Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
blob wrote:szczerze? tak po ludzku z ciekawości, a może też z sentymentu - bo kiedyś Was czytałam i chciałam dołączyć. Zrezygnowałam z dołączenia na stałe bo różne sytuacje pokazały, że to nie miejsce dla mnie.
I tak, podkreślam to, że cieszę się, że są osoby, które podobnie myślą. Cieszę się ogromnie, że są osoby, które potrafią powiedzieć, że coś im się nie podoba.
I co do oceniania książki po okładce - o Alysę Ci chodzi? czy ogólnie o ten wątek?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2024, 09:06
Paula9463 lubi tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
nick nieaktualnyAstereae wrote:Zniesmaczona, ja przeważnie pisze dziewczynom, że leki mają ulotki i żeby zawsze spojrzeć w nie przed wzięciem czegokolwiek ☺️ Ostatnio np Ezra pytała, czy może brać acard, napisałam, że tylko ona jest w stanie wykluczyć ewentualne przeciwskazania i wskazałam ulotkę leku, jako właściwą do przeanalizowania, więc to nie prawda, że każdemu zalecamy brać leki bez opamiętania. Plus zawsze dodaje, że te wyniki na trombo to tylko wyniki i wcale nie znaczy to, że te geny są aktywne.
Ps. Piszesz, że ktoś był na AH bo miał np zakrzepice - jedno wyklucza drugie. Przy zakrzepicy nie można brać AH.
I to jest rzeczowa odpowiedź.
Nie zauważyłam, żeby Astereae kiedykolwiek skomentowała cos złośliwie.
-
Dziewczyny macie jakieś sprawdzone pyszne ciacho? Mąż ma urodziny w poniedziałek i chciałam zrobić coś do kawki jak zjedzie się do nas rodzinka na świętowanie. Myślałam o malinowej chmurce, ale była ostatnio u nas na święta 🤔
-
karola_b wrote:Dziewczyny macie jakieś sprawdzone pyszne ciacho? Mąż ma urodziny w poniedziałek i chciałam zrobić coś do kawki jak zjedzie się do nas rodzinka na świętowanie. Myślałam o malinowej chmurce, ale była ostatnio u nas na święta 🤔
karola_b, Astereae, Sunnysunsun lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r. z przerwami
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
✔️ AMH - 3,63ng/ml
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
🔜 Klinika 06.25r.
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
nick nieaktualnykarola_b wrote:Dziewczyny macie jakieś sprawdzone pyszne ciacho? Mąż ma urodziny w poniedziałek i chciałam zrobić coś do kawki jak zjedzie się do nas rodzinka na świętowanie. Myślałam o malinowej chmurce, ale była ostatnio u nas na święta 🤔
Śnieżny puch 🥹
https://www.kwestiasmaku.com/przepis/sniezny-puchWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2024, 09:09
karola_b, Sunnysunsun lubią tę wiadomość
-
blob wrote:No właśnie całkiem odwrotnie Alysa, napisałam, że właśnie nie wiem jakim jesteś człowiekiem, jesteś dla mnie dużą zagadką, ale właściwie co mnie to obchodzi. Zazdrości nie czuję kompletnie. Nie do końca mogę żyć własnym życiem, bo uczestniczę w wątku, w którym się wypowiadasz.
Fooskatt, Paula9463 lubią tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
blob wrote:I to jest rzeczowa odpowiedź.
Nie zauważyłam, żeby Astereae kiedykolwiek skomentowała cos złośliwie.goska000, Paula9463 lubią tę wiadomość
👶2019
Starania o drugie 👶 od 04.2023
1 cs 04.2023 - 💔 puste jajo płodowe - indukcja farmakologiczna i łyżeczkowanie w 06.2023
2 cs 09.2023 - 💔 cb
3 cs 10.2023 - 💔 cb
4 cs 11.2023 - ⏸️ + acard
01.12 beta 21,210 (11dpo); 04.12 beta 165,650 (14dpo); 06.12 beta 486,150 (16dpo)
11.12 5+0 pęcherzyk ciążowy w macicy + heparyna
20.12 6+2 zarodek 0,44cm ❤️
12.01 9+4 2,67cm człowieczka ❤️
26.01 11+4 prenatalne - wszystko ok 💪
12.02 14+0 chłopczyk 💙
23.03 połówkowe - wszystko ok 💙
26.04 - 795g chłopa 💪
22.05 - 1265g
20.06 - 2kg
05.07 - 2600g
19.07 - 3200g 🫠
02.08 - 3440g
12.08 - szpital 💞
14.08 👶
-
nick nieaktualny
-
karola_b wrote:Dziewczyny macie jakieś sprawdzone pyszne ciacho? Mąż ma urodziny w poniedziałek i chciałam zrobić coś do kawki jak zjedzie się do nas rodzinka na świętowanie. Myślałam o malinowej chmurce, ale była ostatnio u nas na święta 🤔
Szarlotka z lodamiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2024, 09:13
karola_b lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualnyblador2 wrote:Nie o Ciebie. Czyli mogę jeszcze dodać, że jesteś zazdrosna i mściwa, ciekawska.
to są cechy, które czasem ujawniają się w człowieku, w niektórych sytuacjach
nigdy nie jesteś ciekawa? nigdy odrobinę zazdrosna?
-
https://aniagotuje.pl/przepis/plesniakEffiii, siesiepy, karola_b lubią tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
25.01 ET 5.1.2 (+EG) 💔 7tc 👼
💊 equoral, encorton, hydroxychloroquine, avamina, letrox, acard
Allo mlr- 29% | Crossmatch- 42,9%
Mamy ❄️❄️ (3.1.1 i 3.1.2) -
Przepraszam, muszę bo się udusze, mimo że to było kilka stron temu i miało się skończyć. Ominęła mnie ta chwila. 😅
Blob diagnozą Alysy powinien zajmować się psycholog a nie Ty. To co napisałaś jest stanowczo nie na miejscu moja droga. Masz problem z Alysa to go miej, jeśli chce Ci się tracić na to czas, nerwy, życie. Niektórzy ludzie potrzebują interesować się życiem swojego targetu najwidoczniej i w ten sposób go próbować stalkowac.ale aktualnie jesteś zwyczajnie bezczelna. Dziewczyna pomaga innym bezinteresownie (a przypominam że nawet kiepscy lekarze biorą za to kase) a Ty jej zwyczajnie dopierdalasz. Po co? Może to Ty musisz się dowartościować? Mamy się w ten sposób przerzucać kulkami gówna i zrobić szambo z tego wątku?
Nie wiemy kim jest zniesmaczona. Nie chciała się ujawnić, okazało się że absolutnie nic nie wie a to co wie zagina pod siebie, więc to nie jest nasza przyjaciółka.
Co do trolli, jak widzisz spam anglojęzyczny obecny od miesiąca na forum też nie jest usuwany. 😪
Wchodzimy z butami na inne wątki? Przepraszam że na kwietniowym ludzie chcą teraz rad Alysy, a Ty w nim uczestniczysz...
Nie zmienisz Alysy i bardzo dobrze.
Wchodzisz tu tylko jak ktoś kręci drame.Anka32, Królikkicek, Maj.a, Edithka, Alysa, Paula9463, Sarka94, ezra lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
♀️29
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, p. ciała APCA i Castle, łuszczyca
◾01.24 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾KIR AA
◾9 stymulacji letrozolem ❌
◾07.24 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
♂️ 34
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 st., 1% - 2 st. 😬
✨IVF
1. IMSI:
16.03 💉20🥚 - 12 zapłodnień - 1❄️
15.04 FET 5BB beta 10dpt <0,1
2. IMSI:
12.05 start stymulacji -
Astereae wrote:Blador, tak👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Jeny, poszłam spać, a tu tyle do nadrobienia. 😅
Jestem w trakcie, ale najpierw muszę, bo się uduszę!
@Liyss 😍 krecha jak się patrzy. Na moim szczęśliwym teście. Kciuki! ❤️ Ale Mężu będzie miał prezent na wyjście ze szpitala. 😀Paula9463, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
@Liyss ja biorę rano bo mi wygodniej ale aplikuj hepke, moje gratki, ja obstawiam 52 becie😊🤞
Krew spuszczona, byłam jeszcze w sklepie "obrzeżowym" na "De" I kupiłam taką nowość na upalne dni 🤪
https://zapodaj.net/plik-uZcWciA8NI
blador2, karola_b, Effiii, ultramaryna_, klaudia_23, Myszkaaa20, Alysa, Paula9463, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
-
Liyss🧚🏻 wrote:Dziewczyny przepraszam za te moje emocje 😁 ja później jak ogarnę to odniosę się do każdej z Was. Na Pinku też jest 😂 nie wierzę, że to się dzieje. Obiecałam sobie, że będę się cieszyć od dwóch kresek nieważne jakby miało się to skończyć. Chcę cieszyć się tym wszystkim chociaż teraz 🥰
A mi babeczka mówiła o heparynie rano. Ja chyba jej później SMS napiszę
Jak ja się cieszę Twoim szczęściem. Szczerze Gratuluję!♥️Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
Walka o 3 szczęście od września 2023 -
Karola mam przepis na przepyszne marchewkowe, podeślę bo jest z mojego zeszytu. ❤️ Wilgotne, piernikowe w smaku, szybkie, efektowne i na każdej imprezie szkolnej czy biurowej robiło SZAŁ.
karola_b, Cerva lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
♀️29
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, p. ciała APCA i Castle, łuszczyca
◾01.24 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾KIR AA
◾9 stymulacji letrozolem ❌
◾07.24 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
♂️ 34
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 st., 1% - 2 st. 😬
✨IVF
1. IMSI:
16.03 💉20🥚 - 12 zapłodnień - 1❄️
15.04 FET 5BB beta 10dpt <0,1
2. IMSI:
12.05 start stymulacji -
siesiepy wrote:Karola mam przepis na przepyszne marchewkowe, podeślę bo jest z mojego zeszytu. ❤️ Wilgotne, piernikowe w smaku, szybkie, efektowne i na każdej imprezie szkolnej czy biurowej robiło SZAŁ.
-
nick nieaktualnyAlysa wrote:Czyli dobrze sądziłam. Masz problem z tym że jestem na jednym wątku z Tobą. To Cie tak drażni. Tylko kochana to jest Twój problem, nie mój. Można żyć obok siebie. Nie musisz czytać moich wpisów jak Cie drażnią. Ja nie mam z tym problemu.
pisząc to miałam na myśli, że kazałaś mi żyć własnym życiem - a to do końca niemożliwe, bo jesteśmy na wspólnym forum, wiadomo, że będziemy na siebie wpadały