Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 08:46
melmarmis, Rosolina, Demsik, kate88:), AhnaKlementyna, Jagah, ojejku, aaandzia, kasju, zFolwarku, potforzasta, cookiemonsterka, bita_smietana, zakocona, Bobby29, Foto_Anna, Lottie, Migracja, Krokodylica, aknovi, Mona_M, Kasiula09, Nola, She86, AJA_S, BitterSweetSymphony, MarliOne lubią tę wiadomość
-
U mnie ten z allegro był fałszywie pozytywny jak sie później okazało było to w czasie owulki także ten.
Nowym zafasolkowanym gratuluję, a ja juz na 100% przenosze sie na październik. Owu jeszcze nie było więc na pewno nie zatestuje juz we wrześniu. -
Morwa lubi tę wiadomość
-
kochana ale mnie pozytywnie zastrzeliłaś dawaj wiruski, ja wczoraj miałam plusika w owu
Morwa lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Trzymam kciuki za Was dziewczyny!! U mnie jest dzisiaj 26dc i aż mnie skręca z ciekawości, już bym chciała zrobić test, ale wolę poczekać na okres! Albo zrobię test 28dc. nie mogę się doczekać. Mam lekkie bóle podbrzusza od wczoraj, ale okresu brak. Nie wiem co o tym myśleć. Dziewczyny, które zaciążyły wy też miałyście skurcze zamiast okresu?Termin na 14 października
-
Ja w pierwszej ciąży miałam w dniu terminu @ ogromny ból miesiączkowy ,taki skurczów właśnie a okres nie przyszedl, mimo ze latalam sprawdzac co chwilę czy to już, na drugi dzień rano cień cienia
aknovi lubi tę wiadomość
-
Morwo ty mordo moja!!!!!!!!!!!!!!jupiii jupiiiiii jeeeeeeej!!!!!!!!!!!!!!a nie mowilam kurna a nie mowilam
Morwa, Nola, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Morwa, jakże ja się cieszę! I gratuluję I trzymam kciuki, żeby ładnie rosła... Rany, jaka wspaniała wiadomość na ten pochmurny dzień cieszę się prawie jak ze swojego szczęścia mam ochotę Cię wyściskać...Morwa lubi tę wiadomość
Jeśli szczęście nie przyszło jeszcze do ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi kroczkami.
-
nick nieaktualny