Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPotwierdzam, że najgorsze są pierwsze dni. Na dniach podejmuję to wyzwanie, bo też jestem uzależniona od słodkiego. Dla mnie sukcesem jest to, że od paru lat piję gorzką kawę i herbatę. Jeśli wytrwasz jakiś czas bez słodkiego i później spróbujesz- zobaczysz jakie to będzie słodkie. Mi wtedy zwykła woda wydaje się słodka. Polecam też kawałek gorzkiej czekolady, gdy bardzo kusi słodkie. Po takiej kosteczce po 15 minutach mija mi ochota na słodkie.Liyss🧚🏻 wrote:Effiii Kciuki kochana 🥹
Ja muszę dziewczyny się pochwalić. Jestem uzależniona od słodyczy, niestety… i dziś 2 dzień bez słodkiego. Dla mnie to sukces i walka z samą sobą. Pierwsze dni są najgorsze a w piątek sobie obiecałam ciastko więc muszę dotrwać.
Jako alternatywę znalazłam sobie proteinowe serki/jogurty oraz owoce i smoothie.
Czy ktoś też ma problem ze słodkim?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2024, 21:04
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
-
A to zależy od osoby, mnie taka jedna kosteczka tylko rozwściecza i odpala głód na więcej 😂
-
nick nieaktualnyblador2 wrote:Anka!!! ❤️ kochana jesteś! Chcesz napisać jak się czujesz?
Już lepiej 😊 Mąż i Siostra wyciągnęli mnie z dołka 🥹
Sunnysunsun wrote:Wiedziałam! ❤️ My za Tobą też 🌞
Dlatego jestem żebyście nie musiały dłużej ❤️
Sunnysunsun, blador2, Olalee, Cerva, karola_b, Edithka, Sarka94, Alysa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cieszę się bardzo. No i magia sióstr bliźniaczek zadziałała. Dobrze, że masz wsparcie. My też jesteśmy, pamiętaj😘Anka32 wrote:Dlatego jestem żebyście nie musiały dłużej ❤️
Anka32 lubi tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Effiii mocne kciuki! ✊🏻✊🏻✊🏻
Ezra, Ultramaryna stoję pod kibelkiem i pod labem 🔥
Ezra ja jutro 9 dpo, ale nie jestem taką wariatką jak Ty 🤣
Liyss spróbuj do diety wdrożyć więcej białka. Tak 20-30g na posiłek. Mi to bardzo pomogło ograniczyć słodycze.
Witaj Aniu ❤️
ultramaryna_, Anka32, ezra, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1) 👧🏼
10.2025 💔 6tc (FET 3.1.2) -
nick nieaktualny
-
Wczoraj była totalna załamka, dzisiaj jest nawet ok, poza tym, że brąz obecny w moim życiu cały czas🤷♀️ Dziękuję 😘Anka32 wrote:Pamiętam! Dziękuję ❤️
Jak się czujesz? Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę ✊🏻👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Dziękuję, Puszinko, aż mi się oczy pocą… 😍🫣😘Pusshka wrote:Tego Ci życzę 🥺❤
Cześć, Aniu! 😘❤️ Pusto tutaj bez Ciebie, jednej z Nas ❤️ Cieszę się, że czujesz się lepiej 🫂Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2024, 21:14
Anka32, Pusshka lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.! -
nick nieaktualnyblador2 wrote:Wczoraj była totalna załamka, dzisiaj jest nawet ok, poza tym, że brąz obecny w moim życiu cały czas🤷♀️ Dziękuję 😘
Będzie dobrze 🫂 mam nadzieję, że już limit smutków na tym wątku został wyczerpany i będzie tylko lepiej ❤️
blador2 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH