Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jutro termin @, rano robie tescior juz ostatni.. Bo chyba 3 testy nie mogly sie mylic mimo ze blade kreseczki byly ...
zFolwarku, Demsik, blubka, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
-
She,dziekuje ale nadal w to uwierzyc nie moge
A jak tam u was ? -
KarolaFasola wrote:Jutro termin @, rano robie tescior juz ostatni.. Bo chyba 3 testy nie mogly sie mylic mimo ze blade kreseczki byly ...
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Dziewczyny, wracam do Was Zaciążonym gratuluję i życzę dużo zdrówka
U mnie ten cykl będzie z clo, więc będzie krótszy. Poprzedni taki miał 26 dni, ale chyba i tak już nie zdążę zareagować we wrześniu Czas dołączyć do październikowego testowania
Do tego jeszcze się rozłożyłam. Chyba zaatakowało mi zatoki, bo nic i policzki tak mnie bolą, że szkoda mówić -
Marcjanna wrote:A ja dzisiaj zadbam o endometrium ♡ Winko migdały. Najbardziej lubię polwytrawne.
Wasze zdrowie !Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2016, 17:59
zFolwarku, Marcjanna, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
-
Morwa, jestes super! Juz wrocilam z zakupów ale narobilas mi smaka i ide zaraz jeszcze chyba po wino.... Nadal mam delikatne plamienie. W ogóle nie czuje zebym miala @ dostać. Czy jest to mozliwe zeby dopiero to implantacja byla? Od wczoraj plamie a wczoraj byl 12 dpo. Kurde... Mysle ze to raczej przed @...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2016, 18:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sandri_1 wrote:Morwa, jestes super! Juz wrocilam z zakupów ale narobilas mi smaka i ide zaraz jeszcze chyba po wino.... Nadal mam delikatne plamienie. W ogóle nie czuje zebym miala @ dostać. Czy jest to mozliwe zeby dopiero to implantacja byla? Od wczoraj plamie a wczoraj byl 12 dpo. Kurde... Mysle ze to raczej przed @...
-
sandri_1 wrote:Kurde, właśnie kochana mam cykle roznie. Ostatni 33dni, wczesniej 30dni, jeszcze wczesniej 34 dni, wcześniej 35dni. Wiec jutro mam 30dzien cyklu. Pewnie sie @ rozkręci
A to rozumiem, ja mam tez raz 28, raz 27 a raz 30 Nie chce robic Ci nadziei, ale u mnie z Corka trwalo to 3-4 dni w okolicy @ i to bylo takie plamienie jak czasami przed @, wcale nie zadne rozowe. Nie wiem jak u Ciebie jest. Trzeba czekac. Ja tez czekam
-
sandri_1 wrote:Morwa, jestes super! Juz wrocilam z zakupów ale narobilas mi smaka i ide zaraz jeszcze chyba po wino.... Nadal mam delikatne plamienie. W ogóle nie czuje zebym miala @ dostać. Czy jest to mozliwe zeby dopiero to implantacja byla? Od wczoraj plamie a wczoraj byl 12 dpo. Kurde... Mysle ze to raczej przed @...
Ja też plamię... Trzymam kciuki, może nam się udaNatalia 27.03.2016
-
She, nie za szybko na @ ? 11 dni po wyznaczonej owu(nie wiem, moze tylko dla mnie szybko bo u mnie fl 14 dni )... Mam nadzieje ze plamienie ustanie i fasolka sie zadomowi !!
cookiemonsterka lubi tę wiadomość