Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
blador2 wrote:Ja pierd*** może dostanę przepustkę na święta, nie przewidują żeby na razie się uspokoiło na tyle żebym wyszła. Sorry dziewczyny, ale ja wysiadam... chcę do Olka😭😭😭😭
Blador... 🫂 🥲👩🦰 28, PCOS, IO
11.23 - odstawienie AH i rozpoczęcie starań
27.07.2025 - nieśmiałe ⏸️
29.07.2025 - ⏸️
🙎♂️ 31 -
Megi małpa czy nie, podpisuje się nogami i rękami pof Twoja wypowiedzią
Po za czytaniem wiele "osób z krzaków" likuje jmNasze wypowiedzi 😁
Bee oby te źle dni były już za Tobą ✊
Blador 🫂🫂nadal wierzę że lekarze robią to co konieczne dla Waszego wspólnego dobra, już tyle za Tobą ✊ Olek wyzdrowieje i Cię odwiedzi 💚
Gosiu jak zdrowie ?? Rozkłada Cię czy to był fałszywy alarm ?
Aszin oby ta noc była dla Ciebie łagodniejsza i udało Ci się ją przespać 🫂
Ja próbowałam się udzielać na styczniowym a ostatecznie czułam się tam zagubiona. Pierwotnie mialam obawy co do wątku zbiorowego, ostatecznie okazał się strzałem w dziesiątkę 💜 nie tyle wątek co Wy ❤️❤️
Test kupiony , będzie sikane.
Odmeldowuje się zycze dobrej nocy ❤️Liyss🧚🏻, Cerva, Anka32, Butterfly23, kasia97, Pusshka, Megipta, ezra lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Bladorku 🥺 tak mi przykro, trzymaj się 🫂 pamiętaj że to wszystko dla tego maluszka, a Olek napewno to zrozumie, to już duży i mądry chłopak, wierzę w to ❤️
Bee90 przykro mi że miałaś taki ciężki czas, mam nadzieję że teraz będzie już tylko lepiej ☀️Bee90 lubi tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
Dobranoc 😘🌛Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Blador, tak mi przykro
Ja też wierzę że oni to robią tylko dla Waszego dobra. Trzymam kciuki żebyś wyszła na święta, ale jeszcze mocniej żeby Olek mógł Cię szybko odwiedzić :*
Starania od 12.2022
33 👩🦰
• niedoczynność tarczycy, histuryzm, mięśniaki macicy ( 3 sztuki)
• 04.2022 - laparoskopowe usunięcie mięśniaka
• hormony 3-5dc, 7dpo, TSH, FT3, FT4, glukoza/insulina – prawidłowe
• HSG – jajowody drożne, badane dwukrotnie
Stymulacja
- 04.2025 – Aromek 1x1, PD na lewym jajniku , nie pękł po Ovitrelle
- 05.2025 – Aromek 2x1, PD na prawym jajniku, pękł 4 dni wcześniej niż planowanie podania Ovitrelle
10.07.2025 – histeroskopia diagnostyczna
21.07.2025 - poradnia chorób piersi
25.07.2025 - poradnia chorób zakaźnych (dodatni wynik testu na anty HCV ?? diagnostyka w toku)
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
• seminogram: koncentracja 4 krotnie ponad normę, ruch prawidłowy, morfo 2%
• badania hormonów – w trakcie
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Bladorku, Oli na pewno rozumie sytuację, tęsknisz za nim to zrozumiałe, ale to nie czyni Cię złym rodzicem 🫂 trzymam kciuki, abyś chociaż święta mogła spędzić z rodziną, ale wiem też, że zrobisz wszystko dla Igi, Oli jest pod dobrą opieką :*
Effiii, będę jutro z Tobą pod kibelkiem 🤞🏻❤️Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
3 stymulacje Clostilbegyt ✖️
👩
✖️Hashimoto, trombofilia wrodzona - V(Leiden) hetero, PAI hetero
✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
🧑🏻
✖️Ciężka oligoteratozoospermia(morfologia 0%, koncentracja 3,5mln)
✔️Hormony, posiewy, podstawowe badania krwi, kariotyp
🔜 Konsultacja andrologiczna
IVF? -
Mi miesięczne też nie pasują już. Za bardzo mnie wkurwiało, że w kółko i Macieju te same pytania, co nowa osoba mielenie tego samego 😅
@Effii melduje się ✊
Mi mąż kupił patyka. Temp dzisiaj spadła i był negatyw, ale jutro jest nowy dzień no nie? 🤭Butterfly23, kasia97, Pusshka lubią tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
nick nieaktualny
-
blador2 wrote:Vii dla mnie nastała noc polarna
Ja wiem, że wiele z Was zamieniłoby się ze mną z biegu, ale będąc z jednym dzieckiem zaniedbuję drugie.
Nie zaniedbujesz. Nie myśl tak. Gdyby to od Ciebie zależało już dawno byłabyś z Olkiem. Czasem na pewne rzeczy nie mamy niestety wpływu, ale nie możesz się obwiniać. Wytrzymacie to, a później będziecie już razem, w czwórkę.31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
blador2 wrote:Ja pierd*** może dostanę przepustkę na święta, nie przewidują żeby na razie się uspokoiło na tyle żebym wyszła. Sorry dziewczyny, ale ja wysiadam... chcę do Olka😭😭😭😭Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.! -
Viii wrote:Dziewczyny a co u naszej Ultramarynki? Dawno jej nie widziałam 🤔
Viii lubi tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.! -
blador2 wrote:Vii dla mnie nastała noc polarna
Ja wiem, że wiele z Was zamieniłoby się ze mną z biegu, ale będąc z jednym dzieckiem zaniedbuję drugie.
🫂🫂🫂 polubienie przypadkowe. Robisz wszystko co tylko możesz, nie masz na tą sytuację wpływu, spróbuj się nie obwiniać ❤️34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
ultramaryna_ wrote:Kochana ❤️🥹 Podczytuję Was, na tyle na ile mogę, ale czasu mam ekstremalnie mało plus wciąż mam bajzel w głowie, nad którym nie umiem zapanować 😞 Staram się wrócić do Was już regularnie 😘
Dobry wieczór ❤️ A to masz tak jak ja. Wyjątkowo mam dzisiaj więcej czasu, ale to samo życieultramaryna_ lubi tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
Viii wrote:Dobry wieczór ❤️ A to masz tak jak ja. Wyjątkowo mam dzisiaj więcej czasu, ale to samo życie
oo wywołałaś ultramaryna myślami
Effiii trzymam kciukasy z rana.
Myszkaa taak już za mną. Wkoncu awansowałam... wcześniej nie składałam papierów no bo ciąża...
której nie było i człowiek nie szedł do góry nic.
A teraz i awans i chyba ciąża
Blador mam nadzieję że dostaniesz przepustkę i będziesz mogła spędzić czas z rodziną.
Moja siostra leżała 7 miesięcy w szpitalu
akurat z tym czasie musieli wynająć swoje mieszkanie, szwagier zamieszkał w domu gdzie nie było nawet dostępu do wody a ich córka 5 letnia z nami. Mieli hardcor. Wiem że to nijak nie pociesza bo każdy przeżywa po swojemu. Ale łącze się w smutku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2024, 21:39
Viii lubi tę wiadomość