Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
Odpowiedz

Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂

Oceń ten wątek:
  • Liyss🧚🏻 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 01:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @ Sofka88 współczuje szczerze. Są to trudne emocje i totalnie Cię rozumiem i się nie dziwie 😪

Dziewczyny co za noc, 23 poszłam spać, 24 obudziłam się i nie umiem zasnąć… nie wiem co się dzieje. Za dużo myśli w głowie, jutro termin @ chyba to ta niewiadoma. Mocno się zestresowałam już tym wszystkim..

@Butterfly23 wierzę, że doczekacie się waszego cudu 🥹 jesteś niesamowicie silna
    @Monia wow, podziwiam za tę pracę! Ja bym się nie nadała na coś takiego🙈

P.S spałam dziś 3h, czuje się jak wyrzuta guma 🙈

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia, 06:24

Butterfly23 lubi tę wiadomość

Nadzieja to początek wszystkiego✨

11cs 🍀
    19.04 12dpo ⏸️
    19.04 beta 122,90 🤞🏻
    22.04 beta 578,60 🤞🏻
    09.05 pierwsza wizyta 0,58 cm bobo z bijącym serduszkiem 🥹
    28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
    17.06 bobuś ma już 6 cm 😍 🩷?
    26.06 badania prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷?
    10.07 wszystko dobrze u bobo🥹🩷?
    24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
    06.08 córeczka waży 317g 🥰
    21.08 II badania prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
    03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
    01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
    16.10 III badania prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
    29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm 🥹
    🔜 19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
    🔜03.12 KTG + wizyta
    🔜 17.12 KTG + wizyta
    🔜 poród 🥰

preg.png
  • Wenka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 02:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młody się obudził, zabawa trwa w najlepsze 🙈 mam u kogoś rezerwować kolejkę pod kibelkiem?

ultramaryna_ lubi tę wiadomość

Mama kp
    💙 lipiec 2022
    💜 sierpień 2024
  • Muuu. Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry 🥱

Dziewczyny tulę za gorsze humory/dni, czasem trzeba się schować do norki i trochę sobie odpuścić i poużalać się. Mam nadzieję że taki stan nie będzie trwał długo 🫂😙

@Pushhka to Ty cały czas na obrotówce? 😮 ja bym umar, wolę statyk po stokroć 😍

@Sofka🫂🫂 trochę z deszczu pod rynnę.. mam nadzieję że uda się jednak choć trochę zresetować.

Ja dzisiaj do 18 w pracy, chciałabym tam nie umrzeć 🫠

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia, 06:40

👩🙍‍♂️ 31l.
    👧 Ł. 02.2021

10.2023 cb 💔

7.12 ⏸️ beta HCG 55,9 mlU/ml
    9.12 ➡️ beta HCG 195 mlU/ml
    22.12 (5+5) jest Serduszko ❤️
    6.02 rośnie Dziewczynka ❤️👧
    02.04 403g małej M. 💕
    24.06 2kg Dziewczyny 💪
    12.08 już jestem 👧🥰
  • Liyss🧚🏻 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dziś 27 dc, jutro termin @, przez ten stres w nocy, przez który nie spałam postanowiłam zrobić test, bo już mnie to męczyło.

Biało aż razi po oczach 🙈 czekam spokojnie na @ i jakoś odetchnęłam i się uspokoiłam.
    Bardzo chcę dziecka ale w nocy dziwne emocje przestraszyłam się wręcz, że mogę być w ciąży i się bardzo bałam przez to nie spałam 3h… miała któraś z Was takie odczucia mimo starań i chęci posiadania dziecka? Czy to normalne? Kortyzol mi tak podskoczył z ciśnieniem, że masakra.

Udanego piątku!

11cs 🍀
    19.04 12dpo ⏸️
    19.04 beta 122,90 🤞🏻
    22.04 beta 578,60 🤞🏻
    🔜03.12 KTG + wizyta
    🔜 17.12 KTG + wizyta
    🔜 poród 🥰

preg.png
  • Myszkaaa20 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sofka88 wrote:
    Kochana aż mi łzy leciały czytając to… dziś jestem taka wrażliwa że omg 😢 Twój opis Często przychodzi do mnie i zamienia się w żal że mogę nie zobaczyć małża w roli ojca a on tak marzy o tym… ogromny ukłon dla Ciebie że walczysz tyle lat, wiem że to wymaga silnego charakteru i ogromnej chęci do walki, nie każdy tak potrafi. Ja wierzę że Twoje trudy zostaną wynagrodzone!

My dojechaliśmy w
    Te góry, po drodze płakałam małżowi ( ten biały test mnie dobił dziś i wyciągnął dużo
    Emocji ). Przegadaliśmy to oczywiście i się pocieszyliśmy i uznaliśmy że fajnie że parę dni oderwiemy się od tych starań i myśli.
    Weszliśmy do hotelu a nasi znajomi na kolacji wstają i odkrywają brzuch ciążowy i ogłaszają ciążę….
    Chyba nie muszę mówić jak czułam się rozgoryczona, kopara mi opadła i byłam zła na siebie jednocześnie za to uczucie… zazdrości. Cieszę ich szczęściem no ale w naszej obecnej sytuacji u niepewności i tego że chciałam uciec od starań i stąd ten wyjazd to nagle teraz 4 dni będę słuchać o ciąży, patrzeć na to szczęście kiedy mnie rozrywa w środku smutek przez kolejne niepowodzenie i biel na teście 😔

Kochana mocno Cię przytulam 🫂 to są naturalne emocje, większość z Nas też to przechodziła 🥺 może spróbujcie chociaż trochę ograniczyć ten czas razem ? Np. argument że chcecie też trochę czasu spędzić rodzinnie 🤔
    Liyss🧚🏻 wrote:
    Hej, dziś 27 dc, jutro termin @, przez ten stres w nocy, przez który nie spałam postanowiłam zrobić test, bo już mnie to męczyło.

Biało aż razi po oczach 🙈 czekam spokojnie na @ i jakoś odetchnęłam i się uspokoiłam.
    Bardzo chcę dziecka ale w nocy dziwne emocje przestraszyłam się wręcz, że mogę być w ciąży i się bardzo bałam przez to nie spałam 3h… miała któraś z Was takie odczucia mimo starań i chęci posiadania dziecka? Czy to normalne? Kortyzol mi tak podskoczył z ciśnieniem, że masakra.

Udanego piątku!

Jasne że tak miałam, strach i przerażenie bo co to będzie jak się uda ? 😂 Na szczęście szybko przechodzi 😁

Dzień dobry, smacznej kawusi ☕ i miłego piątku piąteczku 🥰

Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość

👱🏼‍♀️30 👨‍🦱31
    👶🏼M.

💕2014
    💍2018
    💒2020
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Dziewczyny.

Liyss ja czasami mam taki strach, ale to chyba bardziej o zdrowie chodzi, mam ubytek w bliźnie i obecny lekarz mówi, że spokojnie mogę zachodzić w ciążę ale jakieś obawy mam. Poza tym w ciąży z synem "świrowałam". Jako, że nie przechodziłam toxo, panicznie bałam się zakażenia ( bałam się jeść surowe warzywa np. w restauracji czy znajomych bo nie miałam pewności czy są umyte ) Albo zaswędziało mnie ciało - już w myślach cholestaza. Z córką w ciąży nie byłam świadoma tych rzeczy i zdecydowanie lepiej przeszłam ciążę ( ze spokojem).

Aniu ja wierzę, że poprawisz trochę wyniki i nim się obejrzysz - ujrzysz dwie kreseczki.

Sofka mimo wszystko życzę, żebyś odpoczęła i cieszyła się wyjazdem choć wiem jakie to dla Ciebie teraz ciężkie. Przytulam się mocno.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia, 07:28

• Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Liyss dziękuję ❤️ i przytulam za biel 🫂 tak Twoje emocje są zupełnie normalne.

@Sofka bardzo współczuję sytuacji 😞🫂 mam nadzieję, że ta ciąża nie będzie tematem nr 1 wyjazdu.

@Anka trzymam kciuki za owocną rozmowę z mężem 🤞🏻✊🏻🍀

Ja też dziś źle spałam. Bardzo boli mnie brzuch, jajniki no dosłownie wszystko. @ się rozkręca od kilku dni. Ale dziś piątek, nie bardzo mnie cieszy bo to mój ostatni dzień wolny 🙈
    A i pamiętajcie, że jutro święto, sklepy pozamykane.
    Miłego dnia! ☀️

Liyss🧚🏻, Anka32 lubią tę wiadomość

03.2023💔 8tc 👼

01.2025🔜 ivf
  • Pusshka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarka94 wrote:
    Ja mówię do małża, że zobaczymy jak ta tempka i zobaczę może chociaż zrobię proga 7dpo, zadzwonię do nas do przy przychodni zapytać czy robią. A on "A nie możesz poczekać normalnie do terminu miesiączki". Kurtyna... Taaak z duphastonem i na stymulacji będę czekać. No wbił mnie w siedzenie 🙈
    Cali faceci 😅 Mój też mnie nieraz zadzwia swoimi teoriami, ale wiadomo - to z troski i niewiedzy wychodzi.
    Ostatnio mnie zadziwił, bo po skończonych przytulankach spytał "a miałaś rano wzrost temperatury?" 😂

@Muuu., tak na obrotówce 🤩 Instruktorka wczoraj nam mówiła, że właśnie w Warszawie (a podejrzewam, że może na wschodzie po prostu?) uczą od początku statyku, a w Poznaniu obrotówki. Jak ciągle robiłam na spinie to ten statyk wczoraj mnie trochę nudził i wkurzał 😅 No i o wiele więcej siły potrzeba jednak

@Sofka88, przytulam kochana. Pamiętaj że te uczucia w środku są normalne i nie obwiniaj się za nie 🫂

@Lyiss, powiem Ci, że co jakiś czas łapie mnie stres czy ja sobie w ogóle poradzę w roli mamy. Jestem z tych osób, które lubią mieć jak najwięcej rzeczy zaplanowanych i skontrolowanych, także boję się tej niepewności. Ale myślę, że ta gotowość i dojrzałość nadejdzie wraz z pojawieniem się dzieciątka na świecie 🥰 Myślę, że to normalne że stresujemy się czymś, czego nie znamy z autopsji

Co do deadlinów to my mamy ustalenia, że do czerwca będziemy się starać naturalnie/przy stymulacji - zobaczymy jak moje jajniki pracują. A od czerwca działać z in vitro. W międzyczasie będziemy jeszcze wykonywać badania 😊 W styczniu mąż ma ponowić badania nasienia, a ja trochę działam w kwestii jelitowych (SIBO, Helicobacter Pyroli) i endomendy (nowe suple, dieta)

Sarka94 lubi tę wiadomość

Starania o pierwsze 👶 od 10/2022

❌️ endometrioza
    🍍IVF: 22.05 punkcja. Pobrano 20 🥚, dojrzałych 15, zapłodniono 11.
    Mamy 6: ❄️❄️❄️4BA, ❄️❄️❄️3BB
    24.06 transfer 4BA 🍀
    7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
    19.07 wizyta 25 dpt: 0,58 cm zarodka z serduszkiem ❤️
    26.08 prenatalne: bobo ma 5,88 cm
    11.10 250g synka 🥰
    6.11 II prenatalne: misiu waży 470g
    20.11 770g 🐻

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też dziś się budziłam, kiepsko spałam, jakieś dziwne sny mnie dopadały. Nie wiem czy to przez progesteron, który w tej fazie cyklu jest wyższy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusshka wrote:
    Cali faceci 😅 Mój też mnie nieraz zadzwia swoimi teoriami, ale wiadomo - to z troski i niewiedzy wychodzi.
    Ostatnio mnie zadziwił, bo po skończonych przytulankach spytał "a miałaś rano wzrost temperatury?" 😂

@Muuu., tak na obrotówce 🤩 Instruktorka wczoraj nam mówiła, że właśnie w Warszawie (a podejrzewam, że może na wschodzie po prostu?) uczą od początku statyku, a w Poznaniu obrotówki. Jak ciągle robiłam na spinie to ten statyk wczoraj mnie trochę nudził i wkurzał 😅 No i o wiele więcej siły potrzeba jednak

@Sofka88, przytulam kochana. Pamiętaj że te uczucia w środku są normalne i nie obwiniaj się za nie 🫂

@Lyiss, powiem Ci, że co jakiś czas łapie mnie stres czy ja sobie w ogóle poradzę w roli mamy. Jestem z tych osób, które lubią mieć jak najwięcej rzeczy zaplanowanych i skontrolowanych, także boję się tej niepewności. Ale myślę, że ta gotowość i dojrzałość nadejdzie wraz z pojawieniem się dzieciątka na świecie 🥰 Myślę, że to normalne że stresujemy się czymś, czego nie znamy z autopsji

Co do deadlinów to my mamy ustalenia, że do czerwca będziemy się starać naturalnie/przy stymulacji - zobaczymy jak moje jajniki pracują. A od czerwca działać z in vitro. W międzyczasie będziemy jeszcze wykonywać badania 😊 W styczniu mąż ma ponowić badania nasienia, a ja trochę działam w kwestii jelitowych (SIBO, Helicobacter Pyroli) i endomendy (nowe suple, dieta)

Super, że macie plan. Życzę, żeby in vitro nie było wcale potrzebne. A mamą będziesz cudowną - tak jak cudownie wspierasz nas tu Wszystkie :)

Pusshka, ultramaryna_ lubią tę wiadomość

• blador2 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, oby nowy dzień był lepszy, kawusia dla wszystkich☕

Liyss po pozytywnym teście z synem, byliśmy wieczorem w kinie i absolutnie nie wiedziałam nic z tego filmu, cały czas myślałam czy ja podołam tej roli. Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że jest to najpiękniejsza ale i najtrudniejsza rola w życiu. Jeśli dane mi będzie być jeszcze raz mamą to kilka rzeczy zrobiłabym inaczej, między innymi chciałabym ograniczyć do minimum planowanie każdej rzeczy krok do przodu, wprowadzić więcej luzu np. moje dziecko co do minuty miało wprowadzoną rutynę i ok, nie ma w tym nic złego, tylko jak plan z przyczyn niezależnych, siły wyższej się posypał to wywoływało we mnie ogromną frustrację bo burzyło mi już wszystko.

Soffka88 aż nie wiem co powiedzieć, poza tym że los czasami robi sobie z nas jaja🫂 może jak dziewczyny radzą odetnijcie się swoją trójką.

Pusshka dobrze, że po a nie przed😂

Butterfly tak mi przykro, ale pamiętaj, że jesteście w tym razem 🫂 trzymam kciuki, że z pomocą medyczną się uda, jak to gdzieś na forum przeczytałam, trzymam kciuki za seksy na szkle🤞

Butterfly23, Liyss🧚🏻, Pusshka lubią tę wiadomość

👩 36 🧔‍♂️40
    ⛪️ 2012
    💙2015🩷2024
    💔 12/2023
    i żyli długo i szczęśliwie...
  • Liyss🧚🏻 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Myszkaaa20, @Olalee, @Butterfly23, @Pusshka @blador2 dziękuje Wam za głos rozsądku. Uspokoiło mnie to co napisaliście. Chyba to normalne lęk przed nieznanym, przed czymś nowym, przed taką rewolucją.
    Jeszcze jak człowiek chce mieć nad wszystkim kontrolę i wszystko zaplanowane i perfekcyjnie to potem można się zafiksować.

Kochane jesteście 🥹

Ja chyba najbardziej w ciąży to boje się złego samopoczucie ale znam kobiety, które czuły się dobrze i jakoś to mi daje nadzieje..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia, 07:53

Pusshka, Olalee, Myszkaaa20, Butterfly23, Pyśkaaa lubią tę wiadomość

11cs 🍀
    19.04 12dpo ⏸️
    19.04 beta 122,90 🤞🏻
    22.04 beta 578,60 🤞🏻
    🔜03.12 KTG + wizyta
    🔜 17.12 KTG + wizyta
    🔜 poród 🥰

preg.png
  • blador2 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liyss🧚🏻 wrote:
    @Myszkaaa20, @Olalee, @Butterfly23, @Pusshka @blador2 dziękuje Wam za głos rozsądku. Uspokoiło mnie to co napisaliście. Chyba to normalne lęk przed nieznanym, przed czymś nowym, przed taką rewolucją.
    Jeszcze jak człowiek chce mieć nad wszystkim kontrolę i wszystko zaplanowane i perfekcyjnie to potem można się zafiksować.

Kochane jesteście 🥹

Ja chyba najbardziej w ciąży to boje się złego samopoczucie ale znam kobiety, które czuły się dobrze i jakoś to mi daje nadzieje..

Wiesz to jest trochę inne złe samopoczucie, bo czujesz się gorzej, ale jak pomyślisz sobie dlaczego tak jest to dużo łatwiej to znieść :D

goska000, Butterfly23, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość

👩 36 🧔‍♂️40
    ⛪️ 2012
    💙2015🩷2024
    💔 12/2023
    i żyli długo i szczęśliwie...
  • Ewka9090 Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny 😉 trochę mnie mnie tu nie było ale znamy się z wątku listopadowego i grudniowego i potrzebuje waszej eksperckiej porady. Pierwszy raz zobaczyłam cień krechy 🥰 tylko nie wiem czy to nie po zastrzyku... 20 grudnia pierwszy raz miałam zastrzyk z Ovi i od 24.12 dupek.
    Ogólnie mimo zastrzyku spisałam ten cykl na straty bo mój mąż już od połowy listopada chodził przeziębiony, ja bardziej przejmowałam się świętami niż staraniami i nawet dupka czasami zapominałam brać.. Obiecałam sobie, że nie będę robić testu i czekam na 🐒 Ale coś mnie dziś pokusiło, bo od trzech dni nie mam apetytu, mam taki ścisk w żołądka i dziwne uczucie w ustach jakobym miała zaraz 🤢🤭

Dziś 29dc, 16d po zastrzyku 🤔i krecha jak niżej 🥰
    https://ibb.co/YX39Vpk

Dziś w nocy trzy razy śniło mi się dwie kreski na teście, co się obudziłam to zara kolejny taki sam sen. Plus śniły mi się jeszcze krowy 🤣🤣

Sarka94, Pyśkaaa, Cerva, ezra, ultramaryna_, Wenka, Adirella lubią tę wiadomość

🧑 33 l. 🧔33 l.
    👩‍❤️‍👨 09.2020r. 💒 06.2022r.

Starania od 01.2023r.
    05.01 ⏸️ 13cs
    05.01 beta 147mlU/ml próg 23,1ng/ml
    08.01 beta 902mlU/ml
    10.01 4+5 pęcherzyk 3.8 😍
    26.01 7+0 Mamy ❤️ 1,67cm Szczęścia
    01.03 kolejna wizyta i USG płodu
  • goska000 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :*

Sofka, faktycznie złożyło się niefortunnie. Mam nadzieję, że jednak uda Ci się choć trochę zresetować.

Anka, informuj o wieściach z frontu :) Myślisz, że deadline to dobry pomysł? Ciśnienie i presja nie będą jeszcze większe?

Liyss, przytulam ciepło 🫂 Obawy są zawsze jakieś, ale z czasem przechodzą. Dla mnie bycie mamą to najlepsze co mnie spotkało. W ciąży z Leo nie martwiłam się niczym. Teraz jeśli się uda to kilka kwestii na pewno będzie mnie męczyć, ale muszę dać sobie radę. Stres i nerwy niczego dobrego nie wniosą :)

Ps. Czy któraś z Was zna przepis na super chlebek? Najchętniej taki z keksówki, miękki w środku, chrupiący na zewnątrz. Może być z pestkami dyni, słonecznika, żurawiną.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia, 08:17

blador2, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość

09.2009r. 💔
    01.2015r. 💔
    06.2015r. 💜⏸️
    02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
    03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.

28.02.2024 r. 💔
    11.04.2024 r. 💔

IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎

🩵🩵🩵🩵 ( 4.1.1 (3), 4.1.2 )

IVF listopad 🔜
  • Myszkaaa20 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka9090 wrote:
    Cześć dziewczyny 😉 trochę mnie mnie tu nie było ale znamy się z wątku listopadowego i grudniowego i potrzebuje waszej eksperckiej porady. Pierwszy raz zobaczyłam cień krechy 🥰 tylko nie wiem czy to nie po zastrzyku... 20 grudnia pierwszy raz miałam zastrzyk z Ovi i od 24.12 dupek.
    Ogólnie mimo zastrzyku spisałam ten cykl na straty bo mój mąż już od połowy listopada chodził przeziębiony, ja bardziej przejmowałam się świętami niż staraniami i nawet dupka czasami zapominałam brać.. Obiecałam sobie, że nie będę robić testu i czekam na 🐒 Ale coś mnie dziś pokusiło, bo od trzech dni nie mam apetytu, mam taki ścisk w żołądka i dziwne uczucie w ustach jakobym miała zaraz 🤢🤭

Dziś w nocy trzy razy śniło mi się dwie kreski na teście, co się obudziłam to zara kolejny taki sam sen. Plus śniły mi się jeszcze krowy 🤣🤣

Ja bym leciała na betę bo krecha jest, dziewczyny tutaj chyba już 12dpo miały biało więc to może być TO ☺️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia, 08:25

Ewka9090 lubi tę wiadomość

👱🏼‍♀️30 👨‍🦱31
    👶🏼M.

💕2014
    💍2018
    💒2020
  • goska000 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka, faktycznie widać :) Idziesz na betę?

Pusshka, grunt to mieć plan chociaż ja wierzę, że In Vitro pójdzie w zapomnienie 🌼

Pusshka, Ewka9090 lubią tę wiadomość

09.2009r. 💔
    01.2015r. 💔
    06.2015r. 💜⏸️
    02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
    03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.

28.02.2024 r. 💔
    11.04.2024 r. 💔

IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎

🩵🩵🩵🩵 ( 4.1.1 (3), 4.1.2 )

IVF listopad 🔜
  • Ewka9090 Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszkaaa20 wrote:
    Ja bym leciała na betę bo krecha jest, dziewczyny tutaj chyba już 12dpo miały biało więc to może być TO 🤤
    Tylko nie zrobię powtórki bety za dwa dni bo niedziela i nie wiem czy nie poczekać do poniedziałku 🤔🤭

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia, 08:17

🧑 33 l. 🧔33 l.
    👩‍❤️‍👨 09.2020r. 💒 06.2022r.

Starania od 01.2023r.
    05.01 ⏸️ 13cs
    05.01 beta 147mlU/ml próg 23,1ng/ml
    08.01 beta 902mlU/ml
    10.01 4+5 pęcherzyk 3.8 😍
    26.01 7+0 Mamy ❤️ 1,67cm Szczęścia
    01.03 kolejna wizyta i USG płodu
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka9090 wrote:

Ładna kreska i raczej nie po zastrzyku, bo 16 dni to sporo. Po cichutku gratuluję :)

Ewka9090 lubi tę wiadomość

• Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    goska000 wrote:
    Dzień dobry :*

Ps. Czy któraś z Was zna przepis na super chlebek? Najchętniej taki z keksówki, miękki w środku, chrupiący na zewnątrz. Może być z pestkami dyni, słonecznika, żurawiną.
    Ja mam! Jest super, szybko się robi. Ale wrzucę przepis koło południa. Jakbym zapomniała to przypomnij proszę

goska000 lubi tę wiadomość

03.2023💔 8tc 👼

01.2025🔜 ivf
‹‹ 128 129 130 131 132 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ