Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, trochę mnie tu nie było (przeprowadzka i całe mnóstwo spraw) ale nadrobilam czytanie:) Morwa, gratulacje! dajesz dużą nadzieję innym ze mimo wszystko może się kiedyś udać
Ja zrobiłam test przedwczoraj, to był 10dpo, był negatywny. Mocno negatywny wiem, że to za wcześnie ale trochę ostudzilo to moj zapał i teraz cierpliwie będę czekać na @ do poniedziałku...
-
Dziewczyny, jest bardzo bardzo blada 2 krecha
Martwi mnie trochę że taka blada, skoro wczoraj był cień a teraz krecha ledwo widoczna, to może nie taki przyrost bety? Zastanawiam się, czy mężowi powiedzieć, czy poczekać jeszcze, chociaż we wtorek na tydzień wyjeżdża... ale boję się, że będzie jak z 1 ciążą i poronię, zanim zdążę wszystkim powiedzieć... mam koszmarne skurcze brzucha, dokładnie jak w 1 dniu @. -
Aknovi masz możliwość w nd zrobić betę ? Jak nie zrób w poniedziałek i w poniedziałek powiedz mężowi, kreska chyba tak z dnia na dzień nie ciemnieje, a może być ciemniejzza za parę dni.
Trzymam kciuki, ja w dzień @ przy pierwszej ciąży miałam ogromny ból brzucha -
Nie mam właśnie jak tej bety w niedzielę, nawet jutro nie mam jak, bo mam wszystko na styk z rana, młodą do przedszkola i do pracy. A po pracy to już trochę późno ;/
mam za tydzień usg to mam nadzieję, że coś będzie widać.
Teraz się w ogóle zaczełam stresować, bo mam w pracy umowe do konca pazdziernika i mam miec wprawdzie przedluzona ale nie wiem czy tyle wychodze -
Aknovi spoznij sie do pracy i idz na bete to bedziesz miala pewnosc ze ciaza jest lub jej nie ma.a za tydz na usg nic jeszcze nie bedzie widac bo ktory bylby tydz?4/5?ja jakos cieniom nie do konca wierze, nie chce bys sie rozczarowala.zrob slonce bete wtedy powiesz mezowi.
Pianistka, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Demsik wrote:Aknovi spoznij sie do pracy i idz na bete to bedziesz miala pewnosc ze ciaza jest lub jej nie ma.a za tydz na usg nic jeszcze nie bedzie widac bo ktory bylby tydz?4/5?ja jakos cieniom nie do konca wierze, nie chce bys sie rozczarowala.zrob slonce bete wtedy powiesz mezowi.
nie mogę się spóźnić, otwieram sklep, to korpo
pójdę w środę do lekarza ogolnego, i tak musi mi leki na nadcisnienie zmienic to poprosze zeby wypisal. Dzisiaj to juz nie cien, a blada krecha, widoczna, wiec jest
mezowi powiedzialam na ostroznie, on mega lajtowo do takich rzeczy podchodzi, mowie, ze robilam test i ze bedziemy miec dzidziusia, a on "no to fajnie, o to chodzilo prawda?" i mowie ze do lekarza za tydz i sie upewnimy najpierw iwgl, i pytam czy sie cieszy, a on, ze za wczesnie jeszcze i ze poczekamy az lekarz potwierdzi...Pianistka lubi tę wiadomość
-
Wiec jak byl cien cieia a teraz blada kreseczka czyli beta rosnie.trzymam za was kciuki;)
aknovi, Pianistka lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;