Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypodejrzenie o astme wczesnodziecieca. zrogowacenie przymieszkowe skory a nie azs czy skaza bislkowa jak mi pediatra wpajala... skierowanie do szpitala do rabki gdzie musze ublagac zeby to bylo wcześniej do grudnia bo co ja później zrobie.... i stale leki .. skierowany na badania laryngolog i dermatolog musi go zobaczyć.... ja poprostu zwariuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 19:36
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZdjęcie do dupy ale takich pozytywnych nie miałam w cyklu co robiłam testy Oj Pani "doktor" jednak będzie owulacja..... zbadać progesteron po 7 dniach (za ok 2 dni będzie ta owu myślę) ? Dla dodatkowego potwierdzenia?
W ogóle takie dobre wyniki tej rezerwy jajnikowej tak mnie to na duchu podniosło, że hoho
PS. Widział ktoś Rosax? -
Suza owu sie zbliza ale jeszcze chwila. Jajo siedzi i czeka
Magduullina koniecznie zalatw termin zebys sie jeszcze tym nie stresowala. Na pewno sie uda. Zwykle niemozliwe jest wykonalne!
Rosax, jest w PL i odezwie sie za tydzien = tak napisalaMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOoo a miałam dla niej wiadomość no cóż będzie to będzie Nie pali się
O, no owu było tak głęboko zaprzeczane mi w poniedziałek w gabinecie, ze o mało nie uwierzyłam
Jedynie ta wit D3 słabo, amh rewelacja są jajeczka więc będą zapładniane Co najmniej troje będę miała ha ha ha
Magduullina, też tak uważam jak zFolwarkuMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno mam nadzieje ale i się denerwuje no sila rzeczy .... jeszcze oczywiście jak zwykle glowie rodziny pracujacej kurwa wszystko nie pasuje tez bym tak chciała chodzic do roboty i tylko tym zyc a tu miej człowieku na uwadze wszystko ponad dobro dziecka itd pilnuj siebie odsprzataj ugotuj wszystko podaj pod nos i jeszcze zle...
-
nick nieaktualnyMagduullina wrote:no mam nadzieje ale i się denerwuje no sila rzeczy .... jeszcze oczywiście jak zwykle glowie rodziny pracujacej kurwa wszystko nie pasuje tez bym tak chciała chodzic do roboty i tylko tym zyc a tu miej człowieku na uwadze wszystko ponad dobro dziecka itd pilnuj siebie odsprzataj ugotuj wszystko podaj pod nos i jeszcze zle...
-
nick nieaktualnyja mu mowie ze do rabki skierowanie itd ze wystawiła tez skierowania do laryngologi dermatologa a ten do mnie to nic mu nie robils po cos ty tam z nim pojechała no ludzie podnioslo mi ciśnienie no to ze nim rodzice się kurws nie interesowali i mieli w dupie jego zdrowie to co? nie no dziewczyny poprostu czasem się zastanawiam z kim ja jestem i jeszcze cwaniakuje i burczy pod nosem holeryk jeden wziąść i trzasnac w leb to malo kiedy js się wkońcu dogadam z tym człowiekiem ?! to co kurwa ja mam kazav lekarzowi i mowic co ma robić nosz w mordę jeza ... chyba po to jezdze z dzieckiem po lekarzach żeby się dowiedzieć co mu dolega .... tatus od siedmiu bolesci wszystko wiedzacy człowiek powinni go ukoronowac za te mądrości
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:anusiak no dziwne rzeczy dzieją się na twoim wykresie.... niewiem co mam ci powiedzieć... czekaj kochana cierpliwie
ps.czy żel stomatologiczny sachol stosowany 5 razy zamiast 3 i 1-2 tabletki antidol15 mogły wpłynąc na tą temp?Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny