Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycześć laseczki ja dziś latałam za sukienką na 3 września. kuzwa jestem zła bo nic mi się nie podoba.
He Aurellka fajnie Cb widzieć. To musiało być mega zdziwienie he. Ciekawe czy mój gin się nie pomylił bo ja już mam body różowe.. Hm zauważyłam że prawie wszystkie będziemy miały córeczki.
To mój dzisiejszy zakup. Nie mogłam się oprzeć.
Też bym chciała mieć wszystko kupione do świąt bo wiadomo brzuszek będzie coraz większy i coraz mniej sił.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 17:15
Aurellka, Magduullina, zFolwarku, Nadzieja1988!, rosax3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAurellka nie dziwie się . kilka tyg temu miał być chłopak a teraz dziewczynka. Niedługo przyzwyczaisz się do małej królewny ja mam dopiero pierwszą rzecz. Poważniejsze zakupy zacznę dopiero za miesiąc.
Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
Hej
Aurellka miło słyszeć takie dobre wieści
Ja wpadłam się pochwalić. Moje jajeczko ma już 18mm i czekamy na owu chociaż testy są jeszcze negatywne a został mi tylko jeden co ma byc to będzie. Zrobiłam dziś tsh i duży duży spadek bo teraz wynosi 1.55 a wcześniej ok 2.5 prolaktyna nieco podskoczyła dziś 13.33 a wcześniej 11.3
Z tym że dobre wieści się kończą. Lekarz pytał podczas gdy robił usg dowcipne czy mam plamienia, czy brałam antykoncepcje. Nie wiem czemu. Pewnie mam niezbyt grube endometrium a tak walcze o nieMagduullina, Nadzieja1988!, rosax3 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Ukija 18mm czyli już zaraz będzie owu bym Ci wysłał moje testy, ale jak w tym cyklu zajdziesz to po co Ci rozumiem, że z monitoringu korzystasz, to można podglądać i działać
Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Aurellka sam gin mi zaproponował kolejne wizuty i zrobił na pierwszej bez pytania mnie. Tylko mówi w środe "o jajeczko 15mm. W weekend czas działać" A ja poszłam tylko po prośbę o badania i nic nie płaciłam. W szoku byłam. Właśnie chcę już skończyć z testami
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
ZFolwarku Tobie też powodzenia i zaciskam kciuki ja już takiego parcia nie mam owu pewnie w niedziele albo w poniedziałek
Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTrzymam kciukasy za was laski!!!
No tak nadzieja przyjdzie zima i ciezko bedzie wyjsc z domku na zakupy wiec w sumie lepiej teraz. jutro maja byc w lidlu laseczki body spiochy pajace w dwu pakach za 24,99 kolory bezowo biale chyba uniwersalny kolorek moze ktoras sie skusi.zFolwarku, Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysusanna super
ja czekam na informacje o plci i będę wtedy szalec pare uniwersalnych po synku mam wiec napewno nie będzie zle czekaja juz wyciagniete tylko wyprac wyprasowac i poukladac . kocyki mam takie 2 grube które musze jeszcze wyprac i schować bo później mi nie wyschna tak jak na słońcu ...
posciel przescieradla itd wszystko jest .
tylke fajnie ze nie mam tak duzej roznicy wieku i prawie ze wszystko mam po synku bo jakby nie patrz to jest to okropny wydatek. -
nick nieaktualnyMagduullina wrote:susanna super
ja czekam na informacje o plci i będę wtedy szalec pare uniwersalnych po synku mam wiec napewno nie będzie zle czekaja juz wyciagniete tylko wyprac wyprasowac i poukladac . kocyki mam takie 2 grube które musze jeszcze wyprac i schować bo później mi nie wyschna tak jak na słońcu ...
posciel przescieradla itd wszystko jest .
tylke fajnie ze nie mam tak duzej roznicy wieku i prawie ze wszystko mam po synku bo jakby nie patrz to jest to okropny wydatek.
Ciekawe czy córa będzieMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja po corce malo mialam, a ona urodzila sie w maju a tutaj pazdz/list wiec tak ciuszki by nie pasowaly bo duzo na krotki mialam. Wiec duzo rzeczy musialam kupic. Juz wydalam duzoooo ksiurki a to jeszcze nie koniec;p jak juz wszystko kupie i bede prac prasowac i ukladac to sie pochwale :p
-
Hej dziewczyny jak tam u Was ? U mnie jest tak piekna pogoda od rana ze nic tylko pojsc na spacer w nocy cos spac nie moglam... Jajniki kluja raz jeden raz drugi a jak juz przestana to na srodku brzucha tez odczuwam lekkie klucia ;/, piersi pobolewaja dalej przy dotyku ale tak bardziej od pach, na sutkach (nie na otoczce) zrobily mi sie jakies male biale grudki czy cos w tym stylu... Mam je tez wlasnie wokol otoczki ..hmm... A wlasnie co do piersi. Jezeli bola od owulacji to znaczy ze owulacja przebiegla prawidlowo? Gdzies tak slyszalam ale nie pamietam od kogo ... No i kolezanka mi mowila ze jezeli wlasnie bola od pach to na pewno nie jest to objaw ciazy bo wtedy bola bardziej na dole i sutki... Ciekawe.. Czyli trzeba sie chyba szykowac na nastepny cykl...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania