Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:To co zamierzasz w 7dpo mieć pozytywna betę ? W razie wu zrażę jakbym nadal była w ciąży :p
Krokodylica, Foto_Anna, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Dopiero jak zobaczę ,że ładnie przyrasta, wtedy jesteś pierwsza na liście
Ha, Ja też miałam taki szalony pomysł przy okazji pro ta zrobić ale uznałam ze jak wyjdzie zero to i tak będę się łudzić ze za wcześnie
Trzymam kciuki za przyrost -
Z porannego sikańca jest cień! Taki cień cienia troche, ledwo pod światło go widać ale coś tam jest! :D:D Mdłości mnie zainspirowały do zrobienia testu, szyjka wysoko, twarda i zamknięta, plamienie na duphastonie ustało, trzymajcie kciuki, bo lecę do pracy przerzucać towar
kate88:), aaandzia, Kim8, zFolwarku, Krokodylica, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
-
aknovi wrote:Z porannego sikańca jest cień! Taki cień cienia troche, ledwo pod światło go widać ale coś tam jest! :D:D Mdłości mnie zainspirowały do zrobienia testu, szyjka wysoko, twarda i zamknięta, plamienie na duphastonie ustało, trzymajcie kciuki, bo lecę do pracy przerzucać towar
aknovi lubi tę wiadomość
Izabelka
13.07.16 Moj Aniołek 12tc
01.02.06 Synek
27.03.04 Coreczka
http://ovufriend.pl/graph/ad7343147f960b116d46dd8878cab63c][/url] -
Cicho gratuluje;)
Morwa ja pod koniec sierpnia rozmawiajac w pracy z dziewczynami jak pytaly ze czas na drugie to mowilam:"no przeciez ja jestem w ciazy co miesiac tyle ze do okresu" wiec mowcie sobie ze jestescie i bedziecie;)aknovi, Kim8, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
aknovi wrote:Z porannego sikańca jest cień! Taki cień cienia troche, ledwo pod światło go widać ale coś tam jest! :D:D Mdłości mnie zainspirowały do zrobienia testu, szyjka wysoko, twarda i zamknięta, plamienie na duphastonie ustało, trzymajcie kciuki, bo lecę do pracy przerzucać towar
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 07:43
aknovi lubi tę wiadomość
-
Cichutko gratuluję!aknovi lubi tę wiadomość
-
Mój cień cienia ma 17 miesięcy
Ja mam teraz testy z allegro te najtańsze, macie o nich jakaś opinie ?Kim8, cookiemonsterka lubią tę wiadomość