Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Małgosiagosia wrote:
Cześć maluszku, rośnij zdrowo 🥹❤️Małgosiagosia lubi tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
nick nieaktualny
-
Małgosiagosia wrote:Dziewczyny jestem, jestem tylko od ponad godziny Was nadrabiam. 😅 A wcześniej praca, zapomniałam wam napisać, że będę wieczorem.
@ultramaryna, gratulacje! 😘
A co do moich badań prenatalnych to wszystko jest w porządku. Robiłam pappe. Ryzyka wyszły bardzo niskie. Dzieciaczek na usg prezentuje się wręcz idealnie, jest cały i zdrowy. Nie mam wskazań do pogłębiania badań. Zaraz Wam wstawię foteczkę.
Super, że wszystko dobrze ❤️Małgosiagosia lubi tę wiadomość
31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
nick nieaktualnyMałgosiagosia wrote:
Śliczny 🥹🥰Małgosiagosia lubi tę wiadomość
-
Myszkaaa20 wrote:Ale Nas trzymałaś w napięciu, super że wszystko dobrze! ❤️🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
nick nieaktualnyMałgosiagosia wrote:Dziewczyny jestem, jestem tylko od ponad godziny Was nadrabiam. 😅 A wcześniej praca, zapomniałam wam napisać, że będę wieczorem.
@ultramaryna, gratulacje! 😘
A co do moich badań prenatalnych to wszystko jest w porządku. Robiłam pappe. Ryzyka wyszły bardzo niskie. Dzieciaczek na usg prezentuje się wręcz idealnie, jest cały i zdrowy. Nie mam wskazań do pogłębiania badań. Zaraz Wam wstawię
Wystraszylaś nas tą nieobecnościąale cudowne wieści przynosisz
Małgosiagosia lubi tę wiadomość
-
Mogę prosić, żeby któraś wrzuciła jeszcze raz zdjęcie przepisu na ten zakwas? 🥹 chciałam wczoraj zamówić. 30 zł mówię a spoko. Butelka 250 ml. Pić 50 ml dziennie. To już nie spoko 🙈03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1)
Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%
Mamy ❄️ (3.1.2) -
Małgosiagosia wrote:No najlepsze, że bardziej martwiłam się kiedy Wam napiszę, że wszystko ok niż niektórym z rodziny. 😂 Bo nie miałam zbytnio możliwości.
Małgosiagosia, Butterfly23, Olalee, Kira, Sunnysunsun, Muuu. lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
nick nieaktualnyAnka32 wrote:Ja od wczoraj piję mój zakwasik i jest taki dobry 🥹
Poczęstowałam dzisiaj Siostrę, zamówiła buteleczkę jak będę robiła kolejny raz a nawet powiedziala, że cały słoik przygarnie 🤣😁Sunnysunsun lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCudowności 💙
Małgosiagosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlalee wrote:Aniu to znaczy, że się nie poddajesz
To znaczy, że jak zrobiłam to muszę wypić bo przecież nie wyleję 🤣😛
Poza tym liczę, że podniosę ferrytynkę bo mój obecny jej poziom mnie nie satysfakcjonuje 🤔Olalee, Sunnysunsun lubią tę wiadomość
-
@Małgosia gratulacje❤️ śliczny bobasek ❤️
@Ultramaryna ja widzę kreseczkę, kciuki za betę 🤞
Trzymam kciuki za wszystkie Wasze jutrzejsze badania i wizyty, @bladorek będzie dobrze 🤞
@Anka dobrze że jesteś ☺️
Ja dzisiaj się nie udzielałam bo miałam dużo pracy i to szyte dziąsło mnie rozwaliło. Mam nadzieję ze jutro będzie lepiej chociaż bólowo spodziewałam się gorszych wrażeń tylko śmiać się nie mogę bo to boli, ani dużo mówić a ja lubię dużo mówić 😂blador2, Małgosiagosia, Anka32, Olalee, ultramaryna_, Edithka, ezra, Muuu., bonassola lubią tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
@Pyśka, ale miałaś pecha z tym labem. 😩 Ale najważniejsze, że już możesz być spokojna. 🥰
@Anka32, super, że wróciłaś!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2024, 21:41
🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
Olalee wrote:Nie namówimy Cię?
Olalee lubi tę wiadomość
03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1)
Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%
Mamy ❄️ (3.1.2) -
nick nieaktualnyAnka32 wrote:Dobry wieczór 🫶🏻
Tęskniłam za Wami ❤️
@Myszkaaa20, właśnie miałam zamiar iść do kina na te Biedne Istoty, ale po Twojeh opini będę się wahać 😂
@Małgosiagosia, piękny dzidziuś! Rośnijcie zdrowo 🥰 Cieszę się, że wszystko dobrze
@Viii, życzę abyś jutro mogła już normalnie funkcjonować z tym dziąsłem 🥰
@Effiii, trzymam moooocno kciuki za jutrzejszy zabieg!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2024, 21:45
Anka32, Małgosiagosia, Viii, Myszkaaa20, Effiii lubią tę wiadomość