Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Małgosiagosia wrote:Trochę zmienię temat - robiła któraś z was keratynowe prostowanie włosów? 😀 Jak efekty, warto?👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Frutellka o której wyniki✊ pobiłaś mnie z progiem, bo mój ponad 50 już wydawał się kosmiczny😉 a jak się czujesz przy takim progu?
Kasiajasia jak starszak zareagował na bobika?
Boże jak jest ciemno... Moi chłopcy zabierają kolegę O. i jadą dzisiaj do Bydgoszczy na jakieś gry VR, a ja może troszkę ogarnę chatę 🤔👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Cześć ☺️
Anka u mnie na zepsutej prostownicy to by było na tyle, przetrwaliśmy piątek 13
Współczuję klotni, ale może to kolejna znajomość nie warta nerwów?
Oby zmiana szybko minęła i spokojnie
Pusshka ale znów aktywnie u Ciebie, nie ma nudy
U Nas plany domowo kanapowe, mąż planuje czyścić piec, a ja na razie zalegam z moimi bąblami na kanapie 😁
https://zapodaj.net/plik-l3ikUdjm6i
aszin, blador2, Paula9463 lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualnyEffiii wrote:Cześć ☺️
Anka u mnie na zepsutej prostownicy to by było na tyle, przetrwaliśmy piątek 13
Współczuję klotni, ale może to kolejna znajomość nie warta nerwów?
Oby zmiana szybko minęła i spokojnie
Pusshka ale znów aktywnie u Ciebie, nie ma nudy
U Nas plany domowo kanapowe, mąż planuje czyścić piec, a ja na razie zalegam z moimi bąblami na kanapie 😁
https://zapodaj.net/plik-l3ikUdjm6i
O nim tak nigdy nie napiszę, jest dla mnie zbyt ważnym czlowiekiem 🥹
Już ochłonęłam I napisałam do niego 🤣😂
Mam nadzieję, że się odezwie jak on ochłonie 😅
Jakie słodziaki 😍
U mnie tak https://ibb.co/wRZ98WF
Dobrze, że kawusię sobie zrobiłam wcześniej bo teraz żal się ruszyć 🥹aszin, Królikkicek, blador2, Paula9463 lubią tę wiadomość
-
Anka dopadła mnie ślepota i przeczytałam że z kumpela, a skoro to ten Twój kumpel no to rozumiem że to jest znajomość po grób więc dobrze że napisałaś
Leloszek z tego Twojego kabanosa no nic nam innego nie pozostaje jak leżeć 🤣paniAnkowa lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
paniAnkowa wrote:Dzień dobry 😊
U mnie jednak piątek 13go dał o sobie znać.
Pożarłam się z kumplem, Siostra mnie męczyła do prawie 1 w nocy żalami na Ł..
Dobrze, że mam dzisiaj popołudniówkę bo nie wiem jakbym wstała 😅
Co tam Kłóliczku? 😘
Frutellka mega mega kciuki za piękny przyrost bety ❤️
My wczoraj z mężem postanowiliśmy spróbować ❤️ bo już prawie miesiąc bez było.
No i powiem Wam że ból, pieczenie, szczypanie mimo że byłam dobrze nawilżona 🥺 no zero przyjemności 🥺 musieliśmy przerwać i ręcznie kończyć 🥺
Lekarz mówił że tak może być niestety, że będę tam odczuwać ból, podrażnienie i mogą być krwawienia po stosunku ( na szczęście tego nie mam na razie).
Dziś mam męża w domu ( dzięki pogodzie) więc synek spał sobie do 9 prawie jak jestem z nim sama to o 5-6 już wstaje 🤣🤣🤣 taka menda mała 🤣
U nas w nocy burza była i deszcz okropny, jeszcze bardziej ma lać w dzień jeszcze, dobrze że mamy dom na wyższym terenie, gorszy sąsiad bo mieszka sporo w dole ( sam sobie obniżył teren) a ma w stodole 2tys gęsi. Niby mnie wnerwia, dokucza nam ale no jednak patrzyłam w nocy jak odpompywal tą wodę z tej stodoły i żal mi go było. W sumie to może bardziej tych gęsi.
paniAnkowa, Frutellka lubią tę wiadomość
👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
05.2022-07.2023 bezowocne starania
08.2023 usunięcie tarczycy
12.2023 ponowne rozpoczęcie starań o ciążę ...
🛑 06.24 Złośliwy nowotwór piersi.
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
🧬V R2 (c.3980A>G hetero, MTHFR c.665C>T hetero, PAI-1(4_5) homo
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
🍷Motylku, czekamy później na zdjęcie nowych pazurków 🤩
🍷Effiii, to prawda, ciągle coś - często się z mężem śmiejemy, że mamy w swoim życiu za dużo fajnych ludzi, bo co chwilę nas ktoś gdzieś zaprasza 😂 A mówiąc szczerze my rzadko wychodzimy z inicjatywą, bo jak mamy wolny weekend to wolimy odpocząć we dwoje na kanapie 🥹
🍷Anka, Effiii, jakie słodziaki! Na jesień idealnie się sprawdzają jako dodatkowe grzejniki 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września, 09:04
paniAnkowa lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
🍍IVF: 22.05 punkcja. Pobrano 20 🥚, dojrzałych 15, zapłodniono 11.
Mamy 6: ❄️❄️❄️4BA, ❄️❄️❄️3BB
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
19.07 wizyta 25 dpt: 0,58 cm zarodka z serduszkiem ❤️
26.08 prenatalne: bobo ma 5,88 cm
11.10 250g synka 🥰
6.11 II prenatalne: misiu waży 470g
-
Gosia, zgłoś się! 🥹
Słodkie te zwierzaki, mój przestraszył się wczoraj wędkarza nad jeziorem i dziś ledwo go wyciągnęliśmy z domu na spacer 🤡goska000 lubi tę wiadomość
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
8cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle⏳
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
nick nieaktualnyKrólikkicek wrote:Tęskniłam ❤️❤️❤️
Frutellka mega mega kciuki za piękny przyrost bety ❤️
My wczoraj z mężem postanowiliśmy spróbować ❤️ bo już prawie miesiąc bez było.
No i powiem Wam że ból, pieczenie, szczypanie mimo że byłam dobrze nawilżona 🥺 no zero przyjemności 🥺 musieliśmy przerwać i ręcznie kończyć 🥺
Lekarz mówił że tak może być niestety, że będę tam odczuwać ból, podrażnienie i mogą być krwawienia po stosunku ( na szczęście tego nie mam na razie).
Dziś mam męża w domu ( dzięki pogodzie) więc synek spał sobie do 9 prawie jak jestem z nim sama to o 5-6 już wstaje 🤣🤣🤣 taka menda mała 🤣
U nas w nocy burza była i deszcz okropny, jeszcze bardziej ma lać w dzień jeszcze, dobrze że mamy dom na wyższym terenie, gorszy sąsiad bo mieszka sporo w dole ( sam sobie obniżył teren) a ma w stodole 2tys gęsi. Niby mnie wnerwia, dokucza nam ale no jednak patrzyłam w nocy jak odpompywal tą wodę z tej stodoły i żal mi go było. W sumie to może bardziej tych gęsi.
Ja jestem cały czas na Messengerze jak coś. Jakbyś potrzebowała to odzywaj się tam ❤️😘
U nas też ulewa. A też mamy bardzo fajny teren 😅
Kilka lat temu nawet sam premier Morawiecki przyleciał do nas na dzielnie i zapewniał, że mieszkańcy są bezpieczni. Godzinę po tym jak odleciał przelały się wały 😅
Teraz mamy zbiornik retencyjny niedaleko. Może jakoś przetrwamy.Królikkicek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffiii wrote:Anka dopadła mnie ślepota i przeczytałam że z kumpela, a skoro to ten Twój kumpel no to rozumiem że to jest znajomość po grób więc dobrze że napisałaś
Leloszek z tego Twojego kabanosa no nic nam innego nie pozostaje jak leżeć 🤣
O nie, z kumpelą to ja nie mam kontaktu od kwietnia i dobrze mi z tym Heleny mi szkoda, że matka chrzestna się nią nie interesuje no ale cóż
Jeśli sama nie czuje takiej potrzeby zeby zapytac co u chrześniaczki to ja nie zamierzam na siłę tego zmieniać. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września, 09:41
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września, 14:49
paniAnkowa lubi tę wiadomość
👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
05.2022-07.2023 bezowocne starania
08.2023 usunięcie tarczycy
12.2023 ponowne rozpoczęcie starań o ciążę ...
🛑 06.24 Złośliwy nowotwór piersi.
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
🧬V R2 (c.3980A>G hetero, MTHFR c.665C>T hetero, PAI-1(4_5) homo
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
Motylku, poznasz kiedyś na żywo tego Chojraka 🤣 ale fakt, on jest niemożliwy i jedyny w swoim rodzaju 🙂
Blador, w sumie nie wiem, czemu taki jest. Od małego socjalizacja na wszystkie sposoby, on już chyba ma taki charakter po prostu. Wrażliwa duszyczka 😁🚩Hashimoto
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
8cs:
💉Neoparin+💊 Acard150
aszin wrote:Motylku, poznasz kiedyś na żywo tego Chojraka 🤣 ale fakt, on jest niemożliwy i jedyny w swoim rodzaju 🙂
Blador, w sumie nie wiem, czemu taki jest. Od małego socjalizacja na wszystkie sposoby, on już chyba ma taki charakter po prostu. Wrażliwa duszyczka 😁aszin lubi tę wiadomość
-
Hej
Aszinku jestem Ciężki tydzień za mną. Dużo pracy w robocie i w domu. Piątek 13 dał się we znaki. Auta nie mogłam odpalić rano. Akumulator padł Leo od tygodnia narzeka na ból pięty. Smarujemy, zawijamy bandaż i nic. Może w weekend noga odpocznie bo pogoda nie sprzyja uprawianiu sportów. Wczoraj umówiłam go na dzieci zdrowe w przychodni, najbliższy wolny termin 25 września... Jeszcze moja Babcia na półpaśca
Frut, kciuki mocne :*
Króliczku, trzymaj mi się tam! :*
U mnie okres trwał 3 dni. Wczoraj już tylko plamienie, dziś 5dc i cisza. Czyżby biopsja pomogła na plamienia 🧐 Czekam na rozwój sytuacji.
Czytałam Was i lajkowałam, ale nie miałam weny na odpisywanie. Lecimy robić śniadanko i sobotnie sprzątanie czas start 🫣Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września, 09:53
Frutellka , Paula9463 lubią tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵🩵 ( 4.1.1 (3), 4.1.2 )
IVF listopad 🔜 -
Gosia, z tym bólem pięty skojarzyła mi się choroba Haglunda-Severa. Miał robione RTG? Nie chce absolutnie straszyć, ale warto zdiagnozować pod tym kątem. Jest to całkowicie wyleczalne, ale trzeba oszczędzać tą nogę 🙂🚩Hashimoto
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
8cs:
💉Neoparin+💊 Acard150
aszin wrote:Gosia, z tym bólem pięty skojarzyła mi się choroba Haglunda-Severa. Miał robione RTG? Nie chce absolutnie straszyć, ale warto zdiagnozować pod tym kątem. Jest to całkowicie wyleczalne, ale trzeba oszczędzać tą nogę 🙂
Nic nie miał robione bo na RTG muszę mieć skierowanie09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵🩵 ( 4.1.1 (3), 4.1.2 )
IVF listopad 🔜