Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ dobrze że jesteś, mam nadzieję że czujesz się lepiej kochana, tęskniłyśmy 🥹
Stoję jutro pod kibelkiem, pod gabinetami i mam zamiar płakać ze szczęścia razem z Wami ❤️
Zdrówka dla chorych dzieciaczków ❤️
Martwię się o Małgosie, że się nie odzywa 😔
Wróciliśmy z kina, byliśmy na Biednych istotach, i to było tak dziwne... Ja chyba nie nadaje się na takie filmy 😅
Apropo gór kocham Tatry i jesteśmy tak 2 razy w roku 😍 mam nadzieję wyskoczyć też i w tym, napewno nigdzie wyżej nie wyjdziemy ale chociaż pospacerować i poczuć ten klimat, zresztą jak to mówi mój Mąż, tam powstał Nasz Mały Człowiek 😍Anka32, blador2, Pusshka, Sunnysunsun, Edithka lubią tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
Anka32 wrote:Będzie dobrze 🫂 mam nadzieję, że już limit smutków na tym wątku został wyczerpany i będzie tylko lepiej ❤️
Olalee lubi tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Butterfly23 wrote:Też się denerwuję Małgosią…
Anka32, Lola93, Olalee, klaudia_23, Małgosiagosia, Pusshka, Kira, Sunnysunsun, karola_b, Liyss🧚🏻, Muuu., Wenka lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
-
blador2 wrote:Wprowadzamy zasadę na pierwszą stronę? Po wizycie należy się odezwać tego samego dnia, wystarczy wszystko ok albo do dupy co znaczy, że nie chcemy teraz gadać
Kurcze chyba jestem za, ja czuję się jakbyśmy tu były jedną wielką rodziną i naprawdę martwią mnie takie sytuacje 😔Anka32, blador2, Olalee, Pusshka, Kira, Sunnysunsun lubią tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
blador2 wrote:Wprowadzamy zasadę na pierwszą stronę? Po wizycie należy się odezwać tego samego dnia, wystarczy wszystko ok albo do dupy co znaczy, że nie chcemy teraz gadać
blador2, Myszkaaa20, Olalee, klaudia_23, Pusshka, Kira, Sunnysunsun, ezra, Muuu. lubią tę wiadomość
03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1)
Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%
Mamy ❄️ (3.1.2) -
Butterfly23 wrote:Lola93 Ty sikasz za dwa dni? 🤔
Chcę staremu wcisnąć sok pomidorowy ale żeby czuł bractwo dusz to chyba zakupię zakwas buraczany, nie zdążę zrobić więc muszę biedronkę lub lidla ogarnąć.
-
Dziewczyny jestem, jestem tylko od ponad godziny Was nadrabiam. 😅 A wcześniej praca, zapomniałam wam napisać, że będę wieczorem.
@ultramaryna, gratulacje! 😘
A co do moich badań prenatalnych to wszystko jest w porządku. Robiłam pappe. Ryzyka wyszły bardzo niskie. Dzieciaczek na usg prezentuje się wręcz idealnie, jest cały i zdrowy. Nie mam wskazań do pogłębiania badań. Zaraz Wam wstawię foteczkę.Butterfly23, Anka32, blador2, ultramaryna_, Myszkaaa20, Olalee, Cerva, klaudia_23, Pusshka, Kira, Sunnysunsun, Nomeolvides, karola_b, Edithka, Ccarolinaa, Sarka94, ezra, Sofka88, Liyss🧚🏻, Muuu., kasia97, Wenka, Astereae lubią tę wiadomość
🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
Małgosiagosia wrote:Dziewczyny jestem, jestem tylko od ponad godziny Was nadrabiam. 😅 A wcześniej praca, zapomniałam wam napisać, że będę wieczorem.
A co do moich badań prenatalnych to wszystko jest w porządku. Robiłam pappe. Ryzyka wyszły bardzo niskie. Dzieciaczek na usg prezentuje się wręcz idealnie, jest cały i zdrowy. Nie mam wskazań do pogłębiania badań. Zaraz Wam wstawię foteczkę.03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
Mamy ❄️ (3.1.2) -
Lola93 wrote:Nieee, wysikałam już dwie biele i więcej chyba nie mam sił oglądać, jestem aktualnie na etapie prób przyspieszenia 🐵 Wydawało mi się że pisałam na Styczniowych żeby wpisać mi ⚪️, ale nie mogę znaleźć posta, napiszę jeszcze raz
Chcę staremu wcisnąć sok pomidorowy ale żeby czuł bractwo dusz to chyba zakupię zakwas buraczany, nie zdążę zrobić więc muszę biedronkę lub lidla ogarnąć.03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
Mamy ❄️ (3.1.2) -
Ok tylko nie wiem czy ktoś jeszcze czyta pierwszą stronę czy informujemy na bieżąco proszące o kciuki.
Obiecuję, że jutro dzwonię do Starego a potem pisze na szybko a rozwinę z domuButterfly23, Myszkaaa20, Olalee, Pusshka, Kira, Sunnysunsun, karola_b lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
-
nick nieaktualnyLola93 wrote:Nieee, wysikałam już dwie biele i więcej chyba nie mam sił oglądać, jestem aktualnie na etapie prób przyspieszenia 🐵 Wydawało mi się że pisałam na Styczniowych żeby wpisać mi ⚪️, ale nie mogę znaleźć posta, napiszę jeszcze raz
Chcę staremu wcisnąć sok pomidorowy ale żeby czuł bractwo dusz to chyba zakupię zakwas buraczany, nie zdążę zrobić więc muszę biedronkę lub lidla ogarnąć.
Ja od wczoraj piję mój zakwasik i jest taki dobry 🥹
Poczęstowałam dzisiaj Siostrę, zamówiła buteleczkę jak będę robiła kolejny raz a nawet powiedziala, że cały słoik przygarnie 🤣😁blador2, Lola93, Olalee, Kira lubią tę wiadomość
-
Butterfly23 wrote:Który dpo?
Mam też już wszystkie swoje pmsowe objawy. Twarz nastolatki i te inne cuda.
Jak u Ciebie? -
Anka32 wrote:Ja od wczoraj piję mój zakwasik i jest taki dobry 🥹
Poczęstowałam dzisiaj Siostrę, zamówiła buteleczkę jak będę robiła kolejny raz a nawet powiedziala, że cały słoik przygarnie 🤣😁 -
No i zapytałam lekarza o płeć. Powiedział, że nie może powiedzieć na 100%, ale raczej chłopak. Całe życie marzyłam o córce, no ale może kolejna będzie córka. 😅
A oto mój ufoludek ciocie:
blador2, Butterfly23, Myszkaaa20, Anka32, Cerva, Viii, Olalee, klaudia_23, Pusshka, Kira, Nomeolvides, Sunnysunsun, Lola93, Monia•, karola_b, Edithka, Chmurka21, Ccarolinaa, Sarka94, ezra, Liyss🧚🏻, Muuu., bonassola, kasia97, Wenka, Astereae, Natka:) lubią tę wiadomość
🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
Anka32 wrote:Ja od wczoraj piję mój zakwasik i jest taki dobry 🥹
Poczęstowałam dzisiaj Siostrę, zamówiła buteleczkę jak będę robiła kolejny raz a nawet powiedziala, że cały słoik przygarnie 🤣😁👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
-
Małgosiagosia wrote:Dziewczyny jestem, jestem tylko od ponad godziny Was nadrabiam. 😅 A wcześniej praca, zapomniałam wam napisać, że będę wieczorem.
A co do moich badań prenatalnych to wszystko jest w porządku. Robiłam pappe. Ryzyka wyszły bardzo niskie. Dzieciaczek na usg prezentuje się wręcz idealnie, jest cały i zdrowy. Nie mam wskazań do pogłębiania badań. Zaraz Wam wstawię foteczkę.
Ale Nas trzymałaś w napięciu, super że wszystko dobrze! ❤️Małgosiagosia lubi tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
Lola93 wrote:Sikałam 12 i 14 dpo według moich objawów, 11 i 13 według apki. Mam niestety cykle 32 dniowe więc długo potem czekania na 🐵 jak już wiem że znowu nici z tego…
Mam też już wszystkie swoje pmsowe objawy. Twarz nastolatki i te inne cuda.
Jak u Ciebie?03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
Mamy ❄️ (3.1.2) -
Małgosiagosia wrote:
Witaj maluchu 🫶Małgosiagosia lubi tę wiadomość
03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
Mamy ❄️ (3.1.2)