X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podejrzenie o astme wczesnodziecieca. zrogowacenie przymieszkowe skory a nie azs czy skaza bislkowa jak mi pediatra wpajala... skierowanie do szpitala do rabki gdzie musze ublagac zeby to bylo wcześniej do grudnia bo co ja później zrobie.... i stale leki .. skierowany na badania laryngolog i dermatolog musi go zobaczyć.... ja poprostu zwariuje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 19:36

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5 latek chorowała moja kuzynka od urodzenia, właśnie na astmę oskrzelową. Pobyt w Rabce był, leki były wziewne i ok 5 r.ż jak ręką odjął dojrzały oskrzelka i do tej pory nic a dziewczyna ma 16 lat już :)

zFolwarku, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    susanna oby . Moj brst tez ma brat mojej mamy również najbardziej boje się terminu w rabce bo co ja później poczne z maleńkim dzieckiem s jego tam samego nie zostawię

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu jeszcze wrzucę mój owulacyjny może się któraś wypowie 15 dc :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e252d6b6c7a2.jpg

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    owu tux tuz ;)

SusannaDean, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdjęcie do dupy ale takich pozytywnych nie miałam w cyklu co robiłam testy :D Oj Pani "doktor" jednak będzie owulacja..... zbadać progesteron po 7 dniach (za ok 2 dni będzie ta owu myślę) ? Dla dodatkowego potwierdzenia?

W ogóle takie dobre wyniki tej rezerwy jajnikowej tak mnie to na duchu podniosło, że hoho :D :D

PS. Widział ktoś Rosax?

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suza owu sie zbliza :) ale jeszcze chwila. Jajo siedzi i czeka ;)

Magduullina koniecznie zalatw termin zebys sie jeszcze tym nie stresowala. Na pewno sie uda. Zwykle niemozliwe jest wykonalne! :)

Rosax, jest w PL i odezwie sie za tydzien = tak napisala :)

Magduullina lubi tę wiadomość

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo a miałam dla niej wiadomość no cóż będzie to będzie :) Nie pali się

O, no owu było tak głęboko zaprzeczane mi w poniedziałek w gabinecie, ze o mało nie uwierzyłam :D

Jedynie ta wit D3 słabo, amh rewelacja są jajeczka więc będą zapładniane :D Co najmniej troje będę miała ha ha ha :D
    <3

Magduullina, też tak uważam jak zFolwarku :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mam nadzieje ale i się denerwuje no sila rzeczy .... jeszcze oczywiście jak zwykle glowie rodziny pracujacej kurwa wszystko nie pasuje tez bym tak chciała chodzic do roboty i tylko tym zyc a tu miej człowieku na uwadze wszystko ponad dobro dziecka itd pilnuj siebie odsprzataj ugotuj wszystko podaj pod nos i jeszcze zle...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wrote:
    no mam nadzieje ale i się denerwuje no sila rzeczy .... jeszcze oczywiście jak zwykle glowie rodziny pracujacej kurwa wszystko nie pasuje tez bym tak chciała chodzic do roboty i tylko tym zyc a tu miej człowieku na uwadze wszystko ponad dobro dziecka itd pilnuj siebie odsprzataj ugotuj wszystko podaj pod nos i jeszcze zle...
    Kurcze nie denerwuj się co ci powiedział/zrobił?

• Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina, spokojnie :) Szkoda nerwów :)

w4sqpc0z3is213tz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mu mowie ze do rabki skierowanie itd ze wystawiła tez skierowania do laryngologi dermatologa a ten do mnie to nic mu nie robils po cos ty tam z nim pojechała no ludzie podnioslo mi ciśnienie no to ze nim rodzice się kurws nie interesowali i mieli w dupie jego zdrowie to co? nie no dziewczyny poprostu czasem się zastanawiam z kim ja jestem i jeszcze cwaniakuje i burczy pod nosem holeryk jeden wziąść i trzasnac w leb to malo kiedy js się wkońcu dogadam z tym człowiekiem ?! to co kurwa ja mam kazav lekarzowi i mowic co ma robić nosz w mordę jeza ... chyba po to jezdze z dzieckiem po lekarzach żeby się dowiedzieć co mu dolega .... tatus od siedmiu bolesci wszystko wiedzacy człowiek powinni go ukoronowac za te mądrości

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa ide się położyć bo az mnie brzuch z nerwów boli dosc ze trzeba myśleć o zdrowiu dziecka oszczedzac się nodzac w sobie kolejne to jeszcze buc tylko wkurzyc potrafi nic więcej... dobranoc dziewczyny

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej gdzie jesteście kochane???? cisza tutaj jest jak niewiem

• madziara0080 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :) Ja jestem cały czas, ale coraz bardziej wkurza mnie to OF, bo ciągle coś grzebią i nie jest już tak jak kiedyś... :(

Dzień Dobry wszystkim :)

Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość

ug376iye929i107i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak Madzia jak się czujesz?
    aa jak tam nasze staraczki ja was bede poganiac teraz bo malo czasu zostało do konca 2016 ;) nozki rozkladac kochane :)

zFolwarku, madziara0080 lubią tę wiadomość

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej a u mnie cuda na kiju.do @ jeszcze dobre 7 dni a temp już leci w dół.o co kaman?f23c12c725b0fe8ede9447d577d8f63f.png

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusiak no dziwne rzeczy dzieją się na twoim wykresie.... niewiem co mam ci powiedzieć... czekaj kochana cierpliwie

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wrote:
    anusiak no dziwne rzeczy dzieją się na twoim wykresie.... niewiem co mam ci powiedzieć... czekaj kochana cierpliwie
    wlasnie nie wiem sama co jest grane i musze zaczekac na dalszy ciag sytuacji.09.09 na 9,10 mam wizyte u endogina to sie go zapytam jesli córa pozwoli bo mamy we dwie wizyte u niego a ja do swojego gina musze isc bodajze w pazdzierniu na cytologie bo od zajscia w ciąże chodze regularnie.do gina moge isc a do dentysty nie umie sie zebrac choc już zapisałam sie na 16.09 tylko nie wiem czy tyle czasu zab wytrzyma i ja z tymi atakami bólu.
    ps.czy żel stomatologiczny sachol stosowany 5 razy zamiast 3 i 1-2 tabletki antidol15 mogły wpłynąc na tą temp?

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :-) 7 dni do mojej wizyty <3 A co u Was?

zFolwarku, Magduullina lubią tę wiadomość

‹‹ 892 893 894 895 896 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ