Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ukija wrote:W sumie nie wiem. Jeżeli mam być szczera. Mi nie przedłużyły raczej tylko magnez. Ale jesteś chora i może dlatego masz dłuższą
wiesz że podczas choroby ogranizm inaczej sie zachowuje. Ale taka długa fl to nic złego. Jest jeszcze wszystko w porzadku. Musisz też więcej jeść bo jak będziesz za mało jadła to @ może zaniknąć
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Rosa są różne czynniki które wpływają na przesunięcie okresu. Stres, choroba, zmiana diety itp. Pamiętaj że organizm nie działa jak robot
ja miałam dostać @ dzień po ślubie i nie dostałam ze stresu ale wtedy jeszcze brałam antyki więc się nie przejęłam
życzę Ci oczywiście aby to znaczyło fasolke
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija wrote:Rosa są różne czynniki które wpływają na przesunięcie okresu. Stres, choroba, zmiana diety itp. Pamiętaj że organizm nie działa jak robot
ja miałam dostać @ dzień po ślubie i nie dostałam ze stresu ale wtedy jeszcze brałam antyki więc się nie przejęłam
życzę Ci oczywiście aby to znaczyło fasolke
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Witajcie.Ja u teściów jestem od niedzieli.Ciezko tu z netem-tnie sie cholernie.Cos czuje ze moja droga do macierzyństwa bedzie dluga i wyboista.Chcialam umówić sie na wizytę do poradni genetycznej dla dorosłych w Gdańsku i co usłyszałam ze nie wpiszą na polowe listopada bo musze miec najpierw skierowanie z kodem choroby tylko w tym problem ze ciężko określić chorobę bo u córki nie ma nazwy tej choroby i jest niesklasyfikowana.Doktorka moja kreci nosem żeby wypisać skierowanie.Wroce od tesciow i swoich rodziców to się tam przejdę i powiem co z czym i jak i dam opis kliniczny choroby.Takze to w skróci.A i w nowych rzeczy to juz u mnie zaczął sie 12cs a 3dc.Przez stres przyszla sobie wczesniej niechciana @.Coz przynajmniej obyło sie bez żalu i płaczu itd.Mam nadzieje ze wyniki będą prawidłowe i ko mi wynagrodzi mi to wszystko;*
-
rosax3 wrote:Magroz na pewno wynagrodzi. Bedzie wszystko dobrze. A te skierowanie to przeciez powinna ci wypisac...
-
marciaa wrote:ukija, ja dostałam dosłownie rano po ślubie haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 20:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marciaa no mi się fartnęło. Chociaż byłam tak zestresowana że przypomniałam sobie i tym kilka dni pòźniej jak już zeszły emocje
Rosa no przyznam Ci rację. Wàtek od kilku dni schnie. Mało pisania w nim"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnyUkija wrote:Marciaa no mi się fartnęło. Chociaż byłam tak zestresowana że przypomniałam sobie i tym kilka dni pòźniej jak już zeszły emocje
Rosa no przyznam Ci rację. Wàtek od kilku dni schnie. Mało pisania w nim