Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyViii wrote:@Małgosia gratulacje❤️ śliczny bobasek ❤️
@Ultramaryna ja widzę kreseczkę, kciuki za betę 🤞
Trzymam kciuki za wszystkie Wasze jutrzejsze badania i wizyty, @bladorek będzie dobrze 🤞
@Anka dobrze że jesteś ☺️
Ja dzisiaj się nie udzielałam bo miałam dużo pracy i to szyte dziąsło mnie rozwaliło. Mam nadzieję ze jutro będzie lepiej chociaż bólowo spodziewałam się gorszych wrażeń tylko śmiać się nie mogę bo to boli, ani dużo mówić a ja lubię dużo mówić 😂Viii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anka32 wrote:Na zimno. Jestem za leniwa żeby podgrzewać 😁
Jakbym podgrzała to bym chciała uszek dorzucić a nie mam skąd wziąć 🤣👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anka32 wrote:Zrób z tego przepisu który wklejałam na poprzedniej stronie, on sam z siebie jest słodki i smakuje jak barszczyk 🥹🥰
Anka32, Butterfly23 lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja zrobiłam ostatnio zakwas i z całym słoikiem poszedł do kosza - spleśniał. A przetarłam nawet zakrętkę spirytusem wedle babcinego sposobu 🙈 Także obraziłam się na home made tymczasowo 🤡
Koleżanka mnie poczęstowała ostatnio zakwasikiem z lodówki to myślałam, że się posikam ze szczęścia. Jeszcze z kieliszka walnelam to takie wspomnienie sobotniej nocy 😂
karola_b, blador2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blador będę trzymać kciuki za jutrzejsza wizytę ✊ Musi być dobrze ❤️❤️😘 Najważniejsze, że plamienie się nie rozkręca tfuuu
Sobie tez tak tłumacze ✊
Sunnysunsun tak pierwszy raz zobaczyłam serduszko. Pewnie dlatego tez te emocje się spotęgowały🥹 Ciążę z synem miałam nudną, a tu od początku jakieś atrakcje. Rodzinka się śmieje, że kapryśna dziewucha nadciąga 😂❤️ultramaryna_, karola_b, Olalee, Edithka, blador2, ezra lubią tę wiadomość