Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
KammaMarra wrote:mi wyszedł negatywny ale miałam ten o czułości 25ml,
może za wcześnie? wątpię, nie czuje się ani jak na ciąże ani jak na okres ;(
Oj bidulko nie mart się póki nie mam @ to jest nadzieja wiem ze to trudne ale jakos musimy sobie z tym radzić :-* -
Migracja wrote:Oj bidulko nie mart się póki nie mam @ to jest nadzieja wiem ze to trudne ale jakos musimy sobie z tym radzić :-*
ja w ogóle to ostatnio mówiłam mężowi, że chyba mam depresje. nic mi się nie chcę.. jestem zrezygnowana i do tego dołuje się, jak on się dopytuje bo wiem jak mu zależy czy się udało...
nie wiem co robić, ale dziwnie bo w ogołe ani piersi nie bolą ani brzuch jak na miesiączkę... eh...05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Julita GRATULACJE! Sandri przykro mi
Kto jeszcze? Dawać dziewczyny!
U mnie dzisiaj 23 dc i wygląda obiecująco. Dzisiejszy sikaniec. Myślę, że nie ma już wątpliwości
http://iv.pl/images/87563437825293480815_thumb.jpgzFolwarku, blubka, s1985, roslinka, VillemoVilo, aaandzia, cookiemonsterka, Morwa, zakocona, Demsik, kate88:) lubią tę wiadomość
-
an.kie.tyk wrote:Julita GRATULACJE! Sandri przykro mi
Kto jeszcze? Dawać dziewczyny!
U mnie dzisiaj 23 dc i wygląda obiecująco. Dzisiejszy sikaniec. Myślę, że nie ma już wątpliwości
http://iv.pl/images/87563437825293480815_thumb.jpg
gratuluję kochana, wygląda bardzo obiecująco !05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
an.kie.tyk wrote:KammaMarra Dziękuje. Ja też miałam jedenn taki dzień. Dołek totalny, martwiłam się, że nic nie odczuwam. W ten dzień była chyba implantacjaa. Po poludniu mialam ból @ i tyle. Od wczoraj bolą piersi, są napięte i wrażliwe
u mnie 27dc i nic, test negatywny. łudzę się, że może... owulka się przesunęła i nie wszystko stracone? ale wątpie...05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
zakocona wrote:Julita, gratulacje !
U mnie 26dc i mam ochotę zatestować. Nie mam testów jednak w domu..
Oh... u mnie też 26 dc i też walczę ze sobą, aby nie pójść po test i nie siknąć. Walczę jednak!
Testuje w piątek. Póki co jestem dobrej myśli.
Julita - Gratulacje!
zakocona lubi tę wiadomość
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
Samara wrote:Oh... u mnie też 26 dc i też walczę ze sobą, aby nie pójść po test i nie siknąć. Walczę jednak!
Testuje w piątek. Póki co jestem dobrej myśli.
Julita - Gratulacje!
trzymam kciuki za Ciebie kochana, ja myślę, że u mnie jednak się nie udało - przestałam się ludzić...05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
marciaa wrote:To wszystkie widzę podobnie.
Ja dziś 25dc i żadnych objawów
wczoraj ogarnęła mnie ogólnie jakaś panika... dół, wyłam jak bóbr, czasem jestem taka bezradna, co zrobić jak tak bardzo się chcę. nigdy nie zrozumiem tego fenomenu, jak laski, które mają w nosie to, że będą w ciąży niczym się nie przejmują nie dbają o siebie. myslę, ze problem tkwi w psychice... chyba się zablokowałam...Nola lubi tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
marciaa wrote:Też myślę że problem leży w psychice
Przecież ile z nas wyjechało na wakacje i się udało.
Albo te co już czekały na wizytę in vitro również zachodziły.
Po prostu odpuscily
sama nie wiem już co robić, nie umiem tak po prostu przestać myśleć o tym, do tego jak sobie pomyślę, że kuzynka będzie na świętach z brzuszkiem szwagierka się stara i pewnie jej się uda, a ja nie daj boże nie, to chyba nie pójdę bo serce mi pęknie ;(05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj....