Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
cookiemonsterka wrote:Ok zabieram się za szydełkowanie, przeca ino świnka peppa sama się nie zrobi
Kochane spokojnego i owocnego dnia Wam życzę :*cookiemonsterka lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
KarolaFasola wrote:Jejuu, jeszcze tydzień do testowania
Niby mało ale jak sie tak czeka i odlicza dni to sie ciągnie jak nie wiem
No dluzy sie dluzy ..... 13.09 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie 10 dpo W nocy nie było żadnych plamień, czyściutko..to moze jednak nie ejst niedobór?
Sikałam, ale nie na test ha ha daje sobie siana zobaczymy kiedy mnie najdzie
Ranny ptaszek jestem dzisiaj ale po wczorajszej popołudniowej drzemce to normalne No i zaczyna się odliczanie do urlopku ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja wam powiem ze jak sikalam na test z pierwszego porannego moczu to od razu krechy ktore widzialyscie, potem maz pojechal po inny test strumieniowy nie wyszedl wcale a drugi bobotest robiony po tym jak kilka razy sikalam i kawa byla zaliczona to byly dwie kreski ale slabsza niz z porannego wiec gdybym robila test popoludniu to mogloby nic nie wyjsc.dlatego robcie rano z pierwszego moczu i odczekajcie jak ja te 14dni, szkoda waszych nerwów wczesniej.cierpliwosc zostaje wynagrodzona;))))Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A mnie zaskoczył wykres, a właściwie to dzisiejsza temp. 14 dc i taki spadek, zwykle owulacja występowała u mnie później... 19 lub osatnio nawet 21 dc.
Za jakąś godz zrobię test owulacyjny.
Nie widzę natomiast różnicy w śluzie... Piję wiesiołek i siemię lniane. Śluzu jest więcej, ale takiego jak książkowe "białko jaja kurzego", nie potrafię u siebie zaobserwować. Kusi mnie żeby jeszcze wskoczyć u Was na wrzesień, ale jeszcze odrobinę poczekam z zapisem.
Gratulację dla zafasolkowanych! I szczęścia dla reszty!ZakreconaŻona lubi tę wiadomość
-
Pinistka pewnie za szybko.....chociaz wiadomo jak kusi testowanie...
ja w tym cyklu będę się bronić przed wczesnym testowaniem bo ostatnio to najchętniej chciałąbym kreski w 6dpo;D ciekawe ile wytrzymam.....tymczasem nie wiem o co chodzi, ale w tym cyklu tak mi tempka szaleje.....robię testy owu od 9dc i słabe krechy.....hm nic już nie rozumiem;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny