Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie mialam ostatnio glowy aby tu zagladac...
Wszystkim + gratuluje.
@- nie martwcie sie ! Wszystkim nam sie w koncu musi udac !
A tym ktore dopiero czekaja na testowanko- duzo cierpliwosci, bo na swoim przykladzie wiem ze przed terminem @ nie warto.. Bo czasami jest wlasnie tak jak jest.. Ale oczywiscie nikomu tego nie zycze.
Powodzenia ! -
nick nieaktualny
-
Demsik, super informacje
A u mnie prawy jajnik 9 dc pęcherzyk 16 mm Endo cienkie ponoć 6 mm, ale lekarz twierdzi, że to dopiero początek cyklu więc zobaczymy W pn pregnyl, także będę testować 3.10. Na wrzesień już się nie załapię, nie ma sensu bo testy mógłby wyjść fałszywie dodatni -
Karola dobrze ze sie odezwalas bo martwilysmy sie o ciebie.plusem jest to ze w ciaze mozesz zajsc.ato juz duzo.i z czasem fasolinka sie wgryzie tak mocno ze juz cie nie opusci.ja dlatego nigdy nie testowalam wczesniej bo gdyby zdarzaly sie cb to bym tego nie zniosla.przytulam cie mocno i walcz dalej.a powiedz mi fasola bete sprawdzalas?Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Kim8 wrote:aknovi, zerkam na Twój wykres i widzę plamienie wczoraj, dzisiaj już wszystko ok mam nadzieję!
No właśnie ciągle to plamienie, a nawet w sumie nie plamienie tylko taki brązowy śluz.. Mam tak zawsze przed okresem i miałam tak w ciąży, więc łykałam duphaston jak cukierki... Teraz też łykam, duphaston i nospę, zobaczymy.. Póki co mam mdłości -
Bounty wrote:melmarmis i cookiemonsterka mój wielki dzień wypada w poniedziałek (pierwszy dzień spodziewanej @). Ciągle myśle o tym że może udało się w tym miesiącu dlatego też boję się, że źle interpretuje różne znaki, np. ten ból piersi..
Mamy ten sam termin @ oby nie bylo i rodzimy końcem maja:P
Niestety objawy ciążowe są takie same jak na miesiaczke. Mnie np co miesiąc modli, bolą piersi itd, równie dobrze można by to brać za objawy ciążowe:)
Morza, cieszy mnie to co mówisz o progesteronie -
Spoko u mnie tez juz sikanie bylo i biel wizira
aknovi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny