X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podejrzenie o astme wczesnodziecieca. zrogowacenie przymieszkowe skory a nie azs czy skaza bislkowa jak mi pediatra wpajala... skierowanie do szpitala do rabki gdzie musze ublagac zeby to bylo wcześniej do grudnia bo co ja później zrobie.... i stale leki .. skierowany na badania laryngolog i dermatolog musi go zobaczyć.... ja poprostu zwariuje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 19:36

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5 latek chorowała moja kuzynka od urodzenia, właśnie na astmę oskrzelową. Pobyt w Rabce był, leki były wziewne i ok 5 r.ż jak ręką odjął dojrzały oskrzelka i do tej pory nic a dziewczyna ma 16 lat już :)

zFolwarku, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    susanna oby . Moj brst tez ma brat mojej mamy również najbardziej boje się terminu w rabce bo co ja później poczne z maleńkim dzieckiem s jego tam samego nie zostawię

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu jeszcze wrzucę mój owulacyjny może się któraś wypowie 15 dc :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e252d6b6c7a2.jpg

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    owu tux tuz ;)

SusannaDean, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdjęcie do dupy ale takich pozytywnych nie miałam w cyklu co robiłam testy :D Oj Pani "doktor" jednak będzie owulacja..... zbadać progesteron po 7 dniach (za ok 2 dni będzie ta owu myślę) ? Dla dodatkowego potwierdzenia?

W ogóle takie dobre wyniki tej rezerwy jajnikowej tak mnie to na duchu podniosło, że hoho :D :D

PS. Widział ktoś Rosax?

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suza owu sie zbliza :) ale jeszcze chwila. Jajo siedzi i czeka ;)

Magduullina koniecznie zalatw termin zebys sie jeszcze tym nie stresowala. Na pewno sie uda. Zwykle niemozliwe jest wykonalne! :)

Rosax, jest w PL i odezwie sie za tydzien = tak napisala :)

Magduullina lubi tę wiadomość

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo a miałam dla niej wiadomość no cóż będzie to będzie :) Nie pali się

O, no owu było tak głęboko zaprzeczane mi w poniedziałek w gabinecie, ze o mało nie uwierzyłam :D

Jedynie ta wit D3 słabo, amh rewelacja są jajeczka więc będą zapładniane :D Co najmniej troje będę miała ha ha ha :D
    <3

Magduullina, też tak uważam jak zFolwarku :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mam nadzieje ale i się denerwuje no sila rzeczy .... jeszcze oczywiście jak zwykle glowie rodziny pracujacej kurwa wszystko nie pasuje tez bym tak chciała chodzic do roboty i tylko tym zyc a tu miej człowieku na uwadze wszystko ponad dobro dziecka itd pilnuj siebie odsprzataj ugotuj wszystko podaj pod nos i jeszcze zle...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wrote:
    no mam nadzieje ale i się denerwuje no sila rzeczy .... jeszcze oczywiście jak zwykle glowie rodziny pracujacej kurwa wszystko nie pasuje tez bym tak chciała chodzic do roboty i tylko tym zyc a tu miej człowieku na uwadze wszystko ponad dobro dziecka itd pilnuj siebie odsprzataj ugotuj wszystko podaj pod nos i jeszcze zle...
    Kurcze nie denerwuj się co ci powiedział/zrobił?

• Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina, spokojnie :) Szkoda nerwów :)

w4sqpc0z3is213tz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mu mowie ze do rabki skierowanie itd ze wystawiła tez skierowania do laryngologi dermatologa a ten do mnie to nic mu nie robils po cos ty tam z nim pojechała no ludzie podnioslo mi ciśnienie no to ze nim rodzice się kurws nie interesowali i mieli w dupie jego zdrowie to co? nie no dziewczyny poprostu czasem się zastanawiam z kim ja jestem i jeszcze cwaniakuje i burczy pod nosem holeryk jeden wziąść i trzasnac w leb to malo kiedy js się wkońcu dogadam z tym człowiekiem ?! to co kurwa ja mam kazav lekarzowi i mowic co ma robić nosz w mordę jeza ... chyba po to jezdze z dzieckiem po lekarzach żeby się dowiedzieć co mu dolega .... tatus od siedmiu bolesci wszystko wiedzacy człowiek powinni go ukoronowac za te mądrości

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa ide się położyć bo az mnie brzuch z nerwów boli dosc ze trzeba myśleć o zdrowiu dziecka oszczedzac się nodzac w sobie kolejne to jeszcze buc tylko wkurzyc potrafi nic więcej... dobranoc dziewczyny

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej gdzie jesteście kochane???? cisza tutaj jest jak niewiem

• madziara0080 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :) Ja jestem cały czas, ale coraz bardziej wkurza mnie to OF, bo ciągle coś grzebią i nie jest już tak jak kiedyś... :(

Dzień Dobry wszystkim :)

Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość

ug376iye929i107i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak Madzia jak się czujesz?
    aa jak tam nasze staraczki ja was bede poganiac teraz bo malo czasu zostało do konca 2016 ;) nozki rozkladac kochane :)

zFolwarku, madziara0080 lubią tę wiadomość

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej a u mnie cuda na kiju.do @ jeszcze dobre 7 dni a temp już leci w dół.o co kaman?f23c12c725b0fe8ede9447d577d8f63f.png

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusiak no dziwne rzeczy dzieją się na twoim wykresie.... niewiem co mam ci powiedzieć... czekaj kochana cierpliwie

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wrote:
    anusiak no dziwne rzeczy dzieją się na twoim wykresie.... niewiem co mam ci powiedzieć... czekaj kochana cierpliwie
    wlasnie nie wiem sama co jest grane i musze zaczekac na dalszy ciag sytuacji.09.09 na 9,10 mam wizyte u endogina to sie go zapytam jesli córa pozwoli bo mamy we dwie wizyte u niego a ja do swojego gina musze isc bodajze w pazdzierniu na cytologie bo od zajscia w ciąże chodze regularnie.do gina moge isc a do dentysty nie umie sie zebrac choc już zapisałam sie na 16.09 tylko nie wiem czy tyle czasu zab wytrzyma i ja z tymi atakami bólu.
    ps.czy żel stomatologiczny sachol stosowany 5 razy zamiast 3 i 1-2 tabletki antidol15 mogły wpłynąc na tą temp?

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :-) 7 dni do mojej wizyty <3 A co u Was?

zFolwarku, Magduullina lubią tę wiadomość

‹‹ 892 893 894 895 896 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ