Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka u mnie dziś pizzerinki na drugie śniadanie były , na wierzch dałam odrobinę camemberta i to był strzał w 10
Pyskaaa nie dokładaj sobie stresu, to że rodzina nie wie nie jest żadną tragedia zdążysz im powiedzieć, masz na to jeszcze troszkę czasua co takiego w pracy że musiałaś powiedzieć ?
Cerva ja znalazłam kiedyś kota śpiącego w umywalce, też byłam mega zaskoczona, ale u Ciebie kociak wygrywaCerva, Olalee, Anka32 lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Megipta wrote:Teoria Ramzi to jego nie moja ale lubię takie ciekawostki. Z synem się sprawdzilo u mnie i na forach u niektórych kobietek też a niektórych nie 😅
Ja już swoje zwiększone szanse miałam, ale za Was dziewczyny trzymam kciuki.
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
nick nieaktualnyPyśkaaa wrote:Cześć dziewczyny, jestem trochę zestresowana bo myślałam, ze uda mi się wszystko utrzymać w tajemnicy do 20 lutego, jak już serduszko zobaczę i poinformuje rodzine. Niestety sytuacja w pracy mnie zmusiła do tego by powiedzieć już wszystkim dzisiaj. Mam wyrzuty sumienia bo znajomi w pracy wiedza szybciej niż rodzina a do tego, wizytę na której powinno być serduszko mam dopiero za tydzień wiec to jeszcze bardzo wcześnie i boje się, ze może coś się stać a już wszyscy wiedzą. Ech.. No nic nie miałam wyboru. Chyba zrobię bete w ta sobotę i jak będzie bardzo wysoka to powiem tez rodzinie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCerva wrote:
-
nick nieaktualnyAlysa wrote:Potrafię mieć cykle od 25 do 31 dni. Dlatego postanowiłam za testować ponownie 32 dnia najwcześniej. Dzisiaj 28. Czuję się typowo jak na @, nawet skurcze mam takie same, nie liczę na inny rozwój sytuacji. Po prostu czuje comiesięczne rozczarowanie
-
nick nieaktualnyezra wrote:Cześć dziewczyny! Siadam Was nadrobić z dwóch dni i chyba mogę w pełni wrócić do Was, sytuacja opanowana jako tako 😊
Nie mogę powiedzieć, że wróciła mi energia na starania mimo, że skończył się @ i czas staranki (chociaż nie sadzę, żebym miała 2gą owulacje samodzielną bez stymulacji) - raczej odpuściłam kompletnie i fakt mam ochotę na przytulanki z Małżem ale o zajściu w ciąże już praktycznie nie myślę. Pewnie efekt mojego stresu ostatnich tygodni.
Przytulam Was mocno i zabieram się do czytania co u Was 😘Cerva, ezra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny a robiłyście kiedyś takie kotleciki?
1 porcja (3 kotleciki) to ok 300 kcal
Składniki na 6 sztuk:
✅jajo - 5 sztuk (250g)
✅ser mozzarella, tarty - 2 łyżki (30g)
✅bułka tarta - 1 łyżka (15g)
✅koperek - 1 łyżka (4g)
✅szczypior - 1 łyżka (5g)
✅sól - do smaku
✅pieprz - do smaku
✅bułka tarta - 2 łyżki (30g)
✅masło klarowane - 1 łyżka (10g)
Przygotowanie:
4 jaja ugotuj na twardo i odłóż do przestudzenia. Oskub ze skorupek i przełóż do naczynia. Ugnieć dokładnie przy pomocy widelca.
Do miski z jajami wrzuć łyżkę bułki tartej, ser, drobno posiekany koper, szczypior, surowe jajo, sól, pieprz. Wszystko dokładnie wymieszaj. Masę podziel na 6 części i z każdej uformuj kotlecik. Obtocz delikatnie w bułce tartej i smaż na mocno rozgrzanym maśle klarowanym lub oliwie.Anka32, kasia97, Butterfly23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny@Cerva, wygrała ta Twoja kicia 😂😂
@ezra, mam nadzieję, że wyjdzie dla Ciebie słoneczko i przegoni chmury na dobre
@Bladorku, tak samo u Ciebie, jejku tak bym Cię chciała przytulić kochana.. Serducho mi krwawi
Miałam dzisiaj kolejnego calla w sprawie przekazania obowiązków, także jeszcze większa laba u mnie w pracy. Główna Księgowa zaoferowała się z napisaniem dla mnie referencji - skorzystam, może się w przyszłości przydaćEffiii, Cerva, Sarka94, Muuu., Olalee, Małgosiagosia, ezra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusshka wrote:@Cerva, wygrała ta Twoja kicia 😂😂
@ezra, mam nadzieję, że wyjdzie dla Ciebie słoneczko i przegoni chmury na dobre
@Bladorku, tak samo u Ciebie, jejku tak bym Cię chciała przytulić kochana.. Serducho mi krwawi
Miałam dzisiaj kolejnego calla w sprawie przekazania obowiązków, także jeszcze większa laba u mnie w pracy. Główna Księgowa zaoferowała się z napisaniem dla mnie referencji - skorzystam, może się w przyszłości przydaćjuż się nie mogę doczekać tej Twojej nowej pracy
Pusshka lubi tę wiadomość
-
Cerva, co za koteł09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
3x IUI ❌
4 IUI - 28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵
IVF listopad ( mrożonka 4.1.1 ) 🧡🍀🥹
4 dpt - 11.7. 6 dpt - 81.2. 8dpt - 289.5. 10 dpt - 902. 14 dpt - 5396. 17 dpt - 11143. 31 dpt - 110300.
5w3d - pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
6w0d - 2,3mm i ♥️
7w3d - 8mm
8w6d - 2,2 cm
12w5d - 6,8 cm. I prenatalne, wszystko super 🍀
16w5d - 170g zdrowego Maluszka 🥰
20w5d - 376g Kociaka 🥰
22w1d - Czekamy na Olgę🩷
25w0d - 744g Myszki 💕
29w0d - 1300g Córci 🥹
30w3d - 1625g zdrowej Dziewczynki 👶
33w0d - 2231g Akrobatki ❤️🔥
35w5d - 2752g Żuczka 💜
-
nick nieaktualny
-
Olalee wrote:na pewno wypróbuję
tylko mam serek wiejski i warto go wykorzystać
Ja mam taki przepis na gofry z serków wiejskich ☺️Astereae, Pusshka, Olalee lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
blador2 wrote:Nie wiem, na dzień dzisiejszy nie jestem gotowa. Dwie straty pod rząd mnie wystarczająco przeorały. Zobaczę jak będzie dalej, czy myślenie tego lekarza będzie mi odpowiadało...
Mam nadzieję, że ten lekarz spełni Twoje oczekiwania 🫂Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlalee wrote:Dziewczyny a robiłyście kiedyś takie kotleciki?
1 porcja (3 kotleciki) to ok 300 kcal
Składniki na 6 sztuk:
✅jajo - 5 sztuk (250g)
✅ser mozzarella, tarty - 2 łyżki (30g)
✅bułka tarta - 1 łyżka (15g)
✅koperek - 1 łyżka (4g)
✅szczypior - 1 łyżka (5g)
✅sól - do smaku
✅pieprz - do smaku
✅bułka tarta - 2 łyżki (30g)
✅masło klarowane - 1 łyżka (10g)
Przygotowanie:
4 jaja ugotuj na twardo i odłóż do przestudzenia. Oskub ze skorupek i przełóż do naczynia. Ugnieć dokładnie przy pomocy widelca.
Do miski z jajami wrzuć łyżkę bułki tartej, ser, drobno posiekany koper, szczypior, surowe jajo, sól, pieprz. Wszystko dokładnie wymieszaj. Masę podziel na 6 części i z każdej uformuj kotlecik. Obtocz delikatnie w bułce tartej i smaż na mocno rozgrzanym maśle klarowanym lub oliwie.
Nie próbowałam ale wypróbuję!Olalee lubi tę wiadomość
-
aszin wrote:Właśnie Bladorku, po prostu będziemy z Tobą myślami 🫂❤️
Kasia97, my też ślub w czerwcu, dokładnie 19.06 😁
my 2 dni później 😀👩🦰 27, PCOS
11.2023 - odstawienie AH / 7 cs / starania wstrzymane
💊 inozytol, wit B12, wit C, wit D, wit E, foliany, koenzym q10, cynk, kwasy omega 3, berberyna, magnez, little me
🙎♂️ 30 -
Muuu. wrote:Ja już po prenatalnym, wszystko okej, ryzyka niskie, na 80% (tak jak poprzednio 🙂 ) druga córka 🙂
https://zapodaj.net/plik-Rtp7j6PObz
piękny widok ♥️ rośnijcie zdrowo!Muuu. lubi tę wiadomość
👩🦰 27, PCOS
11.2023 - odstawienie AH / 7 cs / starania wstrzymane
💊 inozytol, wit B12, wit C, wit D, wit E, foliany, koenzym q10, cynk, kwasy omega 3, berberyna, magnez, little me
🙎♂️ 30