Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
Odpowiedz

Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂

Oceń ten wątek:
  • Pusshka Autorytet

Wysłany: 4 stycznia, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @kasia97, o widzę nie dość, że wspólnie obserwujemy FitPatkę, to i na rurce lubimy się zakręcić - imię zobowiązuje 😎

@Effiii, ja mam zamiar bardziej skupić się na lepszym bilansowaniu posiłków, bo robię to trochę ma czuja i nie wiem czy dobrze.. wydaje mi się, że brakuje mi podstaw 😅 Poobserwuję sobie te profile, które tu poleciłaś!

kasia97, Effiii lubią tę wiadomość

Starania o pierwsze 👶 od 10/2022

❌️ endometrioza
    🍍IVF: 22.05 punkcja. Pobrano 20 🥚, dojrzałych 15, zapłodniono 11.
    Mamy 6: ❄️❄️❄️4BA, ❄️❄️❄️3BB
    24.06 transfer 4BA 🍀
    7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
    19.07 wizyta 25 dpt: 0,58 cm zarodka z serduszkiem ❤️
    26.08 prenatalne: bobo ma 5,88 cm
    11.10 250g synka 🥰
    6.11 II prenatalne: misiu waży 470g
    20.11 770g 🐻

preg.png
  • Małgosiagosia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klaudia_23 wrote:
    Bicia serducha nie slyszalam, no podobno na poczatku nie powinno sie sluchac, zeby nie przegrzewac malego dzidziola, ale widzialam to bijace serducho 😍😁
    Gratulacje! Ja też jeszcze nie słyszałam, ale widziałam. ;)

Pusshka lubi tę wiadomość

⏸️ 28.11.23

👩🏼👱🏻‍♂️ 34

🗣️ pcos, hashimoto
    💊 metformina, euthyrox
    🍒 fertistim, cynk
    🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia gratulacje, piękny widok :)

Wysłany: 4 stycznia, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia• wrote:
    Jestem codziennie otoczona milionami takich oto rzeczy i je produkuje i składam :) mam nadzieję że żadna dziewczyna z pracy tu nie zagląda 😂 poza tym to głupie bo pokazali to w tv i dodali zdjęcia w Google a my jak coś komuś powiemy to trafimy do więzienia jak się wyda że to od nas wyciekło ..

https://ibb.co/qNbWSZh
    A czemu w sumie nie możecie o tym mówić? Nie rozumiem powodu. I aż kara więzienia?

⏸️ 28.11.23

👩🏼👱🏻‍♂️ 34

🗣️ pcos, hashimoto
    💊 metformina, euthyrox
    🍒 fertistim, cynk
    🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C

age.png
  • aszin Autorytet

Wysłany: 4 stycznia, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ezra wrote:
    A ja Wam muszę powiedzieć szczerze, że bez względu czy będę mieć owulke czy nie cieszę się, że nie stymulowałam się w tym cyklu.. strasznie umęczyły mnie te stymulację. Puchłam, cycki rosły, swędziały - no chodziłam jak jakieś ciele i ciagle jakieś zachcianki, humorki - hormony rozwalały mi głowę. A dziś - dzień jak co dzień i w końcu spokój ☺️

I przepraszam bardzo - czy któraś z Pań jutro sika na patyk? 🥹🥹🥹 bo już bym stanęła u kogoś pod kibelkiem i te emocje 🫣😂
    Ja za parę dni będę sikać, ale na owulaki, jak chcesz możesz postać pod kibelkiem🤪

Olalee, ultramaryna_, ezra lubią tę wiadomość

🚩Hashimoto
    🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
    🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
    ~~~~~~~~~~~~~~
    13.02.2024 ⏸️ 5cs
    19.03.2024 💔💔
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    9cs:
    - 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
    - 2cs z Clo 🙏✨

💉Neoparin+💊 Acard150

„Somewhere over the rainbow…”
  • Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września, 15:59

03.2023💔 8tc 👼

01.2025🔜 ivf
  • aszin Autorytet

Wysłany: 4 stycznia, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly23 wrote:
    Dziewczyny mnie też dopadło… siedzimy oglądamy tv jest ojciec z dzieckiem i ja już szklane oczy, że mój mąż przeze mnie nigdy tego nie doświadczy… To jest taki ból. Bo co innego mierzyć się z tym, że siebie czegoś pozbawiam. A co innego wiedząc, że kogoś innego i to na dodatek osobę, którą kocham najmocniej na świecie…

@Klaudia piękna krewetka 🥹 rośnijcie zdrowo.
    Doświadczycie tego oboje, ja w to wierzę :) jak nie naturalnie to inna metodą, ale to jest kwestia czasu. 🫂 A w jakim wieku jesteście?

Butterfly23 lubi tę wiadomość

🚩Hashimoto
    ~~~~~~~~~~~~~~
    13.02.2024 ⏸️ 5cs
    19.03.2024 💔💔
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    9cs:
    - 2cs z Clo 🙏✨

💉Neoparin+💊 Acard150

• Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września, 15:59

03.2023💔 8tc 👼

01.2025🔜 ivf
  • Monia• Autorytet

Wysłany: 4 stycznia, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgosiagosia wrote:
    A czemu w sumie nie możecie o tym mówić? Nie rozumiem powodu. I aż kara więzienia?
    Nie możemy mówić bo ktoś kto chce zagrozić naszemu kraju może to usłyszeć albo przeczytać i będzie wiedział gdzie co jest i zrobi atak .. tak nam to tłumaczą. Kiedyś ktoś zrobił sobie zdjęcie (swoje selfie) na stołówce i to ktoś zauważył i ta osoba została zwolniona z pracy i dostała karę 🤦🏼‍♀️ i tak ja mam bezpośredni kontakt z tymi rzeczami, własnymi rękami je skręcam i wszystko robię od początku do końca etapami więc mogę zginąć w każdym dniu w którym jestem w pracy . Parę razy alarm się włączył i wszyscy spierdzielali jak popadnie z budynku, mało co zawału nie dostałam wtedy

👩🏼27 👨🏽26
    4x🐈🐈‍⬛🐈🐈‍⬛
    •Podejrzenie endometriozy
    2 cs ❤️
    ⏸️ 23.12.2023
    27.12,2023 - beta hcg 332,86 mIU/ml
    30.12.2023 - beta hcg 1076,36 mIU/ml
    19.01.2023 - usg, jest kropek 1,20cm i serduszko 😻
    26.04.2024 - połówkowe, 484g dziewczynki 👧🏼🩷
    27.06.2024 - III badania prenatalne, 1512g 🩷
    29.08.2024 - sn na świat przyszła Sara🥰

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly23 wrote:
    Dziewczyny mnie też dopadło… siedzimy oglądamy tv jest ojciec z dzieckiem i ja już szklane oczy, że mój mąż przeze mnie nigdy tego nie doświadczy… To jest taki ból. Bo co innego mierzyć się z tym, że siebie czegoś pozbawiam. A co innego wiedząc, że kogoś innego i to na dodatek osobę, którą kocham najmocniej na świecie…

@Klaudia piękna krewetka 🥹 rośnijcie zdrowo.

Wierzę, że oboje doczekacie tego Waszego cudu 🫂❤️

• Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki kochane @Anka @Aszin ❤️

Anka32, aszin lubią tę wiadomość

03.2023💔 8tc 👼

01.2025🔜 ivf
  • kasia97 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly23 wrote:
    32, małż 40
    Po 6 latach zdarzył się cud i zaszłam w ciążę. Trafiło się jak ślepej kurze ziarno… Teraz leci już 7 rok. Szczerze wątpię, żeby drugi raz cud się powtórzył i to z happy endem

trzymam ogromnie za Was kciuki, i mam nadzieje, ze w końcu doczekacie Waszego cudu ♥️🍀

👩‍🦰 26 / 7 cs ✨
    💊 Omega 3, wit B6 i B12, C, D, E, kwas foliowy, inozytol, olej z wiesiołka, magnez, cynk, jod

🙎‍♂️ 30
  • Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia• wrote:
    Nie możemy mówić bo ktoś kto chce zagrozić naszemu kraju może to usłyszeć albo przeczytać i będzie wiedział gdzie co jest i zrobi atak .. tak nam to tłumaczą. Kiedyś ktoś zrobił sobie zdjęcie (swoje selfie) na stołówce i to ktoś zauważył i ta osoba została zwolniona z pracy i dostała karę 🤦🏼‍♀️ i tak ja mam bezpośredni kontakt z tymi rzeczami, własnymi rękami je skręcam i wszystko robię od początku do końca etapami więc mogę zginąć w każdym dniu w którym jestem w pracy . Parę razy alarm się włączył i wszyscy spierdzielali jak popadnie z budynku, mało co zawału nie dostałam wtedy
    Matko Bosko 🙈 chyba za żadne pieniądze bym się nie podjęła takiej pracy. Podziwiam Cię, naprawdę

Monia•, Anka32, Małgosiagosia lubią tę wiadomość

03.2023💔 8tc 👼

01.2025🔜 ivf
  • Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia97 wrote:
    trzymam ogromnie za Was kciuki, i mam nadzieje, ze w końcu doczekacie Waszego cudu ♥️🍀
    🥹❤️

03.2023💔 8tc 👼

01.2025🔜 ivf
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciasto marchewkowe w piekarniku 🥰
    Jutro forumowe menu bo jeszcze placki ziemniaczane planuję :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia, 21:47

Bulbasek, Myszkaaa20, Butterfly23, goska000, Pusshka, Liyss🧚🏻, ezra lubią tę wiadomość

Wysłany: 4 stycznia, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia• wrote:
    Ok, teraz rozumiem. Musisz mieć stalowe nerwy na tą pracę. Podziwiam.

Monia• lubi tę wiadomość

⏸️ 28.11.23

👩🏼👱🏻‍♂️ 34

🗣️ pcos, hashimoto
    💊 metformina, euthyrox
    🍒 fertistim, cynk

age.png
  • Bulbasek Autorytet

Wysłany: 4 stycznia, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly23 wrote:
    32, małż 40
    Po 6 latach zdarzył się cud i zaszłam w ciążę. Trafiło się jak ślepej kurze ziarno… Teraz leci już 7 rok. Szczerze wątpię, żeby drugi raz cud się powtórzył i to z happy endem

Butterfly nie trać nadziei, nieźle Cie żyćko przeczołgało, ale trzeba wierzyć że się uda. Widzę że imunolog i ivf przed Wami czyli jest jakiś plan to trzeba działać. Trzymam mocno kciuki za Ciebie🤞😘

Starania o pierwsze bobo
    👩30l.
    2017 laparotomia, usunięty potworniak ze znaczna częścią prawego jajnika
    PCOS
    🧔30l.

🔜
    Laparoskopia
  • aszin Autorytet

Wysłany: 4 stycznia, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Często sobie myślę, że jakby była kolejka do zajścia w ciążę, to odstąpiłabym swoje miejsce dla tych z Was, które tak długo już czekają na swojego Kropka 🥺❤️

Butterfly23, Olalee, Anka32, Sarka94, Sofka88, ultramaryna_, Liyss🧚🏻, blador2, ezra lubią tę wiadomość

🚩Hashimoto
    ~~~~~~~~~~~~~~
    13.02.2024 ⏸️ 5cs
    19.03.2024 💔💔
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    9cs:
    - 2cs z Clo 🙏✨

💉Neoparin+💊 Acard150

• Bulbasek Autorytet

Wysłany: 4 stycznia, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszin wrote:
    Często sobie myślę, że jakby była kolejka do zajścia w ciążę, to odstąpiłabym swoje miejsce dla tych z Was, które tak długo już czekają na swojego Kropka 🥺❤️

Aszin no wzrusz🥺

Też mnie to czasem dobija ile niektórzy muszą przejść, zwłaszcza jak w klinice się zgadam na korytarzu z kimś to życie jest cholernie niesprawiedliwe..

aszin lubi tę wiadomość

Starania o pierwsze bobo
    👩30l.
    2017 laparotomia, usunięty potworniak ze znaczna częścią prawego jajnika
    PCOS
    🧔30l.

🔜
    Laparoskopia
  • goska000 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylku, otrzyj łezkę. Wierzę, że każda z Nas doczeka się Maluszka wcześniej niż później :*

09.2009r. 💔
    01.2015r. 💔
    06.2015r. 💜⏸️
    02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
    03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.

28.02.2024 r. 💔
    11.04.2024 r. 💔

IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎

🩵🩵🩵🩵 ( 4.1.1 (3), 4.1.2 )

IVF listopad 🔜
‹‹ 126 127 128 129 130 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ