Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie mam przerwy tylko oni w kolko cos robia! Juz mnie szlak trafia jak nie ostatnio te wolne wyjresy i wlamy tak teraz godzinne poszukiwania... nie ma mnie tu 5 dni dopiero a oni takie jaja se robia! Kochane a jak u was? Nie mam czasu poczytac tych dni wstecz
I wiecie? Dobrze mi robi to nie myslenie i nie mierzenie. caly cykl na luzie bedzie. Ale dzis mnie cysiunie bola. Ovu sie zbliza, sluz zalewa..
ROSA BEZ TESTOW!Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyAurellka wrote:Hej! Ja mam jakieś wątpliwości czy to dziewczynka haha.
Termin mam na 2.stycznia
Dziś jeszcze jestem u Rodziców, ale od jutra wracamy do domku i na pewno będzie więcej czasu buziaki dla Was w ten upalny dzień!Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa , trochę Was podczytuję
Widzę, że to szceśliwy wątek, bo sporo w Was w ciąży
Ja obecnie staram się już 16 mc ale poki co dzidzi brak....
Biorę tylko kwas foliowy, może to za mało?
Chciałabym też zaczć lykac jakies witaminy prenatarne, tylko najlepiej żeby 1 tabletka - i jak najwięcej potrzebnych skladników było. Może któraś z Was mi coś doradzi?
Z góry dziękuje!Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anusiak5 wrote:hej nie wiem co mam myslec https://naforum.zapodaj.net/thumbs/310e4e1f298f.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e5cf9700937.jpg
Ja widze, zawsze widze alw tu ladnie widac. Lec na bete albo jutro rano powtorz trzymam kciuki!
Alllleee ja za wami tesknie!!! Dzis juz musialam was odwiedzic!Magduullina, zFolwarku, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kornelka wrote:Cześć dziewczyny, jestem tu nowa , trochę Was podczytuję
Widzę, że to szceśliwy wątek, bo sporo w Was w ciąży
Ja obecnie staram się już 16 mc ale poki co dzidzi brak....
Biorę tylko kwas foliowy, może to za mało?
Chciałabym też zaczć lykac jakies witaminy prenatarne, tylko najlepiej żeby 1 tabletka - i jak najwięcej potrzebnych skladników było. Może któraś z Was mi coś doradzi?
Z góry dziękuje!
W sumie ja praktycznie sie nie staralam bo nam udalo sie z marszu ale oprocz kwasu bralam tanletki z olejem z wiesiolka, od 1dc do owulacji, pozniej juz sie nie bierze. Pomaga na "sluz"
Ogolnie nie pale, moj tez nie, do tego zdrowo sie odzywia i cwiczy wiec moze dieta i kondycja tez ma jakis wplyw na nasienie?
Podobno dla facetow dobrze tez jest brac selen i cynk bo poprawia to jakos nasienia
Moze po tylu cyklach warto pojsc juz do lekarza ?
Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoj jak ja się cieszę ze w piątek wizyta ♥
popytam co i jak i upewnie się ze wswszystko ok mam nadzieje.... ale powiem wam ze czuje się coraz ciężej.. juz zaczynaja zebra bolec oj ten dyskomfort pamiętam z przed 1 ciąży. oj martwi mnie fakt ze dopiero ustapilo jak brzuch się zaczal obniżać. ps dopada mnie wilczy apetyt...