Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Marcjanna wrote:Tego nie wiem czy drozny. Przy laparoskopi mają sprawdzić czy drozne. Cały czas tylko słyszę ze to podejrzenie wodniaka, ale napewno coś tam mam bo to widziałam u gina na monitoringu. Byłam jeszcze u innego lekarza to sprawdzić i tez potwierdził że jest tam coś czego nie powinno być
a jakie masz objawy??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLilianap wrote:Susanna ja tez mam brązowe plamienia. I progesteron podobno też mam ok. A przyczyny plamień nie ma. U mnie zaczynają się kilka dni po owu i do @ trwają.
-
Nola, przykro mi, ale nie poddawaj się. A ile miał pęcherzyk jak dostałaś pregnyl ? Mi lekarz mówił, że podaje się zastrzyk jak pęcherzyk ma minimum 18 mm. Ja dostałam jak miał 19 mm i Owulacja była
A u Nas dzisiaj było moi rodzice i mama mi mówiła, że miała sen, że radziłam w lipcuNola lubi tę wiadomość
-
Pianistka wrote:Nola najważniejsze to się nie poddać! Trzymam kciuki!
Daria, i jak? tylko plamienie?
Susanna, superowo, 7-ego wysikasz II kreski...
i ja też śmiejcie się.... mam to dziwne przeczucie... nie wiem jak to opisać, ale czuję się tak jak z Emmą. choć z drugiej strony boję się rozczarowania... ktoś mi pomoże i wyleje kubeł zimnej wody na łeb? -
Mamuska2017 no wlasnie kurde dzien po tym pregnyl byl podany jak oecherzyki mialam 14 i 16mm Lekarze w ogole nie sluchaja nic sie mi nie uklada Piekny sen to masz jeszcze 2 puekne cykle staran zeby sie zyscil...bo teraz w oazdzierniku beda czerwcowe fasolki a w listopadzie lipcowe tak na oko bleee az mnie wzdryglo jak powiedzialam Listopad bo w zeszlym moze to glupio zabrzmi ale wszystkich swietych u cioci jak bylismy pomyslalam na przyszle przyjade tu w ciazy i eh albo moj tata ma 2 pazdziernika okragle 70 lat...gdzie bym pomyslala ze nie bede miec wyedy jeszcze dzieci Tak bardzo chcialam teraz w sierpniu zaciazyc i byc juz na jego urodzinach w co prawda poczatkowym ale najwazniejsze ze juz deupaku bedac przy tym temacie DZIEWCZYNY wy tez macie takie nie wiem jak to nazwac natrectwa obietnice porownywania? U mnie dochodzi jeszcze fuj wstretna okropna zazdrosc do nawet nueznanych mi kobiet z wozksmi na ulicy nic konkretnego tylko ze ale jej fajnie tez bym tak chciala Lub kurde kolezsnce sie w pracy udalo a mi nie...i takie chore porownywanie Poza tym zaczynam czuc ze ludzie wokol czuja czego pragne (mimo iz starsm sie to ujrywac) i te mniej zyczliwe osoby zaczely robic mi na zlosc i wszedzie pokazywac lub opowiadac o naszych wspilnych kolezanjach w ciazy albo ja juz popadam w paranoje
-
Heloo dziewczyny ! Gdzie wasze pozytywne tesciory ? Zaglądam i zaglądam a tu nikt nie tesci....
-
Ja jestem ciołkiem i 10 dpo znowu strzeliłam sobie test. Oczywiście negatyw, ale złapałam takiego doła, że rączki przestaną mnie już swędzić do dnia @.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2016, 07:20
SusannaDean lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Najmłodsza staraczka, nie ma co sie dołować. Testy wykonalas za wczesnie, wiec jeszcze nic nie jest przesądzone....to dopiero 10dpo, niektorym pozytywne wychodza dopiero nawet po spodziewanej @
Najmłodsza_staraczka lubi tę wiadomość
-
KarolaFasola wrote:Najmłodsza staraczka, nie ma co sie dołować. Testy wykonalas za wczesnie, wiec jeszcze nic nie jest przesądzone....to dopiero 10dpo, niektorym pozytywne wychodza dopiero nawet po spodziewanej @
Ja to niby wiem.. ale zamiast patrzeć na osoby, którym wychodzi w powiedzmy 14 dpo, ja patrzę na te, którym wychodzi już w 8-10 dpo i sobie robię głupią nadzieję.
Poza tym mój wykres też nie zabija. No nic, trzeba zająć czymś głowę i czekać na rozwój sytuacji.
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
SusannaDean wrote:Jak samopoczucie Demsik ?
Wy tu dalej dzialac laski i sikac bo czekam ma kolejne II kreseczkian.kie.tyk, cookiemonsterka, zFolwarku, She86 lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Ja jestem ciołkiem i 10 dpo znowu strzeliłam sobie test. Oczywiście negatyw, ale złapałam takiego doła, że rączki przestaną mnie już swędzić do dnia @.
To ja jestem lepsza haha zamiast owulacyjnego siknelam na ciäżowy 5 dpo Hahaha ale ze mnie zakręt. Pozdrawiam i czekam pozytywów. Przeciež jedna wszystkich wirusów nie może oddawać!Demsik, SusannaDean lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny spokojnie wam tez sie uda.wiem ze to bardzo trudne gdy innym sie udaje a tobie nie.jestem tego najlepszym przykladem.dlugp yrwalo zanim nauczylam sie zyc z tym ze jak sie nie udaje to przychodI @ i zycie roczy sie dalej.mialam chwilw rozpaczy i zwatpienia.plakalam nie raz zeby nikt nie widział.a tym razem poqiedzialam masz urlop ciesz sie zyciem, odpocznij a od wrZeśnia inseminacja i sie udalo.jakos w to qierzylam.naprawde pozytywne myslenie to polowa sukcesu.
Zycze wam kazdej z osobna tego,by ten czas oczekiwania byl jak najkrotszy i zaciskam mocne kciukaski;)zFolwarku, an.kie.tyk, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Demsik wrote:Dobrze czasem brzuch pobolewa piersi bola.wczoraj powiedzieliśmy o ciazy naszemu synkowi-ale sie cieszyl.latal kolo mnie i przytulal brzuszek i glaskal.rozczulil mnie na maksa.
Wy tu dalej dzialac laski i sikac bo czekam ma kolejne II kreseczkiNajmłodsza_staraczka, Demsik, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
-
Demsik wrote:Dobrze czasem brzuch pobolewa piersi bola.wczoraj powiedzieliśmy o ciazy naszemu synkowi-ale sie cieszyl.latal kolo mnie i przytulal brzuszek i glaskal.rozczulil mnie na maksa.
Wy tu dalej dzialac laski i sikac bo czekam ma kolejne II kreseczki
A co jeszcze do mojego wzruszenia. Bratanek do mnie z tekstem: "ciocia jak ty ładnie wyglądasz, jak dziewcynka" i przytulił się do mnie i powiiedział " tęskniłem za.tobą"
Z moim bawili się w tornado (wziął podłóżny klocek i rozwalał wszystko co napotkał na drodze) mój: są małe i duże tornada.
Bratanek spojrzał się na niego i mówi: co ty możesz wiedzieć.
Chcę podkreślić że miał wtedy 3,4 rokuDemsik lubi tę wiadomość
Pozytywne nastawienie -
Jejuu, jeszcze tydzień do testowania
Niby mało ale jak sie tak czeka i odlicza dni to sie ciągnie jak nie wiemmartus97 lubi tę wiadomość