Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Demsik wrote:Nadal trzymam kciuki karolafasola;)
Dzieki, ale juz nie wiem co mam myslec czy te testy sa az tak rozne ze jeden pokaze ciaze a drugi nie ? Czy moze raczej ciaza biochemiczna ?
blubka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak dzisiaj nie dostane @ to odczekam z 3 dni i zrobie 10. ale jak nic z tego to niech ta małpa przychodzi szybko
-
Dam sobie jeszcze 3 dni.jak nic z tego to sie nie zalamie, bedziemy probowac dalej... Temp dalej sie utrzymuje, zadnych plamien ani zabarwionego sluzu, szyjka zamknieta... No co, to jeszcze mam jakas mala nadzieje.
-
Teraz jak popatrzylam na ten test jeszcze raz w swietle dziennym to jest tam jakas kreseczka ale taka mikroskopijna ze trzeba dobrze sie przyjzec. Moze przedtem tez byla tylko jak robilam to bylo ciemno i male swiatlo bylo wlaczone wiec nie bylo widac... Jeju,chyba oszaleje. Myslalam ze ciaza bedzie dla mnie szczesliwym czasem a sie okazuje ze same nerwy
-
Witam dziewczyny czy możecie spojrzeć na moj wykres bo nie wiem czy moge miec jeszcze nadzieje. Dodam zw dzis szyjka mi sie bardzo uniusla tak ze ledwo do niej sięgnęłamIzabelka
13.07.16 Moj Aniołek 12tc
01.02.06 Synek
27.03.04 Coreczka
http://ovufriend.pl/graph/ad7343147f960b116d46dd8878cab63c][/url] -
Izabela86 wrote:Witam dziewczyny czy możecie spojrzeć na moj wykres bo nie wiem czy moge miec jeszcze nadzieje. Dodam zw dzis szyjka mi sie bardzo uniusla tak ze ledwo do niej sięgnęłam
No, pewnie ze mozesz miec nadzieje to dopiero 8 dpo. Temp moze jeszcze urosnac . a moze ten spadek to implantacja ? Hym..cookiemonsterka lubi tę wiadomość
-
KarolaFasola wrote:No, pewnie ze mozesz miec nadzieje to dopiero 8 dpo. Temp moze jeszcze urosnac . a moze ten spadek to implantacja ? Hym..Izabelka
13.07.16 Moj Aniołek 12tc
01.02.06 Synek
27.03.04 Coreczka
http://ovufriend.pl/graph/ad7343147f960b116d46dd8878cab63c][/url] -
Izabela86 wrote:Mam nadzieje ze jutro skoczy. Ale najgorsze jest to czekanie
Cos o tym wiem -
Hej z rana przepraszam że od piątku nie uzupełniam.listy ale właśnie nadrabiam. W piątek dużo klientek, a wczoraj wesele. Wróciłam o 4. Powiedzcie mi kochane.jak.to jest ja jestem.z tych niepijących. Mąż pije a ja zdycham...?
Weselicho udane
P.S. idę dalej nadrabiać i po przeczytaniu aktualizować
I zafasolkowanym gratuluję tak mi się mordunoa ciewzy z Waszego szczęścia i kruszyn,.które nosicie ppd seeduszkiem :*blubka lubi tę wiadomość
Pozytywne nastawienie -
nick nieaktualny
-
Cookiemonsterka, mi narazie nie zaznaczaj ciazy. Co prawda 4 testy pozytywne ( 2 z nich takie cienie ze trzeba bylo sie porzadnie przyjrzec) wiec nie wiem co bedzie...
-
nick nieaktualnyKarola
ja tak miałam w poprzednim cyklu
cień na facelle
cień na pre-teście
na pinku czysta biel
poszłam na betę-negatywna, za dni przyszła @
przypuszczam,że biochemiczna to byłaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 08:29
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ale pisalam ze jednak na tym pinku jest kreseczka taka bardzo delikatna ale jak jest w jasnym np na parapecie to delikatnie widac... Dzisiaj @ powinna byc,zawsze kilka godzin mam plamien zanim zaczne krwawic a narazie jest czysto.
-
nick nieaktualny
-
Marcjanna wrote:Karola może najlepiej betę zrobić, daje 100% pewności
Karola fasola robilas z pierwszego porannego moczu?to wklej ten test.tylko po jakims czasie test sie odbarwia w miejscu testowania.idz na bete będziesz pewna a na testy wcale mniej nie wydajesz.kciuki;)Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;