Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyoj mamuśka chciałabym ale wiem ze teraz będzie coraz ciężej ulzy dopiero po porodzie ...
anusiak a jak twoje odczucia???
kreseczka piekna jest teeaz tylko potwierdzic i widze ze wprowadzasz nowy rytm teeaz po kolei dziewczyny takie piekne zdjęcia tutaj! ♥ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKornelka wrote:Cześć dziewczyny, jestem tu nowa , trochę Was podczytuję
Widzę, że to szceśliwy wątek, bo sporo w Was w ciąży
Ja obecnie staram się już 16 mc ale poki co dzidzi brak....
Biorę tylko kwas foliowy, może to za mało?
Chciałabym też zaczć lykac jakies witaminy prenatarne, tylko najlepiej żeby 1 tabletka - i jak najwięcej potrzebnych skladników było. Może któraś z Was mi coś doradzi?
Z góry dziękuje!
Witaj i rozgość się.
A korzystasz z testów owulacyjnych? Byłaś na monitoringu? Mierzysz temperaturę?
Co do witamin to ja żadnych nie brałam. Tylko kwas foliowy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanusiak5 wrote:hej nie wiem co mam myslec https://naforum.zapodaj.net/thumbs/310e4e1f298f.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e5cf9700937.jpg
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanusiak jeżeli masz test zrob rano z porannego movzu wtedu będzie wszystko jasne wiem ze sie nie chcesz nakrecac to normalne ale ja bym powtórzyla rano test a w środe na spokojnie na betę.
ja uciekam spać bo poprostu jakos jestem wykonczona.... dobranoc do jutra kochane -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
niestety nie mam testu.a badania na tarczyce robie jutro to zobacze jaka bedzie temp to najwyzej zrobie bete jak bedzie warto bo 21zl nie jest majatek a w razie w bede wiedziec dodatkowo do endo co i jak
-
Anusiak, warto kontrolować bete, żeby wiedzieć, czy prawidłowo rośnie. Poza tym nie wiem jak u Ciebie, ale mi endo powiedziała, że jak tylko okaże się, że jestem w ciąży, to od razu mam zrobić tsh, ft3 i ft4 i dzwonić jakie są wyniki
-
nick nieaktualny