Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki jak myslicie, czemu moge miec przedluzajacy sie czas sluzu rozciagliwego? oberwuje sie na OF juz ze 2-3 lata i znam swoj organizm niemalze na pamiec i miesiac w miesiac mam bol owulacyjny i nast dnia skok, wszystko sie zgadza razem z pozycja szyjki i szczytem sluzu, a teraz bol wystapil, skok temperatury tez, a dzis patrze i dalej sluz płodny. (wczoraj go nie było) zerknijcie na moj wykres i podsuncie tylko teoretyczne sugestie. Nie licze na diagnoze tylko rozmowe:) ze moze to od tego albo od tego... pozdrawiam
-
Ezia, zdarza sie ze we wczesnej ciazy sie pojawia taki śluz. A nie mylisz go ze sluzem wynikajacym z podniecenia? Mialam tak w poprzednim cyklu ze po owu pojawil sie przezroczysty rozciagliwy śluz, dzien po tiru riru.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 14:48
-
Marciaa, może ciąża albo jakaś grypa żołądkowa.
Lottie, myślę, że musisz chwilę ochłonąć i nabrać dystansu. Jesteście dwójką dorosłych ludzi i rozwód wcale nie musi rozwiązać problemu. Po pierwsze nie wiesz czy inna kobieta da Twojemu mężowi dziecko. Po drugie zanim się rozwiedziecie, Twój mąż znajdzie sobie kogoś innego i będzie miał dziecko to pomyśl ile czasu minie. No chyba, że zakładasz, że on od razu po rozstaniu pobiegnie do innej by mieć dziecko. A już poza tym wszystkim to, że z kimś innym miałby dziecko, nie znaczy, że będzie szczęśliwszy. W każdym związku są problemy i trzeba je rozwiązać, a nie chować głowę w piasek. Porozmawiaj z mężem, są różne sposoby np adopcja itd. Widzę też, że macie aniołki czyli w ciążę zachodzisz. Nie znam Twojej historii ale poronienie nie zawsze jest związane z problemami u kobiety, czasami materiał genetyczny mężczyzny nie jest dość mocny. Ja Tobie życzę jak najlepiej Nie poddawaj się, prawdziwa miłość przetrwa wszystko -
Morwaaaa!!!♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
marciaa wrote:A ja właśnie zwymiotowalam kawę
Marcia, ciocia Bobby zdiagnozowała u Ciebie ciążę kilka dni temu, więc lepiej żeby się nie myliła bo opinia jej poleci na dzielni♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
2 mrożaki -
Ezia90 wrote:Dziewczynki jak myslicie, czemu moge miec przedluzajacy sie czas sluzu rozciagliwego? oberwuje sie na OF juz ze 2-3 lata i znam swoj organizm niemalze na pamiec i miesiac w miesiac mam bol owulacyjny i nast dnia skok, wszystko sie zgadza razem z pozycja szyjki i szczytem sluzu, a teraz bol wystapil, skok temperatury tez, a dzis patrze i dalej sluz płodny. (wczoraj go nie było) zerknijcie na moj wykres i podsuncie tylko teoretyczne sugestie. Nie licze na diagnoze tylko rozmowe:) ze moze to od tego albo od tego... pozdrawiam
Edzia u mnie w tum cyklu tak też jest. znam organizm już swój bardzo dobrze, monitoringiem potwierdzona owu ma się zbieżnie do objawów. I w tym cyklu u mnie 17 dc, owu mam 14-15 dc (w tym cyklu obstawiam 15) a dzisiaj jest jeszcze całkiem sporo śluzu wyglądającego jak płodny o_O Nie wiem co myśleć, ale może raz na jakiś czas rzeczywiście owu się przesuwa. Zobaczę kiedy @ przyjdzie to będzie jasne. u mnie fl trwa równiutkie książkowe 14dni..
Jak się czegoś dowiesz ciekawego to pls daj znać,bo jestem ciekawa skąd ten śluz mogłby się wziąć po owu. pozdrowionka i powodzenia♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
2 mrożaki -
nick nieaktualny
-
sandri_1 wrote:Ezia, zdarza sie ze we wczesnej ciazy sie pojawia taki śluz. A nie mylisz go ze sluzem wynikajacym z podniecenia? Mialam tak w poprzednim cyklu ze po owu pojawil sie przezroczysty rozciagliwy śluz, dzien po tiru riru.
-
Bounty wrote:MORWA wielkie gratulacje ode mnie!
A u mnie chyba lipa... zrobiłam rano test - jedna gruba krecha !! :< fakt, że dopiero 10 dni po... alee dziś zaczęłam czuc dziwny ból w podbrzuszu jakby na okres... ehh
Morwa, gratulacje!Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Bounty wrote:MORWA wielkie gratulacje ode mnie!
A u mnie chyba lipa... zrobiłam rano test - jedna gruba krecha !! :< fakt, że dopiero 10 dni po... alee dziś zaczęłam czuc dziwny ból w podbrzuszu jakby na okres... ehh
Może to zagnieżdżenie, to spróbuj za 2 dni, hcg dopiero zacznie się wydzielać, ja tak miałam właśnie 2 dni temu -
Bounty wrote:Dziękuję za cień nadziei :*