Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
rosax3 wrote:Ten teyt robilam wczoraj. Piwtirzylam dzis i jest tak samo. Teraz czekam juz do 15.09 i dopiero zatestuje.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyShe86 wrote:Teraz 10 dni. Tak badałam w zeszłym roku, 7 dni po owulacji był w normie. W cyklu bez stymulacji wynosił 15,78. W cyklu stymulowanym powyzej 30
W cyklu ciążowym brałam duphaston od 16-26 dc, w 21dc wynosił 33, 30 dc okazało się że jestem w ciąży, 31 dc progesteron wynosił już tylko 13,7, 34dc po wprowadzeniu mocnej dawki luteiny 28She86 lubi tę wiadomość
-
Marcjanna wrote:To nie jest najgorzej, może taka natura bo nie wiem jak to wytłumaczyć, umnie również krótka faza lutealna 10 dni normalnie bez duphastonu. Progesteron jest ładny u ciebie ja mam zawsze cieniutki poniżej 10 natomiast podczas brania progesteronu nigdy nie badalam.
-
Ja jutro wysikam !
A narazie nadal nie ma @VillemoVilo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marcjanna wrote:Karola idziesz na bete?
Dzisiaj nie, poczekam co jutro mi wyjdzie na tym sikańcu i wtedy zadecyduje co dalej. Bo jak bedzie mocniejsza kreska to nie ma sensu chyba jak i tak za pare dni ide do gin. -
witajcie dziewczyny, chciałabym podzielić się z wami radosną nowiną
dzisiaj dokładnie o godz. 6.43 ujrzałam || kreski (26 dc).
był to pierwszy cykl starań po urodzeniu córeczki, nie chodziłam na monitoring i nie mierzyłam temp., ale robiłam testy ovu. i tak 11dc wyszedł test pozytywny i dołączyło ćmienie lewego jajnika, więc działaliśmy
od kilku dni, pomimo tego że nie wierzyłam że uda się za pierwszym razem, czułam się identycznie jak w pierwszych dniach ciąży z Anastazją, tzn. charakterystycznie ciągnięcie jajników i czasem macicy, nie do pomylenia z niczym innym (innych objawów brak) i to mi dało do myślenia
jeśli córeczka pozwoli to pojadę dzisiaj na betę, jeśli nie to jutro. mąż jeszcze nie wie ale wyobrażam sobie jakie będzie jego zdziwienie i radość, zwłaszcza że o pierworodną staraliśmy się z pomocą medycyny. jeśli beta będzie ładnie przyrastać to chciałabym zrobić mu niespodzianke w najbliższą niedziele w dniu 1 urodzin Anastazji
proszę o kciuki aby wszystko było wporządku z fasolką.
choć nie udzielam się na forum to zaglądam do was codziennie, podczytuję i kibicuję
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/05e9605e522d.jpg
aaandzia, bobas2015, zFolwarku, Rosolina, Migracja, Kasiula09, zakocona, blubka, VillemoVilo, roslinka, s1985, Morwa, Demsik, kate88:), melmarmis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Tak sie zamartwialam spadkiem tempki a dzis w gore poszla. Oby sie udalo. A tobie Julita gratulacje skladam.Izabelka
13.07.16 Moj Aniołek 12tc
01.02.06 Synek
27.03.04 Coreczka
http://ovufriend.pl/graph/ad7343147f960b116d46dd8878cab63c][/url] -
Cześć dziewczyny,
a u mnie miała być euforia radości ( bo liczyłam, że się uda), jestem po poronieniu w czerwcu ( 16.06) pierwszą @ dostałam 25.07, drugą o dziwo szybko 17.08, dwa cykle się staramy i nic... dziś 27dc, robiłam test niestety nic, nie wiem czy się łudzić, czy przestać... pragnienie bycia mamą jest tak wielkie... zastanawiam się czy nie zamówić komputera do cykli...
kurczę tamtym razem w 1mc się od razu udało, a teraz... drugi cykl i zapowiada się, że dalej nici....
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Migracja wrote:Ja mam 27 dc i tak już mnie korci za testować bylam spokojna ale od dwóch dni tylko musle czy się udało czy nie, ach jak ciężko być cierpliwy
mi wyszedł negatywny ale miałam ten o czułości 25ml,
może za wcześnie? wątpię, nie czuje się ani jak na ciąże ani jak na okres ;(05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
sandri_1 wrote:Zgłaszam @. Mam tego juz dość. Czuje ze to wina plamień. Szukam ich przyczyny.
kochana jestem z Tobą, ja też czekam @ , oby przyszła jak najszybciej i mogłabym już znowu zacząć się starać...05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj....