Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
sandri_1 wrote:She, ile dni przed @ plamisz? Od kiedy tak masz? Ja od kiedy ostawilam antykoncepcje hormonalna.
Plamiłam od rana, ale wieczorem już było więcej krwi Coś jest nie tak z moja fazą lutealną, za krótka. Gin kazał przyjść dopiero za dwa cykle jak się nie uda.Natalia 27.03.2016
-
nick nieaktualny
-
Lista mniej-więcej zaktualizowana. Mogło się zdarzyć, że kogoś przegapiłam i prosiłabym osoby: Megii1986, duszka, Bibi1, marzymisie, miśka1987(bo tu się troszku pogubiłam i nie wiem ), szatynka i Marteczka93 informacji co i jak
Z góry przepraszam za przegapienie.Pozytywne nastawienie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysandri_1 wrote:Zostalo dzis na papierze troche wydzieliny jednak. Ale to taka jakby stara krew, niteczki ciemno brązowe. Troszkę tego bylo. Nie czuje w ogóle zebym miala dostac @. Chyba mam totalne zaburzenia. Masakra. Czas na badania.
-
nick nieaktualny
-
Marcjanna wrote:Ile fasolek na innym wrześniowym wątku szkoda że jest to rozdzielone... Sierpniówki zorganizowały się w jedno miejsce a wrzesień ma dwa wątki. SzkodaDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
cookiemonsterka wrote:Lista mniej-więcej zaktualizowana. Mogło się zdarzyć, że kogoś przegapiłam i prosiłabym osoby: Megii1986, duszka, Bibi1, marzymisie, miśka1987(bo tu się troszku pogubiłam i nie wiem ), szatynka i Marteczka93 informacji co i jak
Z góry przepraszam za przegapienie.
Nic nie przegapiłaś popsuje Wam statystyki bo u mnie już 6 dzień następnego cyklu -
nick nieaktualny
-
Karola, idź na bete. Na testach czasami widać słabą kreskę, a beta wychodzi wysoka. Tylko to badanie da Ci 100 % pewności, co do tego, czy jesteś w ciąży
Sandri, 14 dpo już spokojnie możesz testować
A ja muszę zobaczyć kiedy w tym cyklu będę miała owulację. Ostatnio miałam dość szybko, także może jeszcze uda mi się załapać z testowaniem na 30 wrześniaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 12:37
zFolwarku, cookiemonsterka, Demsik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam
cookiemonsterka wrote:Lista mniej-więcej zaktualizowana. Mogło się zdarzyć, że kogoś przegapiłam i prosiłabym osoby: Megii1986, duszka, Bibi1, marzymisie, miśka1987(bo tu się troszku pogubiłam i nie wiem ), szatynka i Marteczka93 informacji co i jak
Z góry przepraszam za przegapienie.
wpisz mi @