Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySamara wrote:Ja zaszłam dwa razy dzięki clo, więc w moim przypadku jest skuteczne. Np. w dwóch cyklach miałam trzy pęcherzyki, które po pregnylu pękły. Teraz będę sprawdzać czy aby trojaczków się nie spodziewam
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Ja 25 zl na receptę.Starania od maja 2013
Aniołki
13.11.2015 - [*] 7 tc
22.01.2016 - [*] 11 tc -
Samara wrote:Ja zaszłam dwa razy dzięki clo, więc w moim przypadku jest skuteczne. Np. w dwóch cyklach miałam trzy pęcherzyki, które po pregnylu pękły. Teraz będę sprawdzać czy aby trojaczków się nie spodziewam
-
nick nieaktualnyLottie wrote:Ja nie miałam nigdy Pregnylu ale Ovitrelle na receptę ponad 80 zł... Tez teraz używałam Clo bez wiedzy lekarza, bo mi jeszcze zostało, ale poprzednie dwa cykle stymulowane miałam Puregonem właśnie w zastrzykach i gdyby nie refundacja to kosztowały by majątek... Ale refundacja jest tylko na 3 cykle... Na receptę za Puregon mniejszy płaciłam 26,50 zł a bez recepty 350,00 zł a trochę ich zużyłam...
Trojaczki to hardkor ale miłości wam nie zabraknie dla nich na pewno -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Nie miałam w rodzinie bliźniaków ;(
Ja po stymulacji CLO podwójną dawką i wyhodowałam tylko jeden.SusannaDean, Mona_M, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:Przy stymulacji to czy miałaś bliźniaki w rodzinie czy nie to nie ma znaczenia
A który to cykl stymulowany?
Morwa to biere A kij tam trojaczki też bierę byle zdrowe byłyMamuśka2017 wrote:Marcjanna, ja po clo mam kiepskie endo bo i niestety brak śluzu Zobaczymy, czy migdały i wino pomogły. Na śluz biorę olej z wiesiołka, ale raczej jest wodnisty, a nie rozciągliwyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2016, 13:57
Morwa lubi tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:aha czyli na 3 cykle w roku ha ha czy w ogóle? Ale koszą
Trojaczki to hardkor ale miłości wam nie zabraknie dla nich na pewnoStarania od maja 2013
Aniołki
13.11.2015 - [*] 7 tc
22.01.2016 - [*] 11 tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLottie wrote:3 cykle w ogóle. I to podpisujesz specjalny papier, że nigdy nie korzystałaś z refundacji tego leku pod groźbą jakiś ekstremalnych kar finansowych
-
nick nieaktualny