Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja1988! wrote:Hej
Ja też będę miała córeczkę
Na kiedy masz termin? Chyba jakoś tydzień po mnie?
Teraz na L4 będziesz miała więcej czasu by tu z nami popisać
Hej! Ja mam jakieś wątpliwości czy to dziewczynka haha.
Termin mam na 2.stycznia
Dziś jeszcze jestem u Rodziców, ale od jutra wracamy do domku i na pewno będzie więcej czasu buziaki dla Was w ten upalny dzień!
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
My już wróciliśmy do domu Zmęczeni, ale zadowoleni Teraz czekam na testowanie Choć zostało jeszcze parę dni
Susanna, z pewnością w jeden dzień tak jak piszesz kreska była najmocniejszą Ale pewnie testy w kolejne dni też wygrywają lh i dlatego są słabsze, ale nadal widoczne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo spadek formy chyba, bo postów malutko
Ja do pracy będę szła nie chcę mi się bardzo koniec miesiąca i w ogóle....
Wczoraj jeszcze na poprawkę przestraszyłam się w sumie, ze mogło tego owu nie być, bo ciągle testy były pozytywne..mam nadzieję , ze nic nie przeoczyłamMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Ja wlasnie ogarnelam dom i popijam mleko taka ochota mnie naszla:) W nocy spac nie moglam. Jajniki nie daja o sobie zapomniec a w nocy to juz w szczegolnosci dawaly mi sie we znaki. Cycki dalej bola a teraz lewy jajnik szaleje.. I tak na zmiane. Mam nadzieje ze to dobrze wrozy[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:ojc hehe dziewczyny moje kochane ajc dopiero będziecie narzekać na dolegliwości a ja tak bardzo wam wszystkim zycze tych dni pieknych bez @ z rosnacym brzuszkiem! :*
hehe dokladnie. Wiem jak to jest. W ciazy z Corka wymiotowalam bite 4 miesiace, schudlam i wygladalam na powaznie chora Masakra. Strasznie sie tego boje, zwlaszcza ze teraz mam Corke i musze byc aktywna i nie moge sobie pozwolic na lezenie i rzyganie calymi dniami
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Czesc
My jeszcze w polsce
Dlaczego wejscie na forum nie ma juz moje tematy albo ostatnie? Naszukalam sie.. Co ovu odpierdziela?!Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp