsuk... Co z nimi?

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusiak szczrze nie znam się na dzialaniu tych leków ale możliwe.
    dzwoniłam do Rabki termin po wyslaniu im skierowania do 4 miesiecy ale pani z ktora rozmawiałam poinformowała mnie ze moge do skierowania dolaczyc prosbe o szyvsze przyjecie ja wszystko rozumie ze sa dzieci które sa na pierwszym miejscu z powaznymi dolegliwościami i jeszcze powiedziano mi ze przecież ojciec czy ktos z rodziny z upoważnieniem notarialnym moglby pojechać z synkiem no nie .... wszystko rozumie ale w takich sytuacjach to jest moja rola by byc przy dziecku. wszystko to uwzglednie w prosbie a po za tym nawet gdyby to nikogo takiego nie mam moj jest jedynym zywicielem rodxiny tesciowa pracuje tez sama a i tak nigdy w życiu bym na to nie pozeolila moja mama utrzymuje sama 2 uczacych się nirletnich dzieci no kurde wszystko opisze i mam nadzieje że wezma to pod uwagę jak myślicie?

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina mysle ze wezma - opisz to oraz oczywiscie fakt, ze jestes w ciazy i kiedy porod. Bez jaj. Wszedzie sa ludzie.

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusiak5 wrote:
    hej a u mnie cuda na kiju.do @ jeszcze dobre 7 dni a temp już leci w dół.o co kaman?f23c12c725b0fe8ede9447d577d8f63f.png

A moze po prostu @ przyjdzie wczesniej? Czasami sie zdarzaja krotsze cykle.

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zfolwarku tak tez zrobie i zapewne jeszcze dzisiaj lub jutro to wyślę

zFolwarku lubi tę wiadomość

• madziara0080 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wrote:
    no tak Madzia jak się czujesz?

Kochana ja czuję się super :) Oby tak do końca ciąży :) Czasami mi nogi puchną, ale nie codzienne, bardziej jak jest ciepło na dworze, a tak to ok. Dzidziuś coraz częściej się odzywa, bo częściej czuję takie bulgotanie w brzuchu, więc to już chyba "TO" :) Najbliższa wizyta 9 września, już nie mogę się doczekać, tym bardziej, że idzie ze mną mój mężuś ;) Brzusio mi się zaokrągla, chociaz jeszcze widać bardziej tłuszczyk niż kształty ciążowe, ale jeszcze troszkę :) A jak u Ciebie? Jak Ty się czujesz?

A powiedz mi, czym smarujesz brzuch?

Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

ug376iye929i107i.png
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    No ja chętnie dołączę do tych zafasolkowanych :)
    Nogi też rozkładam haha.

Dziś mam 7dc a śluz wodnisty leci

Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziara0080 wrote:
    Kochana ja czuję się super :) Oby tak do końca ciąży :) Czasami mi nogi puchną, ale nie codzienne, bardziej jak jest ciepło na dworze, a tak to ok. Dzidziuś coraz częściej się odzywa, bo częściej czuję takie bulgotanie w brzuchu, więc to już chyba "TO" :) Najbliższa wizyta 9 września, już nie mogę się doczekać, tym bardziej, że idzie ze mną mój mężuś ;) Brzusio mi się zaokrągla, chociaz jeszcze widać bardziej tłuszczyk niż kształty ciążowe, ale jeszcze troszkę :) A jak u Ciebie? Jak Ty się czujesz?

A powiedz mi, czym smarujesz brzuch?

to super mnie odpukać nic nie puchnie tez juz czuje nawet czasem bolesne kopniaki i spac w nocy nie daje.
    smaruje brzuch 2 razy dziennie maslem z planet spa do ciala fajnie nawilza i szybko się wchłania. :) no mnie to juz się sporo zapkraglil he

• madziara0080 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wrote:
    to super mnie odpukać nic nie puchnie tez juz czuje nawet czasem bolesne kopniaki i spac w nocy nie daje.
    smaruje brzuch 2 razy dziennie maslem z planet spa do ciala fajnie nawilza i szybko się wchłania. :) no mnie to juz się sporo zapkraglil he

No kochana u Ciebie to już ma prawo się sporo zaokrąglić ;) ja smarowałam Palmersem przez jakiś miesiąc, teraz smaruje Ziają Mama Mia i mam jeszcze Bio-oil, tak na zmianę ;) Mam nadzieję, że nie będzie rozstępów :)

ug376iye929i107i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane. My dziś mam dzień lenistwa. Hm zauważyłam u siebie już pierwsze ruchy teraz czekam na solidne kopniaki :P. ja od czasu do czasu smaruje brzuch zwykłą oliwką dla dzieci, nie droga a nawilży brzuszek (mam jeszcze taki olejek na rozstępy ale to śmierdzi). kochane kupujecie coś już? bo ja nadal w tyle. nie mam dosłownie nic.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 14:04

Magduullina, zFolwarku, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziara0080 wrote:
    No kochana u Ciebie to już ma prawo się sporo zaokrąglić ;) ja smarowałam Palmersem przez jakiś miesiąc, teraz smaruje Ziają Mama Mia i mam jeszcze Bio-oil, tak na zmianę ;) Mam nadzieję, że nie będzie rozstępów :)
    oj Madziu mnie w pierwszej ciąży mimo smarowania się porobily zalezt czy masz skłonność do rozstępów

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorotka no to super przeleci a napewno zdarzysz wszystko kupic .
    tak pierwsze bulgotki później kopniaki i wypinanie pleców lub pupci i wbijanie konczyn w narzady oj czasem az ja podskakuje a gdzie do końca :) najgorsze jest miec pelny pecherz i czuc jak dziecko się prostuje lub wbija cos w pecherz oj jak tupolew do łazienki ;)

#Dorotka#, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina kochana zniosę wszystko widok córeczki wynagrodzi wszystko :P a co do Twojego synka oby jak najszybciej znalazł się pod dobrą opieką. Pewnie kochana że pisz tą prośbę o szybkie przyjęcie, swoją drogą mąż też powinien Cb wspierać a nie naskakiwać na Cb. Mój mąż czasami też mnie denerwuje niestety oni tak już mają. nie ma co się nimi przejmować bo niedługo skończymy w zakładzie bez klamek :P

Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tak dorotka tak ...
    swoją drogą to tez jest jakas lekcja na przyszłość ja musze zajechac i to wysłać nie wiem czy dziś bo szczerze mówiąc nie chce się mi jak niewiem jutro moze się wybiorę i prawie z synkiem na badania rano skocze . tak żeby dwa w jednym było dziś to już nie mam sil odsprzatalam okna umylam jeszcze firanki i będzie wkońcu okma czyste hehe

• Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zazdroszczę Wam tych zakupów hi hi :)

w4sqpc0z3is213tz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamuśka nie zazdrość za niedługo ty będziesz skreslac z listy co jeszcze trzeba :)

Nadzieja1988! lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak dziewczyny czas leci! :-)
    I postanowiłam zmienić avatar na ciążowy <3 ii jakże prawdziwy! ;-)

zFolwarku, Tulipanowa, madziara0080, Magduullina lubią tę wiadomość

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zFolwarku wrote:
    A moze po prostu @ przyjdzie wczesniej? Czasami sie zdarzaja krotsze cykle.
    wiem że krótsze cykle są normalne.miałam na myśłi że nigdy nie miałam tak krótkiej 2 fazy cyklu odkad jestem na owu

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
‹‹ 893 894 895 896 897 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ