Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
roslinka wrote:Ale na tym wątku się dzieje, nie nadążam czytać Demsik i ode mnie także gratulacje Dziewczyny jak uważacie, możemy sie starać jak jestem przeziębiona? Dziś mnie złamało, mam podwyższoną temperaturę, ale szkoda mi dnia bo jeszcze w tym miesiącu nie było i boję się, że sie spóźnimy...
Bibi1, roslinka lubią tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:I powiem Ci Pianistka, że tak chcę ! Spędzić mogę cały dzień rzygając ( hi hi) byleby było po mojej myśli
ja to sobię wyobrażam tak....
wiszę z głową w kibelku i nagle podnoszę się radośnie z "A KU KU" na ustach i macham Emmie papierem toaletowym
po czym powracam do wcześniejszej czynności a młoda w tym czasie liże podłogę w łazience
SŁITBibi1, cookiemonsterka, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPianistka wrote:ja to sobię wyobrażam tak....
wiszę z głową w kibelku i nagle podnoszę się radośnie z "A KU KU" na ustach i macham Emmie papierem toaletowym
po czym powracam do wcześniejszej czynności a młoda w tym czasie liże podłogę w łazience
SŁIT -
nick nieaktualnyBibi1 wrote:8 powiadasz, to moze te plamienia to własnie zagnieżdzenie
Trzymam kciuki bardzo!
Dołącze do Waszej imprezki teżWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 19:28
-
nick nieaktualny
-
aaagaaa89 wrote:Cześć Dziewczyny !
Zastanawiam się, czy to już jest pozytywny test...
https://zapodaj.net/65f5206ffca96.jpg.html
Jak myślicie? Bo cały dzień tak mnie rwie jajnik, że myślałam, że mi go rozerwie...
to ten z allegro? gdyby to był inny test, to bym powiedziała, ze jeszcze brakuje... ale jeśli to allegro to to jest pozytyw bądź "prawie-pozytyw". dla porównania pokażę Ci jaki ja otrzymałam najciemniejszy
to było w czwartek tydzień temu. w piątek już był praktycznie biały -
nick nieaktualny
-
Aga, na moje oko pozytyw jest dziś. a jesli nie to, to wyjdzie ciemniejszy za 2-3 h. czyli owulację liczyłabym sob-niedziela
Susanna, test owu mówi tylko o wyrzucie LH i tym, ze organizm się szykuje do owu. ale czy do niej dojdzie? nie mam pojęcia na jakim poziomie procentowym to oscyluje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Naprawdę sobota-niedziela?? Ja byłam przekonana, że w dniu takiego ostrego bólu jajnika ( owulacyjnego ) jest właśnie owu...i zawsze w dzień tego bólu ostatni raz , a tu się jeszcze okaże, że ja nieświadomie omijałam owu, a plemniory nie wytrzymały... szok!
-
SusannaDean wrote:No tak ale skoro do pozytywnego testu dojdzie ból jajnika typowo owulacyjny lub inne objawy płodności to można mieć prawie pewnośS, prawda ?
tak myślę jeśli jest test owu + ból jajnika + śluz a jeszcze temp wskazuje albo np szyjka... no to raczej jest owu -
Aga, niektóre dziewczyny mają ból owulacyjny sporo przed owulacją a kiedy zaczęłaś robić testy owu w tym cyklu?
Kiedyś któraś dziewczyna pisała że owu może być do trzeciego dnia wyższej temperatury po spadku
Ja bym jeszcze i jutroWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 19:47