X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wrote:
    podejrzenie o astme wczesnodziecieca. zrogowacenie przymieszkowe skory a nie azs czy skaza bislkowa jak mi pediatra wpajala... skierowanie do szpitala do rabki gdzie musze ublagac zeby to bylo wcześniej do grudnia bo co ja później zrobie.... i stale leki .. skierowany na badania laryngolog i dermatolog musi go zobaczyć.... ja poprostu zwariuje
    O kurczę! :-(
    Trzymaj się :-* Mam nadzieję, że szybko znajdzie się termin.

Magduullina lubi tę wiadomość

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sluchajcie czy ktos wie cos o beatum? Dlugo juz milczy...

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To samo borsuk... Co z nimi?

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusiak szczrze nie znam się na dzialaniu tych leków ale możliwe.
    dzwoniłam do Rabki termin po wyslaniu im skierowania do 4 miesiecy ale pani z ktora rozmawiałam poinformowała mnie ze moge do skierowania dolaczyc prosbe o szyvsze przyjecie ja wszystko rozumie ze sa dzieci które sa na pierwszym miejscu z powaznymi dolegliwościami i jeszcze powiedziano mi ze przecież ojciec czy ktos z rodziny z upoważnieniem notarialnym moglby pojechać z synkiem no nie .... wszystko rozumie ale w takich sytuacjach to jest moja rola by byc przy dziecku. wszystko to uwzglednie w prosbie a po za tym nawet gdyby to nikogo takiego nie mam moj jest jedynym zywicielem rodxiny tesciowa pracuje tez sama a i tak nigdy w życiu bym na to nie pozeolila moja mama utrzymuje sama 2 uczacych się nirletnich dzieci no kurde wszystko opisze i mam nadzieje że wezma to pod uwagę jak myślicie?

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina mysle ze wezma - opisz to oraz oczywiscie fakt, ze jestes w ciazy i kiedy porod. Bez jaj. Wszedzie sa ludzie.

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusiak5 wrote:
    hej a u mnie cuda na kiju.do @ jeszcze dobre 7 dni a temp już leci w dół.o co kaman?f23c12c725b0fe8ede9447d577d8f63f.png

A moze po prostu @ przyjdzie wczesniej? Czasami sie zdarzaja krotsze cykle.

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zfolwarku tak tez zrobie i zapewne jeszcze dzisiaj lub jutro to wyślę

zFolwarku lubi tę wiadomość

• madziara0080 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wrote:
    no tak Madzia jak się czujesz?

Kochana ja czuję się super :) Oby tak do końca ciąży :) Czasami mi nogi puchną, ale nie codzienne, bardziej jak jest ciepło na dworze, a tak to ok. Dzidziuś coraz częściej się odzywa, bo częściej czuję takie bulgotanie w brzuchu, więc to już chyba "TO" :) Najbliższa wizyta 9 września, już nie mogę się doczekać, tym bardziej, że idzie ze mną mój mężuś ;) Brzusio mi się zaokrągla, chociaz jeszcze widać bardziej tłuszczyk niż kształty ciążowe, ale jeszcze troszkę :) A jak u Ciebie? Jak Ty się czujesz?

A powiedz mi, czym smarujesz brzuch?

Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

ug376iye929i107i.png
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    No ja chętnie dołączę do tych zafasolkowanych :)
    Nogi też rozkładam haha.

Dziś mam 7dc a śluz wodnisty leci

Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziara0080 wrote:
    Kochana ja czuję się super :) Oby tak do końca ciąży :) Czasami mi nogi puchną, ale nie codzienne, bardziej jak jest ciepło na dworze, a tak to ok. Dzidziuś coraz częściej się odzywa, bo częściej czuję takie bulgotanie w brzuchu, więc to już chyba "TO" :) Najbliższa wizyta 9 września, już nie mogę się doczekać, tym bardziej, że idzie ze mną mój mężuś ;) Brzusio mi się zaokrągla, chociaz jeszcze widać bardziej tłuszczyk niż kształty ciążowe, ale jeszcze troszkę :) A jak u Ciebie? Jak Ty się czujesz?

A powiedz mi, czym smarujesz brzuch?

to super mnie odpukać nic nie puchnie tez juz czuje nawet czasem bolesne kopniaki i spac w nocy nie daje.
    smaruje brzuch 2 razy dziennie maslem z planet spa do ciala fajnie nawilza i szybko się wchłania. :) no mnie to juz się sporo zapkraglil he

• madziara0080 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wrote:
    to super mnie odpukać nic nie puchnie tez juz czuje nawet czasem bolesne kopniaki i spac w nocy nie daje.
    smaruje brzuch 2 razy dziennie maslem z planet spa do ciala fajnie nawilza i szybko się wchłania. :) no mnie to juz się sporo zapkraglil he

No kochana u Ciebie to już ma prawo się sporo zaokrąglić ;) ja smarowałam Palmersem przez jakiś miesiąc, teraz smaruje Ziają Mama Mia i mam jeszcze Bio-oil, tak na zmianę ;) Mam nadzieję, że nie będzie rozstępów :)

ug376iye929i107i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane. My dziś mam dzień lenistwa. Hm zauważyłam u siebie już pierwsze ruchy teraz czekam na solidne kopniaki :P. ja od czasu do czasu smaruje brzuch zwykłą oliwką dla dzieci, nie droga a nawilży brzuszek (mam jeszcze taki olejek na rozstępy ale to śmierdzi). kochane kupujecie coś już? bo ja nadal w tyle. nie mam dosłownie nic.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 14:04

Magduullina, zFolwarku, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziara0080 wrote:
    No kochana u Ciebie to już ma prawo się sporo zaokrąglić ;) ja smarowałam Palmersem przez jakiś miesiąc, teraz smaruje Ziają Mama Mia i mam jeszcze Bio-oil, tak na zmianę ;) Mam nadzieję, że nie będzie rozstępów :)
    oj Madziu mnie w pierwszej ciąży mimo smarowania się porobily zalezt czy masz skłonność do rozstępów

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorotka no to super przeleci a napewno zdarzysz wszystko kupic .
    tak pierwsze bulgotki później kopniaki i wypinanie pleców lub pupci i wbijanie konczyn w narzady oj czasem az ja podskakuje a gdzie do końca :) najgorsze jest miec pelny pecherz i czuc jak dziecko się prostuje lub wbija cos w pecherz oj jak tupolew do łazienki ;)

#Dorotka#, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina kochana zniosę wszystko widok córeczki wynagrodzi wszystko :P a co do Twojego synka oby jak najszybciej znalazł się pod dobrą opieką. Pewnie kochana że pisz tą prośbę o szybkie przyjęcie, swoją drogą mąż też powinien Cb wspierać a nie naskakiwać na Cb. Mój mąż czasami też mnie denerwuje niestety oni tak już mają. nie ma co się nimi przejmować bo niedługo skończymy w zakładzie bez klamek :P

Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tak dorotka tak ...
    swoją drogą to tez jest jakas lekcja na przyszłość ja musze zajechac i to wysłać nie wiem czy dziś bo szczerze mówiąc nie chce się mi jak niewiem jutro moze się wybiorę i prawie z synkiem na badania rano skocze . tak żeby dwa w jednym było dziś to już nie mam sil odsprzatalam okna umylam jeszcze firanki i będzie wkońcu okma czyste hehe

• Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zazdroszczę Wam tych zakupów hi hi :)

w4sqpc0z3is213tz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamuśka nie zazdrość za niedługo ty będziesz skreslac z listy co jeszcze trzeba :)

Nadzieja1988! lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak dziewczyny czas leci! :-)
    I postanowiłam zmienić avatar na ciążowy <3 ii jakże prawdziwy! ;-)

zFolwarku, Tulipanowa, madziara0080, Magduullina lubią tę wiadomość

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zFolwarku wrote:
    A moze po prostu @ przyjdzie wczesniej? Czasami sie zdarzaja krotsze cykle.
    wiem że krótsze cykle są normalne.miałam na myśłi że nigdy nie miałam tak krótkiej 2 fazy cyklu odkad jestem na owu

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
‹‹ 893 894 895 896 897 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ