Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marciaa wrote:Jestem jakoś dziwnie spokojna. W piątek,sobotę powinna być @ a ja jakoś o tym nie myślę, nie ciągnie mnie testować
u mnie to samo;D @ będzie sobota/niedziela a ja pełen luz jak nigdy;D dużo mi dało, że robie tylko pomiar temp. żadnych objawów nie zaznaczym nic żeby się nie nakręcać zobaczymy co wyjdzie z tego spokoju;d mój mąż mówi,że aż za spokojna jestem bo zawsze tydzień przed @ taki pms był że hej;D -
aaandzia wrote:u mnie to samo;D @ będzie sobota/niedziela a ja pełen luz jak nigdy;D dużo mi dało, że robie tylko pomiar temp. żadnych objawów nie zaznaczym nic żeby się nie nakręcać zobaczymy co wyjdzie z tego spokoju;d mój mąż mówi,że aż za spokojna jestem bo zawsze tydzień przed @ taki pms był że hej;D
To ja nie mierze temperatury, a objawów nie zaznaczam bo ich nie mam -
Marcjanna wrote:A ile trwa twoja faza lutealna? Badałaś kiedyś progesteron po owulacji?
Teraz 10 dni. Tak badałam w zeszłym roku, 7 dni po owulacji był w normie. W cyklu bez stymulacji wynosił 15,78. W cyklu stymulowanym powyzej 30
W cyklu ciążowym brałam duphaston od 16-26 dc, w 21dc wynosił 33, 30 dc okazało się że jestem w ciąży, 31 dc progesteron wynosił już tylko 13,7, 34dc po wprowadzeniu mocnej dawki luteiny 28Natalia 27.03.2016
-
Małpiszona nadal brak jupii
VillemoVilo, Foremeczka, marciaa, roslinka, cookiemonsterka, She86, Migracja, blubka, Demsik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jutro kupie jeszcze jeden test i zrobie we wtorek jak nadal bedzie blada kreseczka to chyba wybiore sie na bete a jak bedzie ciemniejsza to poczekam bo mam i tak wizyte za ok 1,5 tyg u gina
rosax3 lubi tę wiadomość
-
Nie mierze temp wiec nie wiem czy moj cykl przebiegl tak jak powinien czyli na 14-15 dc bylaby ovu.. Dzis 24dc za 5 dni powinna (nie przyjsc) @. Ale do rzeczy. Mialam nie testowac ale zatestowalam. Wczoraj i pojawilo sie takie cos. (testy z internetu) https://naforum.zapodaj.net/thumbs/df0f7a39c848.jpg https://naforum.zapodaj.net/be0ded93a25e.jpg.html
Czasem juz widzialam przed terminem cienie a konczyly sie @, . Czy mozliwe by takie cis pokazalo sie np na ovulacje? Przed @ zawsze mam tarke na twarzy, pelno krostek i pryszczy teraz mam gladka twarz tak jak zazwyczaj na owulacje, moj sluz dzis meega rozciagliwy.. Zauwazylam go pod prysznicem i nadal sie sporo rozciagal a szyjka zamknieta i twarda.. dzis pierwszy raz w ogole sie zaobserwowalam bo chcialam w ogole caly cykl bez niczego..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 17:22
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
rosax3 wrote:Nie mierze temp wiec nie wiem czy moj cykl przebiegl tak jak powinien czyli na 14-15 dc bylaby ovu.. Dzis 24dc za 5 dni powinna (nie przyjsc) @. Ale do rzeczy. Mialam nie testowac ale zatestowalam. Wczoraj i pojawilo sie takie cos. (testy z internetu) https://naforum.zapodaj.net/thumbs/df0f7a39c848.jpg https://naforum.zapodaj.net/be0ded93a25e.jpg.html
Czasem juz widzialam przed terminem cienie a konczyly sie @, . Czy mozliwe by takie cis pokazalo sie np na ovulacje? Przed @ zawsze mam tarke na twarzy, pelno krostek i pryszczy teraz mam gladka twarz tak jak zazwyczaj na owulacje, moj sluz dzis meega rozciagliwy.. Zauwazylam go pod prysznicem i nadal sie sporo rozciagal a szyjka zamknieta i twarda.. dzis pierwszy raz w ogole sie zaobserwowalam bo chcialam w ogole caly cykl bez niczego..
Ja widze bladziocha i mysle ze to dobry znak. W ostatniej ciazy to wlasnie taki bladzioch mi wyszedl 11 dpo i teraz ten bladzioch ma rok. Jak zrobilam pinka to byla juz wyrazniejsza krecha. Zobacz co jutro bedzie. Sama dzis 11 dpo i na tescie nic oprocz bieli. Brzuch od ponad tygodnia rwie jak na @ ale zadnych plamien nie ma. We wtorek ruszamy na morze i kurcze na srode mam termin @ wiec pewnie caly wyjazd bedzie czerwony.
-
Rosax nie chce podcinac skrzydeł ale ostatnio te z allegro testy wyszły mi fałszywie dodatnie, jak się później okazało to byłam w trakcie owulacji. Testy miałam z dwóch różnych parti i jedne wychodziły z takim cieniem a inne nie miały nic. Ale wierzę że u Ciebie wynik się potwierdzi.
-
StyczniowaNadzieja wrote:Rosax nie chce podcinac skrzydeł ale ostatnio te z allegro testy wyszły mi fałszywie dodatnie, jak się później okazało to byłam w trakcie owulacji. Testy miałam z dwóch różnych parti i jedne wychodziły z takim cieniem a inne nie miały nic. Ale wierzę że u Ciebie wynik się potwierdzi.
I wez tu czlowieku zrob test i mu ufaj wrrrr
-
StyczniowaNadzieja wrote:Rosax nie chce podcinac skrzydeł ale ostatnio te z allegro testy wyszły mi fałszywie dodatnie, jak się później okazało to byłam w trakcie owulacji. Testy miałam z dwóch różnych parti i jedne wychodziły z takim cieniem a inne nie miały nic. Ale wierzę że u Ciebie wynik się potwierdzi.
CZAS! Tylko czas.julita lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny