Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
sandri_1 wrote:Czas na mnie. Przechodze na pazdziernikowy watek. Bede sie lepiej czuc psychicznie niz tutaj.
Do zobaczenia :** Powodzenia reszcie testujacych!cookiemonsterka lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
Mnie w nocy obudziły skurcze macicy.
Kawa trzy dni smakuje jak woda, a podczas mierzenia temperatury ciągnie mnie na wymioty. Dzisiejsza temp 36.8, czyli tak, jak wczoraj.
Jeśli to kropek, to niech się mocno trzyma.
Mam jeszcze do Was pytanie, bo w necie są sprzeczne opinie. Jak to jest ze współżyciem w fazie L, jeżeli jest to cykl ciążowy? Można, nie można? Chodzi o to, że naczytałam się dzisiaj, iż plemniki wydzielają substancję, która może stymulować macicę do skurczy.aknovi, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marcjanna bardzo dobra wielkość. Nie patrz na innych , bo każda z nas jest inna (u mnie pecherzyk w tym cyklu pekl przy 3,5cm) ,a po podaniu pregnylu pęcherzyki nie pękają w ten sam dzień. Mogą pękąć na 3 dzień, a wtedy Twój pęcherzyk może mieć nawet 26 mm , także głowa do góry. To obraz usg lepiej nam mówi jaki jest pęcherzyk a nie opinie dziewczyn tu na forum. Lekarz widział co widział i dlatego podał pregnyl.
Pianistka, Mona_M, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kim8 wrote:Mnie w nocy obudziły skurcze macicy.
Kawa trzy dni smakuje jak woda, a podczas mierzenia temperatury ciągnie mnie na wymioty. Dzisiejsza temp 36.8, czyli tak, jak wczoraj.
Jeśli to kropek, to niech się mocno trzyma.
Mam jeszcze do Was pytanie, bo w necie są sprzeczne opinie. Jak to jest ze współżyciem w fazie L, jeżeli jest to cykl ciążowy? Można, nie można? Chodzi o to, że naczytałam się dzisiaj, iż plemniki wydzielają substancję, która może stymulować macicę do skurczy. -
Morwa wrote:Marcjanna bardzo dobra wielkość. Nie patrz na innych , bo każda z nas jest inna (u mnie pecherzyk w tym cyklu pekl przy 3,5cm) ,a po podaniu pregnylu pęcherzyki nie pękają w ten sam dzień. Mogą pękąć na 3 dzień, a wtedy Twój pęcherzyk może mieć nawet 26 mm , także głowa do góry. To obraz usg lepiej nam mówi jaki jest pęcherzyk a nie opinie dziewczyn tu na forum. Lekarz widział co widział i dlatego podał pregnyl.
-
Mona_M wrote:Słuchaj cioci Morwy ona dobrze gada
Miałaś pregnyl w tym cyklu ? Uuuu grubo, ale będziesz musiała poczekać trochu z testowaniem, coś za coś to co poród w Czerwcu ?kate88:), cookiemonsterka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJasne że ciążowy. Plan jest taki że najpierw ty rodzisz a ja kilka dni po tobie. Zgoda? Dzisiaj dostałam jeden zastrzyk pregnyl a jutro planowo owulka więc chyba się pokryje no i wieksza gwarancja ze pęknie po pregnylu. Z testowaniem to wiem ze trzeba będzie poczekać mam nadzieję że mi się cykl nie rozjedzie od tego? No chyba ze na 9 miesięcy
-
nick nieaktualnyKim8 wrote:
Mam jeszcze do Was pytanie, bo w necie są sprzeczne opinie. Jak to jest ze współżyciem w fazie L, jeżeli jest to cykl ciążowy? Można, nie można? Chodzi o to, że naczytałam się dzisiaj, iż plemniki wydzielają substancję, która może stymulować macicę do skurczy.
bzdury, normalnie można współżyć
w 1 ciąży normalnie współżyliśmy od poczatku do końca, wszystko było okMorwa, Kim8, Mona_M, cookiemonsterka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Widziałaś mój wykres ? Ciążunia jak się patrzy wczoraj się pijaka wgryzła a dzisiaj skok , tak to widzę :p
Miałaś pregnyl w tym cyklu ? Uuuu grubo, ale będziesz musiała poczekać trochu z testowaniem, coś za coś to co poród w Czerwcu ?
Miałam pregnyl i dzięki temu powstrzymam się z przedwczesnym testowaniem ;)No i planuję rodzić w czerwcu, chociaż termin porodu z Młodym miałam na 9 czerwca a wyszła bestia 1 majaMorwa, cookiemonsterka, Krokodylica lubią tę wiadomość