Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ukija wrote:W sumie nie wiem. Jeżeli mam być szczera. Mi nie przedłużyły raczej tylko magnez. Ale jesteś chora i może dlatego masz dłuższą wiesz że podczas choroby ogranizm inaczej sie zachowuje. Ale taka długa fl to nic złego. Jest jeszcze wszystko w porzadku. Musisz też więcej jeść bo jak będziesz za mało jadła to @ może zaniknąć
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Rosa są różne czynniki które wpływają na przesunięcie okresu. Stres, choroba, zmiana diety itp. Pamiętaj że organizm nie działa jak robot ja miałam dostać @ dzień po ślubie i nie dostałam ze stresu ale wtedy jeszcze brałam antyki więc się nie przejęłam życzę Ci oczywiście aby to znaczyło fasolke"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija wrote:Rosa są różne czynniki które wpływają na przesunięcie okresu. Stres, choroba, zmiana diety itp. Pamiętaj że organizm nie działa jak robot ja miałam dostać @ dzień po ślubie i nie dostałam ze stresu ale wtedy jeszcze brałam antyki więc się nie przejęłam życzę Ci oczywiście aby to znaczyło fasolke
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Witajcie.Ja u teściów jestem od niedzieli.Ciezko tu z netem-tnie sie cholernie.Cos czuje ze moja droga do macierzyństwa bedzie dluga i wyboista.Chcialam umówić sie na wizytę do poradni genetycznej dla dorosłych w Gdańsku i co usłyszałam ze nie wpiszą na polowe listopada bo musze miec najpierw skierowanie z kodem choroby tylko w tym problem ze ciężko określić chorobę bo u córki nie ma nazwy tej choroby i jest niesklasyfikowana.Doktorka moja kreci nosem żeby wypisać skierowanie.Wroce od tesciow i swoich rodziców to się tam przejdę i powiem co z czym i jak i dam opis kliniczny choroby.Takze to w skróci.A i w nowych rzeczy to juz u mnie zaczął sie 12cs a 3dc.Przez stres przyszla sobie wczesniej niechciana @.Coz przynajmniej obyło sie bez żalu i płaczu itd.Mam nadzieje ze wyniki będą prawidłowe i ko mi wynagrodzi mi to wszystko;*
-
rosax3 wrote:Magroz na pewno wynagrodzi. Bedzie wszystko dobrze. A te skierowanie to przeciez powinna ci wypisac...
-
marciaa wrote:ukija, ja dostałam dosłownie rano po ślubie haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 20:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marciaa no mi się fartnęło. Chociaż byłam tak zestresowana że przypomniałam sobie i tym kilka dni pòźniej jak już zeszły emocje
Rosa no przyznam Ci rację. Wàtek od kilku dni schnie. Mało pisania w nim"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnyUkija wrote:Marciaa no mi się fartnęło. Chociaż byłam tak zestresowana że przypomniałam sobie i tym kilka dni pòźniej jak już zeszły emocje
Rosa no przyznam Ci rację. Wàtek od kilku dni schnie. Mało pisania w nim