X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
Odpowiedz

Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016

Oceń ten wątek:
  • VillemoVilo Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roslinka wrote:
    Ale na tym wątku się dzieje, nie nadążam czytać ;) Demsik i ode mnie także gratulacje :) Dziewczyny jak uważacie, możemy sie starać jak jestem przeziębiona? Dziś mnie złamało, mam podwyższoną temperaturę, ale szkoda mi dnia bo jeszcze w tym miesiącu nie było <3 i boję się, że sie spóźnimy...
    Jak masz siłę to działajcie. Organizm osłabiony, to nie będzie się bronił przed atakiem armii plemników :)

Bibi1, roslinka lubią tę wiadomość

k0kdanlirkz38pxc.png
    k0kdvcqg5yj19pn8.png
  • Bibi1 Przyjaciółka

Wysłany: 2 września 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    8 powiadasz, to moze te plamienia to własnie zagnieżdzenie :)
    Trzymam kciuki bardzo!

Dołącze do Waszej imprezki też :)

Pianistka lubi tę wiadomość

mhsvk6nlfe0svswh.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    I powiem Ci Pianistka, że tak chcę ! Spędzić mogę cały dzień rzygając ( hi hi) byleby było po mojej myśli :D

ja to sobię wyobrażam tak....
    wiszę z głową w kibelku i nagle podnoszę się radośnie z "A KU KU" na ustach i macham Emmie papierem toaletowym
    po czym powracam do wcześniejszej czynności a młoda w tym czasie liże podłogę w łazience ;)
    SŁIT

Bibi1, cookiemonsterka, Morwa lubią tę wiadomość

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Bibi1 Przyjaciółka

Wysłany: 2 września 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vilemo ma rację :)
    Działajcie!

mhsvk6nlfe0svswh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:
    ja to sobię wyobrażam tak....
    wiszę z głową w kibelku i nagle podnoszę się radośnie z "A KU KU" na ustach i macham Emmie papierem toaletowym
    po czym powracam do wcześniejszej czynności a młoda w tym czasie liże podłogę w łazience ;)
    SŁIT
    ha ha ha "wery słit" :D :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2016, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bibi1 wrote:
    8 powiadasz, to moze te plamienia to własnie zagnieżdzenie :)
    Trzymam kciuki bardzo!

Dołącze do Waszej imprezki też :)
    ojojoj czy mogę mieć nadzieję, bo nie chcę się rozczarować, wiadomo :) W tych sprawach przed terminem @ nie ma pewniaka w postaci objawów

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 19:28

• marciaa Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola Fasola, ja jako zawodowo związana z oczami też uważam jak dziewczyny. Wylecz oczy, na tym etapie dziecku nie zaszkodzisz

• aaagaaa89 Ekspertka

Wysłany: 2 września 2016, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny !

Zastanawiam się, czy to już jest pozytywny test...

https://zapodaj.net/65f5206ffca96.jpg.html

Jak myślicie? Bo cały dzień tak mnie rwie jajnik, że myślałam, że mi go rozerwie... :/

c55frjjgoufy31i7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blisko pozytywu jak dla mnie, więc <3 trzeba intensywnie :D

• Pianistka Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaagaaa89 wrote:
    Cześć Dziewczyny !

Zastanawiam się, czy to już jest pozytywny test...

https://zapodaj.net/65f5206ffca96.jpg.html

Jak myślicie? Bo cały dzień tak mnie rwie jajnik, że myślałam, że mi go rozerwie... :/

to ten z allegro? gdyby to był inny test, to bym powiedziała, ze jeszcze brakuje... ale jeśli to allegro to to jest pozytyw bądź "prawie-pozytyw". dla porównania pokażę Ci jaki ja otrzymałam najciemniejszy 2mw8ewz.jpg

to było w czwartek tydzień temu. w piątek już był praktycznie biały ;)

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooooo czy jak są testy owu z jaką pewnością mamy do czynienia z owu ? ile procent ? 80-90 ?

• aaagaaa89 Ekspertka

Wysłany: 2 września 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, to jest z allegro. Może jutro będzie jeszcze ciemniejsza, zobaczę. Wolałabym, żeby to oznaczało, że jest dzisiaj,bo <3 było wczoraj, a od dziś mąż ma grypę i nie mam serca go męczyć... :/

c55frjjgoufy31i7.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, na moje oko pozytyw jest dziś. a jesli nie to, to wyjdzie ciemniejszy za 2-3 h. czyli owulację liczyłabym sob-niedziela

Susanna, test owu mówi tylko o wyrzucie LH i tym, ze organizm się szykuje do owu. ale czy do niej dojdzie? nie mam pojęcia na jakim poziomie procentowym to oscyluje

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam oj tam grypa <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak ale skoro do pozytywnego testu dojdzie ból jajnika typowo owulacyjny lub inne objawy płodności to można mieć prawie pewnośS, prawda ?

• aaagaaa89 Ekspertka

Wysłany: 2 września 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naprawdę sobota-niedziela?? Ja byłam przekonana, że w dniu takiego ostrego bólu jajnika ( owulacyjnego ) jest właśnie owu...i zawsze w dzień tego bólu ostatni raz <3, a tu się jeszcze okaże, że ja nieświadomie omijałam owu, a plemniory nie wytrzymały... szok!

c55frjjgoufy31i7.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    No tak ale skoro do pozytywnego testu dojdzie ból jajnika typowo owulacyjny lub inne objawy płodności to można mieć prawie pewnośS, prawda ?

tak myślę ;) jeśli jest test owu + ból jajnika + śluz a jeszcze temp wskazuje albo np szyjka... no to raczej jest owu

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • aaagaaa89 Ekspertka

Wysłany: 2 września 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna - ja z odczuć i objawów dałabym rękę uciąć, że to dziś jest owu...ale jak widać, może się okazać, że żyłam w błędzie !

c55frjjgoufy31i7.png
  • aaagaaa89 Ekspertka

Wysłany: 2 września 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Temp.mam dziś najniższą w całym cyklu + morze śluzu...kurzego...

Pianistka - zaintrygowałaś mnie, w takim razie jutro muszę <3 poprawić jeszcze :)

c55frjjgoufy31i7.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 2 września 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, niektóre dziewczyny mają ból owulacyjny sporo przed owulacją :) a kiedy zaczęłaś robić testy owu w tym cyklu?

Kiedyś któraś dziewczyna pisała że owu może być do trzeciego dnia wyższej temperatury po spadku :)

Ja bym jeszcze i jutro <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 19:47

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
‹‹ 129 130 131 132 133 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ