Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja generalnie na początek to o jedno proszę, ale jak będzie trójka to przynajmniej życiowy plan za jedną męczarnią odpykam
SusannaDean, aaandzia, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
nick nieaktualnyQasha wrote:Cześć dziewczyny, co tam u was? Jak tam ciążunie?
Ja bym się słabym endo nie przejmowała, moje na samym początku ciążywy miało zacne 6mm, a teraz już 12mm
Czekamu na was na majówkach
Samara, uważam, że to wielkie szczęście każde dziecko, ale szans na trojaczki dużych nie ma więc się nie stresuj hehe -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Yyyy są śmieszni jednym słowem To już wolę 300 za lek dać niż problemy później bo potrafią o batonika ukradzionego przez chorą osobę zrobić aferę na całą Polskę a człowieka do więzienia....Starania od maja 2013
Aniołki
13.11.2015 - [*] 7 tc
22.01.2016 - [*] 11 tc -
SusannaDean wrote:U mnie czerwcowe dziecię jak coś
Samara, uważam, że to wielkie szczęście każde dziecko, ale szans na trojaczki dużych nie ma więc się nie stresuj hehe
Nie stresuje się, właściwie po tak długim czasie starań, wszystko mi jedno, może być nawet drużyna piłkarska z ławką rezerwowych.Mona_M, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
Ja tez przygarne ile Bóg da!
Przyszlam od lekarza. Dal mi skierowanie m.in na posiew moczu. Bo nawracaja mi sie infekcje. Powiedzial ze moze to miec zwiazek z tym ze nie moge zajść. Szok. Nie przyszloby mi to do glowy. Zobaczymy co tam mi wyjdzie. -
Morwa wrote:Mam wyniki progesteronu z cyklu na cykl pobijam swoje rekordy
Dzisiejszy wynik to 22,28 ng/ml
Świetny wynik. U mnie tylko marne 10 -
nick nieaktualny
-
_Abby_ wrote:Morwa ja mam taki jak jestem w cionzy tse tse tse tse
cookiemonsterka, Arwi, Mona_M, mkraxx, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ja po pierwszej wizycie;)wszystko w porzadku,jest maly kropek jest cialko zolte jest pecherzyk-wszystko na swoim miejscu.dostalam litanie badan i jak podliczylam koszt 300zl ale pojde do mojego dobrego ogolnego.niech mi wypisze na co moze.
Przesylam wiruski i dzialajcie morwa ty bedziesz nastepna z tym progiem;)wrozka demsik prawde ci powoe;)Morwa, cookiemonsterka, aaandzia, Migracja, Pianistka, zakocona, Bobby29, AJA_S, She86, Kasiula09, kate88:), melmarmis, Krokodylica lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny