Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
@kasia97, o widzę nie dość, że wspólnie obserwujemy FitPatkę, to i na rurce lubimy się zakręcić - imię zobowiązuje 😎
@Effiii, ja mam zamiar bardziej skupić się na lepszym bilansowaniu posiłków, bo robię to trochę ma czuja i nie wiem czy dobrze.. wydaje mi się, że brakuje mi podstaw 😅 Poobserwuję sobie te profile, które tu poleciłaś!kasia97, Effiii lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
🍍IVF: 22.05 punkcja. Pobrano 20 🥚, dojrzałych 15, zapłodniono 11.
Mamy 6: ❄️❄️❄️4BA, ❄️❄️❄️3BB
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
19.07 wizyta 25 dpt: 0,58 cm zarodka z serduszkiem ❤️
26.08 prenatalne: bobo ma 5,88 cm
11.10 250g synka 🥰
6.11 II prenatalne: misiu waży 470g
20.11 770g 🐻
-
klaudia_23 wrote:Bicia serducha nie slyszalam, no podobno na poczatku nie powinno sie sluchac, zeby nie przegrzewac malego dzidziola, ale widzialam to bijace serducho 😍😁
Pusshka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monia• wrote:Jestem codziennie otoczona milionami takich oto rzeczy i je produkuje i składam mam nadzieję że żadna dziewczyna z pracy tu nie zagląda 😂 poza tym to głupie bo pokazali to w tv i dodali zdjęcia w Google a my jak coś komuś powiemy to trafimy do więzienia jak się wyda że to od nas wyciekło ..
https://ibb.co/qNbWSZh -
ezra wrote:A ja Wam muszę powiedzieć szczerze, że bez względu czy będę mieć owulke czy nie cieszę się, że nie stymulowałam się w tym cyklu.. strasznie umęczyły mnie te stymulację. Puchłam, cycki rosły, swędziały - no chodziłam jak jakieś ciele i ciagle jakieś zachcianki, humorki - hormony rozwalały mi głowę. A dziś - dzień jak co dzień i w końcu spokój ☺️
I przepraszam bardzo - czy któraś z Pań jutro sika na patyk? 🥹🥹🥹 bo już bym stanęła u kogoś pod kibelkiem i te emocje 🫣😂Olalee, ultramaryna_, ezra lubią tę wiadomość
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
Butterfly23 wrote:Dziewczyny mnie też dopadło… siedzimy oglądamy tv jest ojciec z dzieckiem i ja już szklane oczy, że mój mąż przeze mnie nigdy tego nie doświadczy… To jest taki ból. Bo co innego mierzyć się z tym, że siebie czegoś pozbawiam. A co innego wiedząc, że kogoś innego i to na dodatek osobę, którą kocham najmocniej na świecie…
@Klaudia piękna krewetka 🥹 rośnijcie zdrowo.Butterfly23 lubi tę wiadomość
🚩Hashimoto
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
Małgosiagosia wrote:A czemu w sumie nie możecie o tym mówić? Nie rozumiem powodu. I aż kara więzienia?👩🏼27 👨🏽26
4x🐈🐈⬛🐈🐈⬛
•Podejrzenie endometriozy
2 cs ❤️
⏸️ 23.12.2023
27.12,2023 - beta hcg 332,86 mIU/ml
30.12.2023 - beta hcg 1076,36 mIU/ml
19.01.2023 - usg, jest kropek 1,20cm i serduszko 😻
26.04.2024 - połówkowe, 484g dziewczynki 👧🏼🩷
27.06.2024 - III badania prenatalne, 1512g 🩷
29.08.2024 - sn na świat przyszła Sara🥰
-
nick nieaktualnyButterfly23 wrote:Dziewczyny mnie też dopadło… siedzimy oglądamy tv jest ojciec z dzieckiem i ja już szklane oczy, że mój mąż przeze mnie nigdy tego nie doświadczy… To jest taki ból. Bo co innego mierzyć się z tym, że siebie czegoś pozbawiam. A co innego wiedząc, że kogoś innego i to na dodatek osobę, którą kocham najmocniej na świecie…
@Klaudia piękna krewetka 🥹 rośnijcie zdrowo.
Wierzę, że oboje doczekacie tego Waszego cudu 🫂❤️Butterfly23 lubi tę wiadomość
-
Butterfly23 wrote:32, małż 40
Po 6 latach zdarzył się cud i zaszłam w ciążę. Trafiło się jak ślepej kurze ziarno… Teraz leci już 7 rok. Szczerze wątpię, żeby drugi raz cud się powtórzył i to z happy endem
trzymam ogromnie za Was kciuki, i mam nadzieje, ze w końcu doczekacie Waszego cudu ♥️🍀Butterfly23 lubi tę wiadomość
👩🦰 26 / 7 cs ✨
💊 Omega 3, wit B6 i B12, C, D, E, kwas foliowy, inozytol, olej z wiesiołka, magnez, cynk, jod
🙎♂️ 30 -
Monia• wrote:Nie możemy mówić bo ktoś kto chce zagrozić naszemu kraju może to usłyszeć albo przeczytać i będzie wiedział gdzie co jest i zrobi atak .. tak nam to tłumaczą. Kiedyś ktoś zrobił sobie zdjęcie (swoje selfie) na stołówce i to ktoś zauważył i ta osoba została zwolniona z pracy i dostała karę 🤦🏼♀️ i tak ja mam bezpośredni kontakt z tymi rzeczami, własnymi rękami je skręcam i wszystko robię od początku do końca etapami więc mogę zginąć w każdym dniu w którym jestem w pracy . Parę razy alarm się włączył i wszyscy spierdzielali jak popadnie z budynku, mało co zawału nie dostałam wtedy
Monia•, Anka32, Małgosiagosia lubią tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
nick nieaktualny
-
Monia• wrote:Nie możemy mówić bo ktoś kto chce zagrozić naszemu kraju może to usłyszeć albo przeczytać i będzie wiedział gdzie co jest i zrobi atak .. tak nam to tłumaczą. Kiedyś ktoś zrobił sobie zdjęcie (swoje selfie) na stołówce i to ktoś zauważył i ta osoba została zwolniona z pracy i dostała karę 🤦🏼♀️ i tak ja mam bezpośredni kontakt z tymi rzeczami, własnymi rękami je skręcam i wszystko robię od początku do końca etapami więc mogę zginąć w każdym dniu w którym jestem w pracy . Parę razy alarm się włączył i wszyscy spierdzielali jak popadnie z budynku, mało co zawału nie dostałam wtedy
Monia• lubi tę wiadomość
-
Butterfly23 wrote:32, małż 40
Po 6 latach zdarzył się cud i zaszłam w ciążę. Trafiło się jak ślepej kurze ziarno… Teraz leci już 7 rok. Szczerze wątpię, żeby drugi raz cud się powtórzył i to z happy endem
Butterfly nie trać nadziei, nieźle Cie żyćko przeczołgało, ale trzeba wierzyć że się uda. Widzę że imunolog i ivf przed Wami czyli jest jakiś plan to trzeba działać. Trzymam mocno kciuki za Ciebie🤞😘Butterfly23 lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze bobo
👩30l.
2017 laparotomia, usunięty potworniak ze znaczna częścią prawego jajnika
PCOS
🧔30l.
🔜
Laparoskopia -
Często sobie myślę, że jakby była kolejka do zajścia w ciążę, to odstąpiłabym swoje miejsce dla tych z Was, które tak długo już czekają na swojego Kropka 🥺❤️
Butterfly23, Olalee, Anka32, Sarka94, Sofka88, ultramaryna_, Liyss🧚🏻, blador2, ezra lubią tę wiadomość
🚩Hashimoto
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
aszin wrote:Często sobie myślę, że jakby była kolejka do zajścia w ciążę, to odstąpiłabym swoje miejsce dla tych z Was, które tak długo już czekają na swojego Kropka 🥺❤️
Aszin no wzrusz🥺
Też mnie to czasem dobija ile niektórzy muszą przejść, zwłaszcza jak w klinice się zgadam na korytarzu z kimś to życie jest cholernie niesprawiedliwe..aszin lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze bobo
👩30l.
2017 laparotomia, usunięty potworniak ze znaczna częścią prawego jajnika
PCOS
🧔30l.
🔜
Laparoskopia -
Motylku, otrzyj łezkę. Wierzę, że każda z Nas doczeka się Maluszka wcześniej niż później :*
Butterfly23 lubi tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵🩵 ( 4.1.1 (3), 4.1.2 )
IVF listopad 🔜