Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
To faktycznie zależy od faceta. Mój pracuje fizycznie i przychodzi zdygany po robocie i różnie z siłami bywa. Do tego ma trochę inną wrażliwość niż przeciętny facet, bo operowali mu stulejke, więc o seksie codziennie to nie ma nawet mowy.
Ja po prostu przestałam mówić mu co kiedy, bo on czuł presje, że "teraz musze zrobić dziecko" i wydaje mi się, że to go blokowało psychicznie. A taka blokada nie sprzyja zajściu w ciążę niestety... -
Skrzydlata u mnie podobnie. Moj nie ma ochoty zbyt często przez prace. A jak jestesmy na wczasach to jest tak wyluzowany ze jest 3razy dziennie. A w domu jest masakra. Czasami ciężko go raz w tygodniu namówić. I on tez ma taka nature ze nie lubi gadania. Wcześniej np sie go pytalam z usmieszkiem : moze tiru riru? A on od razu NIE. I ze mam mu nie mowic bo mu sie odechciewa jeszcze bardziej. Wiec teraz mam inne sposoby. Nawet dobieranie się do niego rzadko dziala. Najlepiej dzialaja na niego bodźce wzrokowe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2016, 11:46
-
Marcjanna wrote:Takie buty, tak myślałam trudno ze owu była dowiem się za ok 2 tyg. W tym cyklu tez zbadam progesteron.
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Zbadaj ,zbadaj powinien być super, bo hcg ,które jest w Twoim krwiobiegu stymuluje/będzie stymulować ciałko żółte do produkcji progesteronu także same plusy a po 14 dniach życzę Ci abyś wysikała 2 kreski na teście ciążowym :* :*
-
SusannaDean wrote:Po clo tak jest? Czy coś mylę?
SusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Po clo też progesteron może być ładny jak była super owulacja, ale ja pisałam akurat o pregnylu, Ovitrelle i tym podobnych lekach podawanych na pęknięcie pęcherzyka one zawierają hcg.
-
nick nieaktualnyTak, bo to na receptę wszystko, chyba bez nie da się kupić Tak czy inaczej poczekam z zakupem aż @ będzie bo oczywiście nie chce jej a tego miesiąca nie przekreślam, bo pęcherzyk i endo ładnie rośnie nic nie stoi na przeszkodzie Ale duże nadzieje wiąże z tym Clo , nie powiem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamuśka2017 wrote:Susanna, ja nie pamiętam ale clo i pregnyl nie są drogie. Clo mam na dwa cykle bo w opakowaniu jest 10 tabletek. Pregnyl pewnie na dniach będę kupować to Ci napiszę, ile płaciłam
O, super
Lekarz nie sądze aby zapisał mi jakieś inne, ja nie wiem co w tych klinikach takie rzeczy drogie i takie leki drogie zapisują -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Tak, bo to na receptę wszystko, chyba bez nie da się kupić Tak czy inaczej poczekam z zakupem aż @ będzie bo oczywiście nie chce jej a tego miesiąca nie przekreślam, bo pęcherzyk i endo ładnie rośnie nic nie stoi na przeszkodzie Ale duże nadzieje wiąże z tym Clo , nie powiem
Ja zaszłam dwa razy dzięki clo, więc w moim przypadku jest skuteczne. Np. w dwóch cyklach miałam trzy pęcherzyki, które po pregnylu pękły. Teraz będę sprawdzać czy aby trojaczków się nie spodziewamMorwa, cookiemonsterka, Krokodylica lubią tę wiadomość
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05