Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
marciaa wrote:Rudykot, nie wiem...
Ja te bóle miałam tak od 3 dni przed owu chyba.
ja miałam i przed owu i po , w piątek miałam jeszcze takie uczucie pulsowania macicy jakby coś mi się wkręcało w nią... myślałam, że może się udało, a może owu się przesunęła i się udało? sama nie wiem...05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Marmurkowa wrote:U mnie 28 dc. mam regularne chyba od zawsze...28-29 i jest @
Ale nie robiłam testu i nie mam nawet ochoty, jednym słowem nawet nie biorę pod uwagę II.
a jak się czujesz? ponoć przy drugiej ciąży często nie ma objawów tak jak przy 1 , tak mi lekarz mówił, bo organizm już to zna...
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Marmurkowa wrote:Ja tak w środku cyklu miałam dziwny ból jak na @ byłam trochę zdziwiona bo wcześniej typowy ból jajników, myślałam że @ nadchodzi...
ja to samo i to tak mnie jajniki bolały, że masakra... a teraz spokój od kilku dni...05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
KammaMarra wrote:a jak się czujesz? ponoć przy drugiej ciąży często nie ma objawów tak jak przy 1 , tak mi lekarz mówił, bo organizm już to zna...
Przy pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów przez pierwszy miesiąc za to w drugim jak się zaczęło to skończyło w ósmym, wymioty 24h odwodnienie i niedowaga ciągłe kroplówki jedna wielka masakra, najgorszemu wrogowi nie życzę.
Ed. Kamma mi właśnie nie bolały jajniki tak jak zawsze tylko ból @ U MNIE SIĘ OBJAWIA "ciężkim" brzuchem i krzyżem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 12:13
-
Marmurkowa wrote:Przy pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów przez pierwszy miesiąc za to w drugim jak się zaczęło to skończyło w ósmym, wymioty 24h odwodnienie i niedowaga ciągłe kroplówki jedna wielka masakra, najgorszemu wrogowi nie życzę.
A przed testowaniem miałaś w pierwszej jakiejś objawy? Piersi czy co kolwiek? -
Marmurkowa wrote:Przy pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów przez pierwszy miesiąc za to w drugim jak się zaczęło to skończyło w ósmym, wymioty 24h odwodnienie i niedowaga ciągłe kroplówki jedna wielka masakra, najgorszemu wrogowi nie życzę.
no ja objawy miałam, duże przy pierwszej ciąży, niestety zakończona niepowodzoeniem... a teraz modlę się żeby jednak ta miesiączka nie przyszła, choć marne szanse...05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
marciaa wrote:A przed testowaniem miałaś w pierwszej jakiejś objawy? Piersi czy co kolwiek?
Nic kompletnie. Ale to było dziwne bo po upojnej nocy wstałam i stwierdziłam ze zaszłam tej nocy w ciążę do testu zmusił mnie mąż, mi ten test nie był potrzebny żeby wiedzieć, ale nie miałam żadnych objawów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 12:16
-
marciaa wrote:A przed testowaniem miałaś w pierwszej jakiejś objawy? Piersi czy co kolwiek?
ja miałam przede wszystkim piekące bardzo piersi i mega zmęczenie, takie że zasypiałam na stojąco...
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Marmurkowa wrote:Nic kompletnie.
to może u Nas jest jeszcze szansa- Maarcia?
ja 27dc, ty też jakoś tak nie?
tylko, że przy 1 ciąży test wyszedł mi na 3 dni przed mczką... a tu nic, chyba, że doszło później do zagnieżdżenia?
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
edka85 wrote:Niestety, wypadam z wrześniowego testowania. Przyszła @ i to 2 dni przed terminem. Eh...
kochanie głowa do góry, wiem łatwo się mówi, bo ja już też zrezygnowana jestem, ale wierze, że do świąt nam się uda, w końcu musimy mieć piękny prezent, prawda?edka85 lubi tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Marmurkowa wrote:Ja piekące i bolące piersi mam przed @ oraz mdłości,zmęczenie i jakieś inne objawy typowo ciążowe, więc nie biorę tego do głowy. Dopiero jak @ nie zjawi się do 2 tygodni po terminie to żadnej
ciązy nie biorę pod uwagę.
jak ja bym chciała mieć Twoje podejście !!!
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj....