Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyaknovi wrote:Z porannego sikańca jest cień! Taki cień cienia troche, ledwo pod światło go widać ale coś tam jest! :D:D Mdłości mnie zainspirowały do zrobienia testu, szyjka wysoko, twarda i zamknięta, plamienie na duphastonie ustało, trzymajcie kciuki, bo lecę do pracy przerzucać towar
-
nick nieaktualnyaknovi wrote:Z porannego sikańca jest cień! Taki cień cienia troche, ledwo pod światło go widać ale coś tam jest! :D:D Mdłości mnie zainspirowały do zrobienia testu, szyjka wysoko, twarda i zamknięta, plamienie na duphastonie ustało, trzymajcie kciuki, bo lecę do pracy przerzucać towar
-
aknovi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:MORWA!!!!!!!!!!!!!!!
jak ja to mogłam przegapić no jak !! -
karolka22 wrote:Morwa ekstra ale nie mogło byćc inaczej, robiłaś bete w moje urodziny to proste że musiała wyjść dziedzicu Morwy trzymaj się
-
karolka22 wrote:Morwa ekstra ale nie mogło byćc inaczej, robiłaś bete w moje urodziny to proste że musiała wyjść dziedzicu Morwy trzymaj się
No to stawiam dzisiaj
Dla zaciążonych:
A dla całej reszty
ojejku, Morwa, karolka22, kate88:), cookiemonsterka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNajlepszego kochane!
U mnie dzisiaj owulacyjny negatywny, czyli ten wczorajszy był wiarygodny zresztą od kilku cykli wychodzą pozytywne w 13 d.c myślę że owu jest dzisiaj, albo w nocy była...Morwa, potforzasta, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
-
Marcjanna wrote:Najlepszego kochane!
U mnie dzisiaj owulacyjny negatywny, czyli ten wczorajszy był wiarygodny zresztą od kilku cykli wychodzą pozytywne w 13 d.c myślę że owu jest dzisiaj, albo w nocy była...Marcjanna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny