Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagduullina wrote:podejrzenie o astme wczesnodziecieca. zrogowacenie przymieszkowe skory a nie azs czy skaza bislkowa jak mi pediatra wpajala... skierowanie do szpitala do rabki gdzie musze ublagac zeby to bylo wcześniej do grudnia bo co ja później zrobie.... i stale leki .. skierowany na badania laryngolog i dermatolog musi go zobaczyć.... ja poprostu zwariuje
Trzymaj się :-* Mam nadzieję, że szybko znajdzie się termin.Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanusiak szczrze nie znam się na dzialaniu tych leków ale możliwe.
dzwoniłam do Rabki termin po wyslaniu im skierowania do 4 miesiecy ale pani z ktora rozmawiałam poinformowała mnie ze moge do skierowania dolaczyc prosbe o szyvsze przyjecie ja wszystko rozumie ze sa dzieci które sa na pierwszym miejscu z powaznymi dolegliwościami i jeszcze powiedziano mi ze przecież ojciec czy ktos z rodziny z upoważnieniem notarialnym moglby pojechać z synkiem no nie .... wszystko rozumie ale w takich sytuacjach to jest moja rola by byc przy dziecku. wszystko to uwzglednie w prosbie a po za tym nawet gdyby to nikogo takiego nie mam moj jest jedynym zywicielem rodxiny tesciowa pracuje tez sama a i tak nigdy w życiu bym na to nie pozeolila moja mama utrzymuje sama 2 uczacych się nirletnich dzieci no kurde wszystko opisze i mam nadzieje że wezma to pod uwagę jak myślicie? -
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:no tak Madzia jak się czujesz?
Kochana ja czuję się super Oby tak do końca ciąży Czasami mi nogi puchną, ale nie codzienne, bardziej jak jest ciepło na dworze, a tak to ok. Dzidziuś coraz częściej się odzywa, bo częściej czuję takie bulgotanie w brzuchu, więc to już chyba "TO" Najbliższa wizyta 9 września, już nie mogę się doczekać, tym bardziej, że idzie ze mną mój mężuś Brzusio mi się zaokrągla, chociaz jeszcze widać bardziej tłuszczyk niż kształty ciążowe, ale jeszcze troszkę A jak u Ciebie? Jak Ty się czujesz?
A powiedz mi, czym smarujesz brzuch?Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadziara0080 wrote:Kochana ja czuję się super Oby tak do końca ciąży Czasami mi nogi puchną, ale nie codzienne, bardziej jak jest ciepło na dworze, a tak to ok. Dzidziuś coraz częściej się odzywa, bo częściej czuję takie bulgotanie w brzuchu, więc to już chyba "TO" Najbliższa wizyta 9 września, już nie mogę się doczekać, tym bardziej, że idzie ze mną mój mężuś Brzusio mi się zaokrągla, chociaz jeszcze widać bardziej tłuszczyk niż kształty ciążowe, ale jeszcze troszkę A jak u Ciebie? Jak Ty się czujesz?
A powiedz mi, czym smarujesz brzuch?
to super mnie odpukać nic nie puchnie tez juz czuje nawet czasem bolesne kopniaki i spac w nocy nie daje.
smaruje brzuch 2 razy dziennie maslem z planet spa do ciala fajnie nawilza i szybko się wchłania. no mnie to juz się sporo zapkraglil he -
Magduullina wrote:to super mnie odpukać nic nie puchnie tez juz czuje nawet czasem bolesne kopniaki i spac w nocy nie daje.
smaruje brzuch 2 razy dziennie maslem z planet spa do ciala fajnie nawilza i szybko się wchłania. no mnie to juz się sporo zapkraglil he
No kochana u Ciebie to już ma prawo się sporo zaokrąglić ja smarowałam Palmersem przez jakiś miesiąc, teraz smaruje Ziają Mama Mia i mam jeszcze Bio-oil, tak na zmianę Mam nadzieję, że nie będzie rozstępów
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane. My dziś mam dzień lenistwa. Hm zauważyłam u siebie już pierwsze ruchy teraz czekam na solidne kopniaki . ja od czasu do czasu smaruje brzuch zwykłą oliwką dla dzieci, nie droga a nawilży brzuszek (mam jeszcze taki olejek na rozstępy ale to śmierdzi). kochane kupujecie coś już? bo ja nadal w tyle. nie mam dosłownie nic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 14:04
Magduullina, zFolwarku, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadziara0080 wrote:No kochana u Ciebie to już ma prawo się sporo zaokrąglić ja smarowałam Palmersem przez jakiś miesiąc, teraz smaruje Ziają Mama Mia i mam jeszcze Bio-oil, tak na zmianę Mam nadzieję, że nie będzie rozstępów
-
nick nieaktualnydorotka no to super przeleci a napewno zdarzysz wszystko kupic .
tak pierwsze bulgotki później kopniaki i wypinanie pleców lub pupci i wbijanie konczyn w narzady oj czasem az ja podskakuje a gdzie do końca najgorsze jest miec pelny pecherz i czuc jak dziecko się prostuje lub wbija cos w pecherz oj jak tupolew do łazienki
#Dorotka#, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagduullina kochana zniosę wszystko widok córeczki wynagrodzi wszystko a co do Twojego synka oby jak najszybciej znalazł się pod dobrą opieką. Pewnie kochana że pisz tą prośbę o szybkie przyjęcie, swoją drogą mąż też powinien Cb wspierać a nie naskakiwać na Cb. Mój mąż czasami też mnie denerwuje niestety oni tak już mają. nie ma co się nimi przejmować bo niedługo skończymy w zakładzie bez klamek
Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoj tak dorotka tak ...
swoją drogą to tez jest jakas lekcja na przyszłość ja musze zajechac i to wysłać nie wiem czy dziś bo szczerze mówiąc nie chce się mi jak niewiem jutro moze się wybiorę i prawie z synkiem na badania rano skocze . tak żeby dwa w jednym było dziś to już nie mam sil odsprzatalam okna umylam jeszcze firanki i będzie wkońcu okma czyste hehe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zFolwarku wrote:A moze po prostu @ przyjdzie wczesniej? Czasami sie zdarzaja krotsze cykle.