Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynadzieja super
Mamuska doczekasz się jak kazda tutaj ! ! !
a ja najadlam się słodkości dzis i już żałuję znowu zeby się odezwaly niewiem ale jeszcze w tym tygodniu tyle zalstwien i jeszcze dentyste będzie trzeba odwiedzić mam poprostu dosc tych moich zębów nie ma chyba nic gorszego niż bol zębów .... a zapominam i odwlekam to później tak jestNadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
3 dzien.
Ale kiedys tak mialam ze pusto a zaraz polecialo. Zobaczymy jak jutro bedzie.
Objadlam sie teraz pizzy i wygladam oooo tak haha
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0509bf8010c3.jpg
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Magduullina wrote:nadzieja super
a ja najadlam się słodkości dzis i już żałuję znowu zeby się odezwaly niewiem ale jeszcze w tym tygodniu tyle zalstwien i jeszcze dentyste będzie trzeba odwiedzić mam poprostu dosc tych moich zębów nie ma chyba nic gorszego niż bol zębów .... a zapominam i odwlekam to później tak jestMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Madziulla, ja mam do dentysty uraz od małego, ale to długa historia Nie mniej jednak moja dentystka mnie zna i wie, że zawsze biorę znieczulenie i tyle. Z tego, co wiem w ciąży też można, bo jest jakieś specjalne Także do dzieła, po co potem miecz leczenie kanałowe czy jakieś wyrywanie
Rosax, a co dobrze zrobiłaś z tą pizzą Jak to ja mówię, brzuszek pełny, brzuszek szczęśliwyMagduullina lubi tę wiadomość
-
Mamuśka2017 wrote:Madziulla, ja mam do dentysty uraz od małego, ale to długa historia Nie mniej jednak moja dentystka mnie zna i wie, że zawsze biorę znieczulenie i tyle. Z tego, co wiem w ciąży też można, bo jest jakieś specjalne Także do dzieła, po co potem miecz leczenie kanałowe czy jakieś wyrywanie
Rosax, a co dobrze zrobiłaś z tą pizzą Jak to ja mówię, brzuszek pełny, brzuszek szczęśliwy
Madzia Ty idz po faktycznie po co pozniej kanalowe? Boli cholerstwo jak nie wiem co.. Ja tez nie lubie nawet tego zapachu przy wejsciu, ale zawsze sobie powtarzam ze jak chce sie usmiechac pomimo smutku to moj usmiech musi powalac! Dlatego odwiedzam dentyste sadyste. Puki co czekaja tylke te 8semki do wyrwania wszystkie bo malo miejsca i ta jedynka a tak to zdrowiutkie (nie chwal dnia przed zachodem slonca... Bo zaraz cis mi sie popsuje haha)Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualnytak kochana ja to wiem ale wydaje mi się ze moich zębów nic nie uratuje wszystkie ktore wyleczylam do roku jedt plomba i koniec mnie poprostu zeby ulatuja krusza się pękają mam wrodzona pruchnice dentysta do którego chodze ratuje moje zeby ale jak przy 1 ciąży tak teraz zeby poprostu się łamią i krusza zeby gdzie mialam kanalowe albo plombe poprostu lamia się przy dziaslach czasem nie wystarczy tylko chodzic do dentysty poprostu najchętniej bym je wszystkie wytargala
no ale z bólem zeba nie ma żartów zdecydowanie wole rodzic a zeby bola mnie co chwile czy poleczone czy nie bo jak wylecze to w krotkim czasie peka następny.
ale szczerze musze poprostu isc bez gadania bo się wykoncze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywłaśnie nie ma w grafiku na niego miejsca rosax he jeszcze z moja mama musze w czwarteklub piątek jechać do szpitala na badania ... jak mnie będzie bolal to będę musiała a jak nie to umowie się w przyszłym tygodniu pon lub wtorek bo juz wole isc noz się męczyć
-
Hej Dziewczyny
Magduullina w dzisiejszych czasach istnieje możliwość "wymiany" zębów. Nieco kasynto kosztuje ale to są zęby do końca życia i chodzi mi tutaj o implanty ja tam lubie chodzić do dentysty jak jest dobry dentysta i mamdobre podejście do pacjenta to nie ma co się bać
Rosa ja też mam ósemki do wyrwania. Mam wszystkie cztery ale dolne do wyrwania
Kto w najbliższym czasie testuje?Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Magduullina wrote:nadzieja super
a ja najadlam się słodkości dzis i już żałuję znowu zeby się odezwaly niewiem ale jeszcze w tym tygodniu tyle zalstwien i jeszcze dentyste będzie trzeba odwiedzić mam poprostu dosc tych moich zębów nie ma chyba nic gorszego niż bol zębów .... a zapominam i odwlekam to później tak jestMagduullina lubi tę wiadomość
-
Ja słyszałam od mojej dentystki, że niektórzy pacjenci tak się dobrze u niej czują, że zasypiają na fotelu i budzą się dopiero po wszystkim Też bym tak chciała
A mnie coś łamie, właśnie wzięłam gripex Moja dzisiejsza tempka to już kompletne zaskoczenie ;/ Nie wiem, piszesz te temperatury i zamieszanie to normalnie muszę ciągle serduszkować hi hiMagduullina lubi tę wiadomość
-
Mamuśka no ja tak miałam ostatnio. Na rano do pracy, zaraz po niej do dentysty. Asystentka przykrywa mnie takim foliowym kubraczkiem (nie wiem po co skoro i tak leżę). Dentysta wciska mi znieczulenie i zaczyna leczyć zęba, męczy się z nim ponad godzinę (kanałówka). Ja... ja zaczynam walczyć aby utrzymać oczy otwarte. Zerkam na zegarek, pomiędzy świstem i pluskaniem wody wsłuchuje się w muzykę lecącą z radia, zerkam na zegarek i coraz gorzej widzę. Pod folią poczułam się jak rosnący w foliowym namiocie pomidor. Ciepło i przyjemnie. Na szczęście nie zasnęłam, ale walczyłam jak lwica.
Bardzo podobną sytuację miałam u kosmetyczki. Zmęczona polazłam na brwii. Pani kosmetyczna nałożyła mi henną i wyszła na kilka minut. Przysnęło mi się i obudziłam się przez syndrom rozluźniania mięśni podczas zasypiania kiedy odskoczyła mi nogaMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Zapodaj.net
Na forum
500x500
Zapodaj
Kopiujesz cały bbcode i wklejasz na forum i tyle"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Mamuśka no ja tak miałam ostatnio. Na rano do pracy, zaraz po niej do dentysty. Asystentka przykrywa mnie takim foliowym kubraczkiem (nie wiem po co skoro i tak leżę). Dentysta wciska mi znieczulenie i zaczyna leczyć zęba, męczy się z nim ponad godzinę (kanałówka). Ja... ja zaczynam walczyć aby utrzymać oczy otwarte. Zerkam na zegarek, pomiędzy świstem i pluskaniem wody wsłuchuje się w muzykę lecącą z radia, zerkam na zegarek i coraz gorzej widzę. Pod folią poczułam się jak rosnący w foliowym namiocie pomidor. Ciepło i przyjemnie. Na szczęście nie zasnęłam, ale walczyłam jak lwica.
Bardzo podobną sytuację miałam u kosmetyczki. Zmęczona polazłam na brwii. Pani kosmetyczna nałożyła mi henną i wyszła na kilka minut. Przysnęło mi się i obudziłam się przez syndrom rozluźniania mięśni podczas zasypiania kiedy odskoczyła mi nogaMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp