Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Effiii, mnie mama długo namawiała na outlandera, ale jak czytałam opis to byłam pewna, że to nie dla mnie, a zakochałam się 😁 ale stanęłam chyba na 4 sezonie i jakoś nie ciągnie mnie, żeby oglądać dalej. Wolałabym, żeby zakończyli wcześniej 🫣
A to moje śniadanko 🥰
Butterfly23, Pusshka, Bulbasek, Sunnysunsun, Paula9463, siesiepy lubią tę wiadomość
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
8cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle⏳
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
Aszin jestem w połowie 5 sezonu, ale faktycznie bardzo mi się podoba ale mógłby się skończyć, oglądam bo nie lubię zostawiać niedokończonych seriali ☺️, co innego jak mnie nie wciągnie od samego początku 🫣
Ja pochłaniam seriale , bo zawsze leci w tle jak jestem w kuchni czy rano jak się szykuje do pracy 😎👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Dzień dobry ☀️
🌿Lola kciuki za punkcję ✊🏻✊🏻✊🏻
🌿Kasia daj znać czy zostaniesz dziś w szpitalu
🌿Paula a Ty wychodzisz dziś? Plamisz dalej?
🌿Siesiepy kciuki za wizytę ✊🏻
🌿Puszinko za przyrost ✊🏻
🌿Gośka ta kreska to kreska, prawilny cień, nie trzeba się przypatrywać. Trzymam kciuki z całych sił za piękny rozwój sytuacji ✊🏻
🌿Aszin smacznego 🤤
🌿Effiii to dziś jemy to samo na obiad 😁Pusshka, siesiepy, Lola93, goska000, Paula9463, aszin lubią tę wiadomość
-
Krew oddana, w końcu jadę do biura 😅 Dobrze, że nie mam sztywnych godzin pracy.
Jak czekałam w kolejce i było przede mną 5 osób to przyszła pani z taką na oko 5-miesięczną córeczką, oczywiście nikt jej nie wpuścił i dopiero jak przyszła moja kolej to powiedziałam, że ma wejść przede mną. Ludzie to mnie pewnie nieźle przeklinali, bo spędziły w gabinecie 20 minut 😬
Przez to też wyniki będę miała jakąś godzinę później, także pewnie przed 12:00 przyjdę z info 🥰
Powiem wam, że mąż wygląda super w tych szarych włosach - bardzo sexy 🤪 A na razie trzeba trzymać abstynencję...
🍷Effiii, aszin, pyszne śniadanka! Ja mam na liście od dawna Outlandera, ale nie wiem kiedy zacznę 🙈 Obecnie oglądałam ostatni sezon Good Doctor, a później w planach Peaky Blinders, bo nie obejrzałam ostatniego sezonugoska000, Sunnysunsun, Cerva, Paula9463, aszin lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
🍍IVF: 22.05 punkcja. Pobrano 20 🥚, dojrzałych 15, zapłodniono 11.
Mamy 6: ❄️❄️❄️4BA, ❄️❄️❄️3BB
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
19.07 wizyta 25 dpt: 0,58 cm zarodka z serduszkiem ❤️
26.08 prenatalne: bobo ma 5,88 cm
11.10 250g synka 🥰
6.11 II prenatalne: misiu waży 470g
-
Effiii tak się zdenerwowałam, że nawet z medytacją nie mogłam zasnąć, bo ona serio wygląda jak duch, a gdyby zaczęła mi się dobijać albo dzwonić dzwonkiem... w ogóle cud, że poszła w lewo a nie w prawo bo wtedy spadłaby z 14 schodów. Ona ma już zaawansowaną demencję i odwiedza ją tylko czasami jedna pani. Mąż ma dzisiaj się kontaktować z nią.
Pusshka nie ma innej opcji jak beta minimum 160!
Królik🫂
Gosia ile dni po zastrzyku? Nie chcę nakręcać ale kibicuję z całego❤️
Siesiepy✊️😘
W ogóle my mamy szczęście do sąsiadów... w poprzednim mieszkaniu 2 piętra niżej mieszkała od zawsze dziwna kobieta, ale potem to już się stało niebezpieczne, spała na klatce bo w domu wg. Niej ktoś był, biła się z niewidzialnymi siłami tłukąc okna, a już totalnie się wystraszyłam gdy Olek był malutki a ona zaprosiła mamę pokazać jej, że też ma dzidziusia i pokazała jej lalkę w wózku jako córkę. Interweniowaliśmy wszędzie, rękę nad tym trzymała sąsiadka obok, która jest radną. Kiedyś gdy kilka dni była cicho a to była nowość wezwaliśmy sąsiedzko służby, one nie chciały nic zrobić. Odnaleźli jej córkę bo syn mieszka w Stanach, ona powiedziała, że nie chce mieć z tą kobietą nic wspólnego. Po kilku godzinach walki z mopsem, policją, straż podejrzała, że leży na łóżku i wtedy zdecydowali, że wchodzą. Akurat przyjechała ta córka z mężem, ona stała na parkingu i trzęsła się jak galareta, powiedziała, że za zniszczone życie nie jest w stanie na nią nawet spojrzeć. Jej mąż ogarnął sprawę. Kobietę zabrali do ośrodka, a zięć przyjezdżał przygotować mieszkanie do zakupu, córka za każdym razem siedziała kilka godzin na parkingu płacząc.Pusshka, goska000, siesiepy lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
@skarpy będzie dobrze, zobaczysz! Ale rozumiem strach przed wizytą 😘 na którą masz?
@lola ogromne kciuki za dziś!
@goska niech się dzieje wola nieba 🤞 trzymam mocno kciuki i nie puszczam!
@puszi, za Twoją betę też trzymam! ❤️ Super, że mąż Ci się podoba w nowej odsłonie 😎Pusshka, goska000, siesiepy lubią tę wiadomość
-
blador2 wrote:Pusshka będziesz miała czas na l4 na seriale😉Starania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
🍍IVF: 22.05 punkcja. Pobrano 20 🥚, dojrzałych 15, zapłodniono 11.
Mamy 6: ❄️❄️❄️4BA, ❄️❄️❄️3BB
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
19.07 wizyta 25 dpt: 0,58 cm zarodka z serduszkiem ❤️
26.08 prenatalne: bobo ma 5,88 cm
11.10 250g synka 🥰
6.11 II prenatalne: misiu waży 470g
-
Dzień dobry i miłego dnia ☺️
Kciuki za potrzebujące ✊🏻
Gośka to kreska a nie cień!✊🏻 który dpo?
Pusshka zrobiłaś dobry uczynek 🥹😘goska000, Pusshka lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️
19.04 beta 122,90 🤞🏻
22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 pierwsza wizyta 0,58 cm bobo z bijącym serduszkiem 🥹
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma już 6 cm 😍 🩷?
26.06 badania prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷?
10.07 wszystko dobrze u bobo🥹🩷?
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II badania prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III badania prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm 🥹
🔜 19.11 KTG + wizyta
🔜03.12 KTG + wizyta
🔜 17.12 KTG + wizyta
🔜 poród 🥰
-
O 14 będzie 10 dni po Ovi Zaraz do Was wracam i poodpisuję09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵🩵 ( 4.1.1 (3), 4.1.2 )
IVF listopad 🔜 -
A jak wleciał temat seriali to ostatnio z mężem pochłonęliśmy "Dark matter". Jeśli lubicie seriale, które ryją beret to oglądnijcie 😁 Ten serial zajeżdża mi trochę "Dark".
A dla lubiących twórczość Guya Ritchiego polecam serial "Dżentelmeni" 😉 -
Króliczku 🫂 nie jesteś sama, nie musisz dźwigać wszystkiego. Jesteśmy jeśli potrzebujesz 🫂
Paula dobrze że z bobkiem wszystko ok, daj znać kiedy wychodzisz 🤞🏼
Gosiu toż to krecha! Kciuki trzymam ogromne 🤞🏼Masz zastrzyki i proga?
Effiiii koooocham porzeczkę 😍 jem garściami ale tylko czerwoną 😁
Blador co za historie 😱 współczuję tych sąsiedzkich przygód
Puszinko kciuki za betę 🤞🏼
Lola i na Twoją punkcje też przeznaczam ogromne kciuki 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Siesiepy jutro idziemy tam z Tobą! 🤞🏼
Sunny podziwiam za ten czil, ja to podobnie jak Effiii z tych panikujących i chcących od razu 😅
Aszin to jakaś owsianka? ☺️
U nas na śniadanie dzisiaj fritatta. Powiem Wam że aż sama siebie nie poznaję bo już 3 dzień z rzędu robię nam śniadanie i nie są to kanapki tylko nawet coś z inwencja twórcza 😅 Ten drugi trymestr chyba naprawdę łaskawy jest i miłą odmiana po pierwszym
Mnie jakieś stresy dopadają czy tam z bąblami wszystko ok, zastanawiam się nad kupieniem detektora tętna, ale sama nie wiem. Mogłyby się już tam odczuwalnie ruszać, to byłoby łatwiejblador2, goska000, Lola93, Paula9463, Pusshka, siesiepy lubią tę wiadomość
-
Dzięki Dziewczyny, co ma być to będzie Pisałam już ile po Ovi i jeszcze moim zdaniem 8 dpo.
Pusshka, ja ostatnio celowałam w 77 to dziś 177
Nome, biorę heparynę, besins i acard. Pełna obstawa
Cieszę się, że już nie będę do Małego jeździć. Po godzinie z Nim jestem wykończona. Jak tylko przyjechałam to miał z Tatą taką jazdę... Celowo upadał na płytki, walił głową w ściany, krzesła, darł się tak, że kilka razy dusił się własną flegmą. Normalnie bałam się z nim zostać żeby czegoś sobie nie zrobił. Przed chwilą wyszliśmy na dwór. Zasnął o tej porze po raz pierwszy od kwietnia. Przeraża mnie ten dzień i to dziecko...09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF listopad 🔜 -
Blador faktycznie straszni sąsiedzi. Nawet nie chce myśleć jaka traumę miała córkę poprzedniej sąsiadki, przerażające. Czyli Bladorku musicie zacząć rozglądać się za działka i postawić domek, wtedy już nie bedzie problemów z sąsiadami ☺️
blador2 lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
goska000 wrote:Cieszę się, że już nie będę do Małego jeździć. Po godzinie z Nim jestem wykończona. Jak tylko przyjechałam to miał z Tatą taką jazdę... Celowo upadał na płytki, walił głową w ściany, krzesła, darł się tak, że kilka razy dusił się własną flegmą. Normalnie bałam się z nim zostać żeby czegoś sobie nie zrobił. Przed chwilą wyszliśmy na dwór. Zasnął o tej porze po raz pierwszy od kwietnia. Przeraża mnie ten dzień i to dziecko...
-
Effiii no ja bym sama w domu na noc nie została🫣 a mój mąż ma pracę zmianową. A z naszym szczęściem...😉
Paula prosimy o aktualizację po obchodzie
Gosia a ovi to nie do 14 dni się wypłukuje?Paula9463 lubi tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Ja mam wrażenie, że mój organizm bawi się ze mną w kotka i myszkę 🫣 i stwierdzam, że te dwa cykle na lekach w zupełności mi wystarczą. Powiem szczerze, że czuję ulgę nawet, że ten cykl jest drugim i ostatnim. Accofil można brać 2-3 miesiące i później tyle samo miesięcy musi być przerwy. Mnie dr kazał brać 2 miesiące i 2 miesiące przerwy. Nie wierzę w powodzenie tego cyklu, jestem już dwiema nogami przy in vitro i mam banana na twarzy! Nie żałuję tych dwóch cykli, nie uważam ich za straconych, bo z czystym sumieniem będę mogła zamknąć etap naturalnych starań. Nie będę miała nic sobie do zarzucenia. A na początku października przystąpimy do in vitro 🥹
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca, 09:20
-
Blador, jedni mówią 10 inni 14. U mnie patrząc na poprzednie cykle ( oprócz biochemu o którym wiem w styczniu ) wypłukuje się przed 14 dniami i te kreski były dużo jaśniejsze, ale nie tworzę na razie żadnych teorii Jestem gotowa na wszystko09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF listopad 🔜