Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnka32 wrote:Wikingowie 🥹😍 oglądałam dla aktora który grał Ragnara 🤩
Co do wątków.. Ja miałam zamiar poczytać/dołączyć do jakiegoś z IVF, ale nie mam czasu 😬🙈 Więc trochę na żywioł idę i z zaufaniem do lekarza prowadzącego
A w kwestii książek ja aktualnie czytam Anioł Życia z AuschwitzAnka32 lubi tę wiadomość
-
Coben zawsze spoko! Ja jakis czas temu wczytałam się w fan fiction z Draco i Hermioną z harrego Pottera 🤣 cała nockę zarwałam żeby to skończyć!
Liyss zapomniałam napisać tam wcześniej że WOW co za morfologia! Szkoda tylko że nie macie poczucia konkretu po wizycie.
Ja na miesięcznych to tez już tak nie bardzo. Ale zapisałam się na ten marcowy na testowanie. Mimo wszystko nie umiem się tam wbić.Liyss🧚🏻, Viii lubią tę wiadomość
-
Butterfly23 wrote:Od ilu lat się staracie?
Bez zabezpieczenia współżyjemy od 2019 roku, pod opieką lekarzy od 2022, pod opieką mojej Pani Doktor od maja 2023 i to był strzał w dziesiątkꓯycie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
Frutelka Ty jesteś naszą skarbnicą wiedzy
Na Dinusiach byłam chwilę, ale jakoś nie chciałam wtrącać Wam się w wątek, uciekłam na miesięczne ale tam też się nie odnalazłam , dopiero na Winiarach się odnalazłam.
Białe majtki też stosuje na wywołanie, nawet teraz je mam na sobieHitem wtedy było jak darłam się do męża z łazienki, że test negatywny, a on do mnie " Skąd wiem jak jeszcze sikać nie skończyłam " xD
Frutellka , Butterfly23 lubią tę wiadomość
Starania od 12.2022
33 👩🦰
• niedoczynność tarczycy, histuryzm, mięśniaki macicy ( 3 sztuki)
• 04.2022 - laparoskopowe usunięcie mięśniaka
• hormony 3-5dc, 7dpo, TSH, FT3, FT4, glukoza/insulina – prawidłowe
• HSG – jajowody drożne, badane dwukrotnie
Stymulacja
- 04.2025 – Aromek 1x1, PD na lewym jajniku , nie pękł po Ovitrelle
- 05.2025 – Aromek 2x1, PD na prawym jajniku, pękł 4 dni wcześniej niż planowanie podania Ovitrelle
10.07.2025 – histeroskopia diagnostyczna
21.07.2025 - poradnia chorób piersi
25.07.2025 - poradnia chorób zakaźnych (dodatni wynik testu na anty HCV ?? diagnostyka w toku)
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
• seminogram: koncentracja 4 krotnie ponad normę, ruch prawidłowy, morfo 2%
• badania hormonów – w trakcie
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
nick nieaktualnyCo do miesięcznych, udzielałam się na lutowym, głównie dlatego, że prowadzącą była Nasza Marynka 🥹🥰 Niemniej po tym lutowym wiem, że wątki miesięczne to już nie dla mnie. Tutaj się czuję jak w domu a na miesiecznym jakbym w holu stała caly czas 🤣
Megipta, Chmurka21 lubią tę wiadomość
-
Alysa wrote:Frutelka Ty jesteś naszą skarbnicą wiedzy
Na Dinusiach byłam chwilę, ale jakoś nie chciałam wtrącać Wam się w wątek, uciekłam na miesięczne ale tam też się nie odnalazłam , dopiero na Winiarach się odnalazłam.
Białe majtki też stosuje na wywołanie, nawet teraz je mam na sobieHitem wtedy było jak darłam się do męża z łazienki, że test negatywny, a on do mnie " Skąd wiem jak jeszcze sikać nie skończyłam " xD
Wcześniej jeszcze udzielałam się na Staraczki 2023 ale wątek umarł 😁“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
Frutellka wrote:Dziękuję miło Mi 😘
Wcześniej jeszcze udzielałam się na Staraczki 2023 ale wątek umarł 😁Z Dinusiów mam kontakt z @siesiepy, jakoś tam zaskoczyło między Nami
Starania od 12.2022
33 👩🦰
Stymulacja
- 05.2025 – Aromek 2x1, PD na prawym jajniku, pękł 4 dni wcześniej niż planowanie podania Ovitrelle
25.07.2025 - poradnia chorób zakaźnych (dodatni wynik testu na anty HCV ?? diagnostyka w toku)
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
Alysa wrote:Ja mam podobnie do Ciebie, nie mogę od jakiegoś czasu odnaleźć się na wątku miesięcznym dlatego zrezygnowałam. Nie zrobiłam jeszcze tyle badań co Ty , ale jednak nie czuję tego klimatu. Tu jest mi o wiele lepiej, swobodniej i bardziej swojsko. Tam co chwilę był ktoś nowy, mi się to mieszało strasznie. Matko ile mi z niektórymi dziewczynami czasu zajęło żeby zapamiętać co i jak u której się dzieje
ja mam podobnie jak Alyska - na miesięcznych za dużo osób sie przewija i ciężko mi zapamiętać każda z osób, tutaj wiem kiedy kto ma badania, jak sie czuje, co się dzieje w życiu - jak z koleżankami na kawie
pewnie jak kiedyś uda się zajść w ciąże to dołączę do jakiegoś wątku miesięcznego - żeby sprawdzać co czują / myślą / czego się obawiają osoby na podobnym etapie co ja, ale to pieśń przyszłości..Anka32 lubi tę wiadomość
👩🦰 28, PCOS, IO
11.23 - odstawienie AH i rozpoczęcie starań
27.07.2025 - nieśmiałe ⏸️
29.07.2025 - ⏸️
🙎♂️ 31 -
Na naszym wątku jest super atmosfera, znamy się, każda doradzi i pomoże a jak trzeba to kopnie w tyłek. Na dobre i złe, do ostatniego dzidziusia 🥹✊🏻
kasia97, Cerva, Butterfly23, aszin, Anka32, Nomeolvides, Effiii, Myszkaaa20, Viii, Lola93, Małgosiagosia, ezra lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Alysa wrote:Musiał umrzeć wcześniej niż go znalazłam
Z Dinusiów mam kontakt z @siesiepy, jakoś tam zaskoczyło między Nami
Na dinusiach dziewczyny też mają ogromną wiedzęSiesiepy też zawsze służy pomocą
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
No niestety staraczki chcąc nie chcąc, z miesiąca na miesiąc mają coraz większą wiedzę.Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
3 stymulacje Clostilbegyt ✖️
👩
✖️Hashimoto, trombofilia wrodzona - V(Leiden) hetero, PAI hetero
✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
🧑🏻
✖️Ciężka oligoteratozoospermia(morfologia 0%, koncentracja 3,5mln)
✔️Hormony, posiewy, podstawowe badania krwi, kariotyp
🔜 Konsultacja andrologiczna
IVF? -
VIii
No ja sporo z Was pamiętam z poprzednich wątków. Prace jakie piastujecie i co lubicie
No ale problem z głową miałam. Nawet do znajomych z życia się nie odzywałam pierwszy raz w życiu nie zrobiłam swoich urodzin
Musiałam to przetrawić te moje niepowodzenia.
I cieszę się że wątek ten założony bo w miesięcznych niezły rozp*erdol była tu nikomu to nie przeszkadza.
Viii lubi tę wiadomość
-
Frutellka wrote:Na dinusiach dziewczyny też mają ogromną wiedzę
Siesiepy też zawsze służy pomocą
To wiemGłupio sie czułam ze Wam sie wtrącam, nie znam Waszych histori. Taka wstydziocha trochę jestem
Starania od 12.2022
33 👩🦰
Stymulacja
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
blador2 wrote:Ja pierd*** może dostanę przepustkę na święta, nie przewidują żeby na razie się uspokoiło na tyle żebym wyszła. Sorry dziewczyny, ale ja wysiadam... chcę do Olka😭😭😭😭
Tule mocno 🫂 wierze, że będzie dobrze i będziesz na święta w domu ✊🏻Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
nick nieaktualnyblador2 wrote:Ja pierd*** może dostanę przepustkę na święta, nie przewidują żeby na razie się uspokoiło na tyle żebym wyszła. Sorry dziewczyny, ale ja wysiadam... chcę do Olka😭😭😭😭
@Bee90, przykro mi, że miałaś gorszy czas. Teraz idzie wiosna, cieplejsze dni to i może humor podskoczy w górę - trzymam za to kciuki! -
blador2 wrote:Ja pierd*** może dostanę przepustkę na święta, nie przewidują żeby na razie się uspokoiło na tyle żebym wyszła. Sorry dziewczyny, ale ja wysiadam... chcę do Olka😭😭😭😭03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1) 👧🏼
Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%
Mamy ❄️ (3.1.2)